5 kényelmes sportcipő, ami erősen kihagyhatatlan 2023 őszén

5 kényelmes sportcipő, ami erősen kihagyhatatlan 2023 őszén
Forrás: Getty Images

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Egy komfort szempontjából is helytálló sportcipő mindig szuper befektetésnek számít, éppen ezért is hoztunk most pár szemrevaló tippet.

A sportcipők hosszú éveken át ingáztak az utcai szettek és a négy fal közé szorított "terem" élet között. Aztán egy szép napon a tervezők elérkezettnek látták az időt arra, hogy végleg kiemeljék ezen darabokat a szigorúan a sport köré épült világból, és elkezdjék őket olyan stílusötletekkel feltölteni, ami aztán idővel segített nekik abban, hogy mindennapi öltözködés terén is megvethessék a lábukat.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy a divat végérvényesen is háttérbe szorította eme lábbelik sportban betöltött funkcióját, de tény és való, hogy a kreatív és futószalagon érkezett terveknek folyamatosan táplálják a körülöttük kialakított sikert, így mondhatni a két felhasználási terület között kiegyenlített a helyzet. Egy kényelmes sportcipő tehát nemcsak az edzések során tud aranyat érni, hanem egy rohangálós hétköznapon is, így a vele járó komfortról teljesen érhető, hogy nehezen mondanánk le. Ennek fényében könnyen lehet, hogy kedvet kaptál ahhoz, hogy beszerezz egy új darabot, ezen gondolathoz pedig van egy jó hírünk is! A november 9 és 12. között megrendezésre kerülő JOY-napokon ugyanis szuperkedvezményesen szerezheted be a stílusodhoz legközelebb álló darabokat!

Mutatunk is 5 sportcipőt, amire tényleg megéri lecsapni a JOY-napok során!

1. Egy fehér cipő tényleg minden stíluskörnyezetben megtalálja a helyét! A Deichmann oldalán 20% kedvezményt kapsz a kuponodért cserébe. Az akció 2023.11.08-án csak online, a teljes árú, nem leárazott termékekre 14.990 Ft kosárérték felett a kuponkód megadásával érvényes!

NikeTeljes ár: 32 990 Ft
forrás: Deichmann
Nike
Teljes ár: 32 990 Ft

2. Egy ilyen darab, a munkába, de még akár egy erdei sétára is tökéletes választás lehet. A Columbia üzleteiben 20% kedvezményt kapsz minden teljes árú termék árából.

Teljes ár: 41 990 Ft
forrás: Columbia
Teljes ár: 41 990 Ft

3. A merészebb vonalak kedvelői is megtalálják a saját számításaikat ebben a szezonban. A Skechers üzleteiben a JOY-napok során 20% kedvezményt kapsz minden teljes árú termékre!

Teljes ár: 51 990 Ft
forrás: Skechers
Teljes ár: 51 990 Ft

4. A magasszárú változatok kedvelőinek se kell tartania attól, hogy ne találnának valami hozzájuk illő kreációt. A november 9 és 12 között a Hervis üzleteiben és online -20% kerül levonásra minden cipőre és ruházati termék árából, amennyiben 25 000 Ft felett vásárolsz.

PumaTeljes ár: 26.999 Ft
forrás: Hervis
Puma
Teljes ár: 26.999 Ft

5. Egy ilyen klasszikus formavilág sem hiányozhat a gardróbodból! A JOY-napok alatt 20% kedvezményt kapsz teljes árú termékekre a Budmil Zrt. által üzemeltetett üzletekben (kivéve outletek), a franchise partnereinknél és a webshopban.

Teljes ár: 25 990 Ft
forrás: Budmil
Teljes ár: 25 990 Ft
“JOY-napok“/

Videók

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Kép
Életmód

Hónapról hónapra élnek az Y- és Z-generáció tagjai

Örülnek, ha a számlákat ki tudják fizetni, leghamarabb a felsőoktatáson spórolnak.

Kép
Otthon

Közös fal hangszigetelése

A közös fal hangszigetelése azért jelenthet kihívást, mert általában nem a zajforrás keltőjét zavarja a zaj – pedig nyilván ott lenne a legpraktikusabb a szigetelés –, ráadásul a tökéletes kivitelezés sem könnyű.

Kép
Otthon

Ezzel a dohányzóasztallal Schumi talán még futamot is nyert

Egy Formula–1-es Ferrari V10-es motorjából készült a különleges asztal, állítólag Schumacher és Barrichello is használta.

Kép
Szórakozás

Ronaldo újra az élen, Messi csak harmadik – ők a legjobban kereső sportolók

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.

Kép
Szórakozás

Opera-énekesnő és kém egy személyben: Margery Booth története

A bátor nő többször az életét kockáztatta, hogy információkkal szolgáljon Angliának.

Kép
Szórakozás

A Szabadítsátok ki Willyt! bálnájának igaz története

Keiko élete kevésbé alakult boldogan, mint ahogy azt a film után elképzeltük.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!