Az 50 legjobb film - szerintünk

Az 50 legjobb film - szerintünk

Promóció

A messzi-messzi galaxis új időszakát tárja elénk a Star Wars: Az akolitus

Promóció

Renault Scenic E-Tech, a család új kedvence

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Személyeskedésig fajuló vita a szerkesztőségben, könnyek és feszültség: már a százat sem volt könnyű kiválasztani, de tovább szűkítettük.

Egyáltalán van olyan, hogy a világ legjobb filmje? Szerintem nincs, mert eleve mindannyian más műfajt, képi világot, történetvezetést szeretünk. Nemcsak az egyszerű mozilátogatók, de még a kritikusok is nagyon ellentétesen tudnak látni egy-egy alkotást. Nem csoda, ha a szerkesztőségben is komoly viták alakultak ki már akkor is, amikor még csak a bővebb, százas listát állítottuk össze, aztán ezt kellett lehúzni ötvenig. Hogy miért került be mondjuk a Harry Potter és maradt ki a Schindler listája? Mert minden nézőpont kérdése.

Sergio Corbucci Djangója a legkirályabb dark western, de csak azért nem fért fel, mert ha a western szóba kerül, akkor Jó a rossz és a csúf és Volt egyszer egy vadnyugat. Kevin Smith a Dogmával került be, de igazából a Stop Shop első és második része is a trash művészi szintre emelése. A Fargót is nehéz volt kihagyni, és van olyan nézet, ami szerint gamer hasonlattal élve a Nem vénnek való vidék csak a Fargo küldetéslemeze, ha ötven filmre van hely, akkor meg kell hozni ezeket a nehéz döntéseket.

A Kill Billnek is ott lenne a helye, mert lényegesen több egy kaszabolós filmnél, ráadásul elég sok újdonságot hozott, például azt, hogy egy filmet nyugodtan lehet két-három részbe vágni, mert ha jó, akkor az emberek kétszer-háromszor is elmennek a moziba egy történetért. De hát hogy nézett volna ki a lista, ha minden Tarantino film felkerül?

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Az InStyle Men magazin őszi számában megjelent 50 legjobb film toplistánk mindegyik darabját meg tudnánk nézni akárhányszor.

A cikkben azt is elmondjuk, hogy miért, mert van, amelyiket a rendezés, a másikat a színészi játék, esetleg a mondanivaló tette naggyá. Akad, amelyik világot teremt, a másik csak a meglévőt ábrázolja, de azt zseniálisan teszi. Ezúttal nem az Oscar-díjak száma volt a fokmérő, nem is a költségvetés, vagy hogy mekkora sztárparádét kaptunk. Azok a filmek kerültek be, amelyek a legnagyobb hatással voltak és vannak ránk.

Az InStyle Men magazin őszi számát mindenhol megtalálod: a szuper- és hipermarketekben, a benzinkutakon és természetesen az Inmedio, valamint a Relay polcain is!

Kép

Videók

Promóció

A messzi-messzi galaxis új időszakát tárja elénk a Star Wars: Az akolitus

Promóció

Renault Scenic E-Tech, a család új kedvence

Kép
Életmód

Ez a 4 kérdés megmutatja, vannak-e gondjaid az alkohollal

Egy pszichiáter mutatott rá: ha erre a négy kérdésre igennel válaszolsz, akkor érdemes lehet foglalkozni a problémával.

Kép
Szórakozás

Meghalt a kosárlegenda, akiről az NBA-logót mintázták

A Los Angeles Lakers legendája, Jerry West 86 éves volt.

Kép
Szórakozás

Az olimpiák magyar legendái, akikre büszkék vagyunk

Hamarosan megkezdődnek a XXXIII. nyári olimpiai játékok küzdelmei Párizsban, de az elmúlt 128 évből is van bőven kire büszkének lennünk.

Kép
Tech

Light Phone 3: az anti-okostelefon

A Light Phone harmadik generációja egy olyan eszköz, ami eltér a modern okostelefonoktól, és tudatosan mellőzi azok megoldásait.

Kép
Szórakozás

Ezt tuti nem szúrtad ki eddig! Ezek a Disney-karakterek kiköpött másai a szinkronhangjaiknak

Persze nem mindig egyértelmű hogy kiről is van szó, de amint megtudjuk, fejünkhöz kapunk, mennyire nyilvánvaló volt a hasonlóság.

Kép
Szórakozás

Koltai Róbert legviccesebb alakításai a filmvásznon

Hármat választottunk, amelyek közül az egyiket tuti imádtad!

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Advertisement