A férfi csizma a férfias ruhatár nélkülözhetetlen része!

A férfi csizma a férfias ruhatár nélkülözhetetlen része!
Forrás: PR

Tech

Most érdemes napelemet felszerelni, mutatjuk a részleteket

Promóció

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Promóció

Otthon nélkül nincs pszichés egészség – mit árul el rólunk a hely, ahol élünk?

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A férfi csizma valahol a western filmek időszakában élte az aranykorát, viszont valójában azóta is az egyik legkedveltebb lábbeli az urak körében. Bár meg kell hagyni, addig a pontig el kell jutni, hogy sokan télen ne sportcipőben járjanak, de ha ez megtörtént, akkor a csizma garantáltan a gardrób megbecsült tagjává léphet elő. Milyen módon variálható és illeszthető be a csizma a mindennapi életbe?

Számtalan módja van annak, hogy a férfi csizma elengedhetetlen, azaz szerves részévé váljon az outfitnek. Ráadásul, ami mellette szól, hogy ezernyi módon kombinálható. Alapjáraton a CCC széles választékában megannyi csizmafazon érhető el, amik közül érdemes kiválasztani azokat a modelleket, amik a nekifutásból többféle stílushoz is megfelelőek.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Például az üzleti, azaz némileg hivatalos kisugárzás alaplábbelijévé avanzsálhat egy bőrből készült modell, ami önmagában eleganciát sugároz. A férfiak által oly kedvelt fekete vagy barna árnyalat preferálása ekkor különösen kifizetődő ötlet. Az öltöny ekkor kitűnő társ, de a hagyományosabb megjelenés bármely tagja behozható a képbe teljes sikerrel. A fellépés egésze így eleganciáról árulkodik, nem kevés trendiséggel fűszerezve. A hivatalos outfit előnye, hogy hitelességet, sőt profizmust közvetít a külvilág felé, ami egy tárgyalásnál például aranyat érő pozitívum.

Kép
forrás: PR

Na, de ha a merevebb viseletet már kimaxoltuk, akkor következhet a könnyed lazaság, ami nap, mint nap megélhető. A csizma ehhez is kitűnő választás. Ehhez az irányzathoz nagyon jól passzolnak a koptatott, vagy épen bőrszegélyes csizmák, amikben csak úgy tombol a fantázia.

Az outdoor, vagy sportos irányzat ennél is könnyedebb, ugyanakkor határozottan funkcionálisabb. Amikor a tét a sporttevékenység körülményeinek optimalizálása, akkor evidens, hogy lábbelit is specifikus feltételek alapján célszerű választani. Túrázás, kirándulás, hegymászás – nem mindegy, hogy milyen jellegű megterhelésről, igénybevételről beszélünk. Ekkor a hagyományos csizma helyett a CCC online felületén megéri hótaposókat, illetve bakancsokat keresni, amik a sportos kihívásokat jól viselik.

Kép
forrás: PR

Külvárosi, menő városi, esetleg retró stílus?

Van még itt a tarsolyunkban néhány stílus, ami választható. A külvárosi stílus kicsit visszafogottabb megjelenést takar, leginkább a klasszikus formavilág híveinek való. Ellenben a városi, utcai fellépés telve van lazasággal, meg egy kis hetykeséggel, ami kockás inggel, koptatott farmerrel, és trendire szabott kabáttal nagyszerűen érvényesíthető. A retró manapság vált uralkodóvá. A vintage irányzattal jól kombinálható, úgyhogy azért nem feltétlenül kell olyan ruhadarabokhoz, egyúttal csizmafazonokhoz nyúlni, amiknek a megítélése évtizedekkel ezelőtt is kétséges volt.

Melyik stílustipp a befutó?

A bőség zavara olykor tényleg zavarba ejtő lehet, márpedig a fentebb felsorolt variánsok arról tanúskodnak, hogy a férfi csizma kitűnően kombinálható. Viszont ha a bizonytalanság egyelőre erőteljesebb, mint a meggyőződés, akkor kifizetődő taktika a CCC üzleteiben felpróbálni az egyes modelleket, így ugyanis hamar nyilvánvalóvá válhat, hogy melyik alternatíva lesz a befutó.

Videók

Tech

Most érdemes napelemet felszerelni, mutatjuk a részleteket

Promóció

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Promóció

Otthon nélkül nincs pszichés egészség – mit árul el rólunk a hely, ahol élünk?

Kép
Jármű

Ezek most a legolcsóbb új autók – 15 tipp 6,5 millió alatt

Akár 5-6 millió forint között is lehet autót venni, de ennyiből jellemzően kiskocsikat kapunk, puritán felszereltséggel.

Kép
Szórakozás

Így tanítanak be egy Oscar-jelölt kutyát

Na jó, igazából nem a kutya, hanem a film kapta a jelölést, de elképesztően kemény munkát végzett Messi és kiképzője.

Kép
Tech

Újabb komoly fotómobillal erősít a Xiaomi

A Xiaomi 14 Ultra Kínában már kapható, egycolos érzékelővel és markolattal rúgja be az ajtót.

Kép
Életmód

Gondjaid vannak a vizeléssel? Lehet, hogy az étrended a hibás

Sokan kapásból a prosztatájukat kezdenék okolni, pedig lehet, hogy egy kis szemléletváltással is lehetne változtatni.

Kép
Stílus

Nagyon sárga, nagyon vagány – a Porsche kosarascipői

A Puma és a Porsche együttműködését a Charlotte Hornets irányítója, LaMelo Ball neve fémjelzi.

Kép
Szórakozás

Emberkísérlet: doppinggal tömi magát a korábbi világbajnok

Az Enhanced Games sportolói szabadon használhatnak bármilyen szert, James Magnussen így megy rá a gyorsúszás rekordjára.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!