Minden napra egy tüske: adventi naptár whiskyvel

Flaviar whiskys adventi naptár
Forrás: Flaviar

Promóció

Renault Scenic E-Tech, a család új kedvence

Promóció

Kívül-belül élénk

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Az advent a várakozás időszaka, amit mindenki másképpen él meg. Jó hír, hogy a whiskykedvelők számára is van már megfelelő naptár.

A karácsonyt megelőző négyhetes adventi időszak a várakozásról szól. Vallási értelemben önmagunk és a lelkünk felkészítése, a befelé fordulás és a számvetés ideje ez. Aki világi szempontból közelíti meg a kérdést, az is egyfajta rituáléként élheti meg. Hogy kinél milyenek a szokások ilyenkor, az egészen változatos, van, aki csak a koszorú gyújtja meg a gyertyákat vasárnaponként, más meg az adventi kalendárium ablakait nyitogatja. Ezekben a naptárakban lehet minden napra egy üzenet, akár csoki, apró játékok gyerekeknek, csalik horgászoknak. Vagy egy kis kupica alkoholos ital.

A Flaviar ez utóbbira esküszik, ezért piacra dobta a The Lost Art of Distillation nevű válogatását. Ez nem más, mint egy különleges ízutazás a whiskyk világában, hiszen a huszonnégy kis ablakocska mögött huszonnégy különböző, egyenként 50 milliliteres fiola rejlik, jár hozzá két Glencairn pohár, bőr poháralátét és egy kis notesz is, amibe feljegyezhetjük tapasztalatainkat az italokkal kapcsolatban. Még egyéves Flaviar Black tagságot is kap a vevő, ennek keretében az elsők közt férhet hozzá újdonságokhoz, vagy kaphat termékmintákat.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Flaviar whiskys adventi naptár
forrás: Flaviar
24 különböző whisky, nyolc országból

Nem teljesen új az ötlet, a Flaviar 2018 óta minden esztendőben kiadja aktuális adventi naptárát. Azt mondják, mindig nagy kihívás kiválasztani azt a huszonnégy whiskyt, amelyek a leginkább érdemesek arra, hogy bekerüljenek. Állítólag az idei az eddigi legjobban sikerült gyűjtemény, de nyilván nem is mondanának mást, ha most ezt akarják eladni. Az viszont biztos, hogy nyolc ország párlatait csomagolták össze, akad köztük bourbon, dán rozswhisky és ausztrál single malt is. Az elmúlt évekhez képest nincs ismétlődés.

A kalendáriumhoz a Flaviar hivatalos webshopjában lehet hozzájutni, de elég korlátozott az elérhetősége, Amerikában sem minden államba szállítanak, az ár most akciósan 220 dollár, azaz 78 ezer forint. Az európai holnap szerint kontinensünkön jelenleg előrendelésre van mód. Az itteni csomag nem is teljesen ugyanaz, mint a tengerentúli.

Videók

Promóció

Renault Scenic E-Tech, a család új kedvence

Promóció

Kívül-belül élénk

Kép
Stílus

Különleges illatok, amiket autógyártóknak köszönhetünk

Nemcsak luxusmárkák készítenek exkluzív parfümöket, olykor teljesen hétköznapi márkák is belevágnak.

Kép
Jármű

Vége a találgatásnak: itt az új Bugatti hiperautó, a Tourbillon

A Veyron és a Chiron után itt a következő über-sportkocsi, amely szakít a W16-os hagyományokkal.

Kép
Jármű

5 izgalmas autós kirándulás, amit nem érdemes kihagyni idén nyáron

Amikor Magyarországon el akarunk jutni valahova, jellemzően a leggyorsabb megoldást, azaz az autópályákat és főútvonalakat választjuk. Vannak azonban olyan különlegesen szép autós útvonalak, amikért érdemes valamivel hosszabban vezetni – és akár önmagukban is megérnek egy hétvégi kirándulást.

Kép
Tech

Zenekedvelők előnyben: nyolc hangszórós táblagép a Lenovótól

A Lenovo Tab Plust kifejezetten a zene szerelmeseinek szánták. A táblagép önálló Bluetooth-hangszóróként is használható.

Kép
Tech

Videójáték lesz a 90-es évek kultklasszikusából

A Csillagközi invázió alapján készült játéknak már a megjelenési dátuma is megvan.

Kép
Szórakozás

Rablótámadás miatt került kórházba Roby Baggio

Az olasz futball-legenda családjával nézte az olasz–spanyol Eb-meccset, amikor fegyveresek törtek be otthonába.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!