Chris Hemsworth kissé kiakadt Scorsese és Tarantino kritikáján

Chris Hemsworth
Forrás: Getty Images

Promóció

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!

Promóció

Mire kell figyelni snowboard kabát vásárlásakor?

Facebook
Twitter
Pinterest

A Marvel-moziverzum Thorját kicsit lesújtották a negatív vélemények, úgy véli, aligha dolgozhat majd együtt két idoljával.

Igen felkapott színésznek számít mostanság Chris Hemsworth, akit az elmúlt bő egy évtizedben olyan filmekben is láthattunk, mint a James Hunt és Niki Lauda Formula–1-es rivalizálását bemutató Hajsza a győzelemért, a Hófehér és a vadász vagy a Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül. A legtöbben viszont egészen biztosan a Marvel-moziverzumának mennydörgés-isteneként, azaz Thorként ismerik.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Kíváncsi vagy, hogyan tartja magát formában Chris Hemsworth? Például így:

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Így készül Thor kockahasa

A négy önálló Thor-mozi mellett a Bosszúállók-filmekben is fontos szerepet kapott, valamint más MCU-produkciókban is feltűnt, noha nem mindegyik alkotás nyerte el a kritikusok tetszését. A legutóbbit, a Szerelem és mennydörgést például kifejezetten sokat bírálták, és nemrégiben a színész maga is elismerte, hogy kissé talán túltolták benne a vicceskedést, túl jól szórakoztak közben. Persze hozzátette, minden hasonló film elkészítése izgalmas, és nem tudni, hogyan fogadja a közönség.

Emellett számára érzékenyebb témát is érintett a beszélgetés során. Kifejtette, hogy kimondottan lehangoló volt neki, amikor két, általa nagyra becsült rendező, Martin Scorsese és Quentin Tarantino nem éppen hízelgő véleményét hallotta a szuperhősfilmekről. Scorsese pár éve úgy fogalmazott, nem is nézi meg ezeket, mert bár megpróbálta, de ez az ő szemében nem mozi. Véleményét Francis Ford Coppola is osztotta. Később Scorsese kissé tompított, azt fejtegetve, hogy az alkotók között sok a tehetséges, de egyszerűen nem érdeklik őt az efféle filmek. Tarantino egyenesen odáig ment, hogy ezek a produkciók ölték meg az igazi mozisztárokat. Ezt az állítást azzal magyarázta, hogy a nézők ez esetben nem a színészekért, hanem az általuk megformált, kitalált karakterekért lelkesednek.

Hemsworth-t kissé megrázták ezek a vélemények, és nyugtázta: két hősével, Scorsesével és Tarantinóval jó eséllyel soha nem dolgozhat majd együtt, ezek a rendezők finoman szólva sem tartoznak a rajongói közé. (Utóbbival mellesleg az is hátráltathatja a közös melót, hogy a tervek szerint már csak egyetlen filmet készít, aztán befejezi – a szerk.) Mindennek ellenére a mozivászon Thorja nem bánta meg, hogy elvállalta a marveles szerepet, úgy érzi, ezek a filmek bevitték és bent is tartották az embereket a mozikban. Nem tudja ugyan megítélni, hogy ezek valóban árthattak-e bármit a filmművészetnek, de nem tartja szerencsésnek, hogy az iparág szereplői egymást támadják. Tüske azért nincs benne, ha valamelyik említett rendező hívná, örömmel igent mondana.

Az ausztrál sztárt legközelebb a 2020-ban bemutatott Tyler Rake: A kimenekítés című akciófilm folytatásában láthatjuk, amely június 16-tól lesz elérhető a Netflixen. Jövőre pedig a Max Max-spinoff Furiosában tűnik fel mások mellett Anya Taylor-Joy mellett.

Galéria / 10 kép

Minden idők 10 legjobb akciófilmje

Megnézem a galériát

Videók

Promóció

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát

Promóció

Mire kell figyelni snowboard kabát vásárlásakor?

Kép
Jármű

A Mikulás meghozta az új Suzuki Swiftet!

A magyar piac egyik kedvenc kisautója immár a hetedik generációval folytatja.

Kép
Jármű

A legmegbízhatatlanabb autók toplistája

Az autó az ingatlan után sokaknak a második legnagyobb értéke, ezért is nagyon bosszantó, ha mindig baj van vele.

Kép
Jármű

Erre a ralis filmre vágytunk, csak nem tudtunk róla

A Race for Glory: Audi vs. Lancia zseniálisnak ígérkezik, a legendás B csoport dicsőségét és megpróbáltatásait idézi fel.

Kép
Szórakozás

150 év után először kelt ki vadon élő kivi Új-Zéland fővárosában

A behurcolt ragadozók miatt a vadon élő kiviket a kihalás fenyegeti.

Kép
Stílus

Miért vadult meg a világ másodjára is egy műanyag tokos órától?

A Moonswatch sikerét ugyan nem sikerült megismételni, de a Swatch második, Blancpainnal közös kollaborációja is nagyot szólt.

Kép
Stílus

A sztárok egyik klasszikus kedvencét most szuperkedvezményesen vásárolhatod meg

A vörös szőnyeges események egyik főszereplőjéből a te gardróbodban sem árthat egy darab.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!