Nemcsak jól néznek ki, időtállók is a Bang & Olufsen újdonságai

Bang & Olufsen Beosound 2 és A9
Forrás: Bang & Olufsen

Promóció

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!

Promóció

Mire kell figyelni snowboard kabát vásárlásakor?

Facebook
Twitter
Pinterest

A Beosound A9 és a Beosound 2 a technológia fejlődésével sem válik elavulttá, ráadásul bármelyik lakás díszei is lehetnek.

A Bang & Olufsen név már közel száz éve számít a luxus egyik szinonimájának az audiotechnikában. Nemcsak a termékek csodálatos hangzása miatt, hanem azért is, mert mindezt nem egyszerű műanyag- vagy fadobozokban tálalják: olyan formatervezett hangszórókat, soundbarokat, fejhallgatókat, sőt akár televíziókat készítenek, amelyek nem csak csúcskategóriás szórakoztató elektronikaként állják meg a helyüket, hanem berendezési tárgyként is, kikapcsolt állapotban is hangulatot, karaktert adnak az otthonnak. Most két legnépszerűbb otthoni hangszórójuk újult meg: a Beosound A9 és a Beosound 2 legújabb generációja sem veszített semmit ezekből a különleges tulajdonságokból.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Beosound A9 – 5. generáció

Jól ismerhetjük már ezt a jellegzetes, kör alakú dizájnt, amelyet Oivind Slaatto tervezett, és amelyet immár több mint tíz éve, 2012-ben mutattak be először. E téren nem is történt változás, az ötödik generációra is három lábon álló, kerek hangszóró maradt a Beosound A9. Viszont új színekkel frissítettek: a Black Anthracite-tal, a Gold Tone-nal és a fémet középpontba helyező Natural Aluminiummal. Ehhez megtartották a stílusos tölgyfa lábakat. Ugyanakkor a textil- és faanyagok széles választékával testre szabhatóságot is kínálnak, így mindenféle stílusú otthonba beilleszthető a hangszóró.

Nézd meg az alábbi videót!

Ami viszont ennél is fontosabb, az a Mozart platform: moduláris felépítésével hosszú időre is kiváló választás, ugyanis cserélhető moduljának köszönhetően évekig képes marad a szoftverfrissítések és új funkciók fogadására. Ez azért is fontos, mert egyelőre nem látjuk, milyen fejlődési íve lesz például a streamingszolgáltatásoknak – az viszont már most biztos, hogy a Beosound A9 követni tudja. Emellett természetesen a márkára jellemző részletgazdag hangzás és kristálytiszta hangminőség továbbra is megvan, miközben a kezelés is elképesztően egyszerű: a hangszóró felületén ujjunkkal koppintva vagy csúsztatva elindíthatjuk, megállíthatjuk a lejátszást, változtathatjuk a hangerőt.

Bang & Olufsen Beosound A9 5th Gen.
forrás: Bang & Olufsen
A Beosound A9 ötödik generációja is megtartotta a kerek dizájnt, amely ikonikussá tette több mint egy évtized alatt

A Beosound A9 legújabb, ötödik generációja több magyarországi üzletben megvásárolható, így a bang-olufsen.hu-n, a 220volt.hu-n, valamint a denonmarkabolt.hu-n.

Beosound 2 – 3. generáció

Legalább annyira jól felismerhető formájú hangszóró a Beosound 2 is, mint az A9. Az egyedi kúpforma magas minőségű alumíniumból készül, sajátos megjelenésével vonzza a tekinteteket – fő stílusjegyeit a 2016-os bemutatás óta megtartotta, ez a mostani, harmadik generációnál sincs másképp. Eddig is elérhető volt a Gold Tone, valamint a Natural Aluminium szín, mostantól pedig kiegészül a kínálat a Black Anthracite-tal.

Bang & Olufsen Beosound 2 3rd Gen.
forrás: Bang & Olufsen
Jellegzetes kúpformája van a Beosound 2-nek. A harmadik generáció még nagyszerűbb hangzást ígér.

A figyelemfelkeltő forma mellé itt is kiemelkedő hangzás párosul. A 360 fokos hangképet biztosító multiroom hangszóró az A9 ötödik generációjához hasonlóan a Mozart moduláris platformot használja, ez a hosszú távú frissítési lehetőség mellett az esetleges javításokat is megkönnyíti, és könnyedén integrálható vele a Beosound 2 a legváltozatosabb és legmodernebb multiroom rendszerekbe. Az aktív térkompenzációs (Active Room Compensation) technológiával bármilyen szobát képes kiválóan lefedni. A kezelést új felhasználói felület teszi könnyebbé.

Felkeltette az érdekődésed? Az alábbi oldalakon meg is vásárolhatod!

https://bang-olufsen.hu/

https://www.220volt.hu/

https://www.denonmarkabolt.hu/

Videók

Promóció

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát

Promóció

Mire kell figyelni snowboard kabát vásárlásakor?

Kép
Jármű

Olyan magasra jutott ez a Porsche, ahol még nem járt autó

Egyetlen szárazföldi jármű sem mászott még fel olyan magasra, mint ez a módosított Porsche 911, ráadásul nem is Dakarról van szó.

Kép
Szórakozás

Günzer Tamás lett az Év Bortermelője Magyarországon

A díj nem egy bor kiváló minőségének elismerését jelenti, hanem a több éven át tartó, kiemelkedő teljesítményért ítélik oda.

Kép
Szórakozás

Soha nem volt ilyen drága az arany

Megdőlt a 2020-as csúcs, és további drágulás várható.

Kép
Jármű

Filléres építés méregdrágán: Deus W650

A kultikus Deus egyik korai építését árverezte el a Bonhams aukciós ház.

Kép
Stílus

Három egészen elképesztő új Breitling

Az autós vonatkozású Top Time sorozatba érkezett három tourbillonos modell.

Kép
Szórakozás

Ismét betalált Szoboszlai a Liverpoolban

Küzdelmes mérkőzést nyert meg a Liverpool, a magyar középpályás a 94. percben lőtt a hálóba.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!