A Kraven, a vadász lesz az eddigi legvéresebb Marvel-film

Plakátrészlet a Kraven, a vadászról
Forrás: Cinemagic Universe / Facebook

Promóció

A messzi-messzi galaxis új időszakát tárja elénk a Star Wars: Az akolitus

Promóció

Renault Scenic E-Tech, a család új kedvence

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Amerikában R-besorolást kap, ami idehaza nagyjából egy tizenhetes karikával érne fel. Pár szerencsés már bele is nézhetett.

Az utóbbi évek szuperhősfilmjeinek – némileg leegyszerűsítve – kétféle vonulata van. Egyrészt ott vannak a DC képregényeiből készült mozik sötétebb hangulatúbbak, drámaibbak, bár sokak szerint kevésbé színvonalasak. A Marvel-féle karakterekkel forgatott filmek minőségibbek, ugyanakkor gyakran inkább a humor dominál bennük, kritikusaik szerint néha túlzottan is elviccelik a történetet. Az új bejelentéseket követően mindig megy a találgatás, hogy mikor mennek el erőszakosabb irányba – a Venomtól a közönség jelentős része pont ezt várta, ám nem kapta meg. Eddig jó eséllyel a Morbius merészkedett a legmesszebbre.

Úgy fest, a Kraven, a vadász esetében már egészen más lesz a helyzet. A címszereplőt alakító Aaron Taylor-Johnson (aki már alakította Higanyszálat is Marvel-filmekben) a Las Vegas-i CinemaConon árulta el ugyanis, hogy az Egyesült Államokban R-besorolást (Restricted) kap a film. Ez a hazai fogalmak szerint azt jelenti, a 17 éven aluliak csak szülői vagy felnőtt felügyelet mellett láthatják. A rendezvény látogatóinak emellett a trailert is levetítették, ebben pedig tényleg fröcsögött a vér, Kraven akár karomszerű eszközökkel koncolta fel áldozatait.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Aaron Taylor-Johnson
forrás: Jun Sato / WireImage / Getty Images
Aaron Taylor-Johnson A gyilkos járat japán bemutatóján

Kraven – polgári nevén Szergej Kravinov – 1967-ben tűnt fel a képregényekben Pókember ellenfeleként. Egy Amerikába bevándorolt orosz arisztokrata fia, egyben megszállott vadász. Fegyvereket ritkán használ, inkább a puszta kezes harcot részesíti előnyben. Erejét egy titokzatos szérummal tovább növeli, egyben az öregedést is ezzel lassítja. Magát a világ legjobb vadászának tartja, ezt akarja bizonyítani Pókember „elejtésével” is.

Arra egyelőre várni kell, hogy a szélesebb közönség is megnézhesse az előzetest. Magát a filmet pedig a tervek szerint október hatodikán mutatják be Amerikában, így valószínűleg akkoriban érkezik meg a magyarországi mozikba is.

Videók

Promóció

A messzi-messzi galaxis új időszakát tárja elénk a Star Wars: Az akolitus

Promóció

Renault Scenic E-Tech, a család új kedvence

Kép
Szórakozás

Afrikai kisgyermekből nemzetközi fitneszsztár és Will Smith edzője

A fitneszipar az egyik leggyorsabban változó iparág a világon, ahol nem könnyű állócsillagnak lenni. Ulisses Jr.-nak kemény munkával sikerült.

Kép
Életmód

Ez a 4 kérdés megmutatja, vannak-e gondjaid az alkohollal

Egy pszichiáter mutatott rá: ha erre a négy kérdésre igennel válaszolsz, akkor érdemes lehet foglalkozni a problémával.

Kép
Szórakozás

Meghalt a kosárlegenda, akiről az NBA-logót mintázták

A Los Angeles Lakers legendája, Jerry West 86 éves volt.

Kép
Szórakozás

Az olimpiák magyar legendái, akikre büszkék vagyunk

Hamarosan megkezdődnek a XXXIII. nyári olimpiai játékok küzdelmei Párizsban, de az elmúlt 128 évből is van bőven kire büszkének lennünk.

Kép
Tech

Light Phone 3: az anti-okostelefon

A Light Phone harmadik generációja egy olyan eszköz, ami eltér a modern okostelefonoktól, és tudatosan mellőzi azok megoldásait.

Kép
Szórakozás

Ezt tuti nem szúrtad ki eddig! Ezek a Disney-karakterek kiköpött másai a szinkronhangjaiknak

Persze nem mindig egyértelmű hogy kiről is van szó, de amint megtudjuk, fejünkhöz kapunk, mennyire nyilvánvaló volt a hasonlóság.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!