Sörkülönlegességgel ünneplik a legyőzhetetlen Arsenalt

Invincibeer sör
Forrás: Camden Town Brewery

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A csapat veretlenül nyerte meg a 2003-2004-es Premier League-et, sőt 2003 májusa és 2004 októbere közt 49 meccset vívott meg vereség nélkül.

Éppen ma játssza utolsó előtti idei bajnoki mérkőzését az Arsenal, méghozzá a Manchester United elleni derbit. Nem kisebb tétje van ennek a találkozónak, mint hogy életben tartsák aranyesélyeiket: bár vezetik a tabellát, a Manchester City egy meccsel kevesebbet játszott, tehát Mikel Arteta együttesének mindkét hátralévő bajnokiját meg kell nyernie, és még akkor sem a saját kezükben van az első hely sorsa.

Amennyiben ők lesznek a befutók, legutóbbi bajnoki címük után kereken húsz évvel ünnepelhetnek újra. Talán kissé meglepő, de 2004-ben a Legyőzhetetlen Arsenal volt az utolsó, amely magasba emelhette a trófeát, azóta csak ezüstéremig jutottak. És hogy miért volt az a gárda legyőzhetetlen? Veretlenül nyerték meg a 2003-2004-es Premier League-et, sőt 2003 májusa és 2004 októbere között összesen 49 bajnokin nem találtak legyőzőre. Olyan játékosokkal dolgozott akkor Arséne Wenger menedzser, mint Thierry Henry, Dennis Bergkamp, Fredrik Ljungberg, Robert Pirés, Sol Campbell – de igazából fel lehetne sorolni a teljes keretet, mind nagyszerű futballisták voltak.

Ezt a csapatot és az elképesztő siker jubileumát ünnepli most a Camden Town Brewery sörfőzde és a klub kollaborációja, amelynek keretében megszületett az Invincibeer nevű főzet. Az Arsenal címerén, a klub jelképének számító ágyún, valamint a Camden logóján kívül a fentiek miatt került egy jókora 49-es szám is a dobozra, a színeket tekintve pedig nem meglepő, hogy a piros és az arany dominál. Maga az ital elzászi komlóból készülő, pilseni típusú sör, nem véletlenül: az akkori gárdában egészen hangsúlyos volt a francia szerepvállalás.

Az Invincibeert a Camden webshopjában már meg is lehet venni, méghozzá nem is annyira drágán: 12 fontba, azaz durván 5500 forintba kerül egy négyes csomag, a dobozok 440 milliliteresek.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Videók

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Kép
Szórakozás

Ronaldo újra az élen, Messi csak harmadik – ők a legjobban kereső sportolók

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.

Kép
Szórakozás

Opera-énekesnő és kém egy személyben: Margery Booth története

A bátor nő többször az életét kockáztatta, hogy információkkal szolgáljon Angliának.

Kép
Szórakozás

A Szabadítsátok ki Willyt! bálnájának igaz története

Keiko élete kevésbé alakult boldogan, mint ahogy azt a film után elképzeltük.

Kép
Szórakozás

Évszázadok után derülhetett fény a Mona Lisa titkára

A világ talán legismertebb festménye egyben az egyik legrejtélyesebb is, hiszen sem azt nem tudni, kit ábrázol, sem azt, mit látunk a háttérben.

Kép
Életmód

Középvezető vagy? Ezért fogsz hamar kiégni

Ezekben a munkakörökben minden irányból jön a nyomás, amit nehéz hosszabb távon elviselni.

Kép
Szórakozás

Bizarr okból nyalogatta folyton a száját Heath Ledger Jokere

Az ausztrál színész Batman ősellenségeként örökké emlékezetes alakítást nyújtott, most pedig kiderült pár érdekes részlet.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!