Budapest

Kép
Szórakozás

A világ legszebbjei közt a budapesti karácsonyi vásárok

Az Adventi Bazilika egyenesen díjnyertes, de a Vörösmarty téri karácsonyi vásár is több toplistán szerepel.

Kép
Szórakozás

Négy napig csak színház Ferencváros szívében

A ferencvárosi Broadwayként ismert Ráday utca idén is megtelik élettel november 2-5. között, amikor újra megrendezik a már hagyománnyá vált színházi fesztivált. Az Itt és Most Társulat, a Kettőspont Színház, a MáSzínház, a Pinceszínház és a Stúdió K, valamint a VerShaker produkció közösen mutatja be a Ráday Utcai Színházi Találkozót (RUSZT).

Kép
Jármű

Motorosok lepték el a várost, ünnepelnek a harley-sok

Annak is feltűnt, hogy óriási motoros buli van Budapesten, aki ki sem mozdul a lakásából: a kéthengeres Harley-Davidsonok átható hangja, tipikus bugyborgása betölti nem csak a belső kerületeket, hanem a városba vezető utakat is.

Kép
Szórakozás

Akár párban, akár barátnőkkel töltenéd a Valentin-napot, a PRIME STEAK & WINE-ban minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz február 14-én (x)

A gyönyörű belvárosi étteremben a „SHARE THE LOVE” páros vacsorán két ültetési időpontban izgalmas ételeket – mint a beluga kaviár, osztriga, Wellington bélszín, faszénen sült egész homár – felsorakoztató páros menüvel, valamint champagne-okkal, alkalomhoz illő koktélokkal, az ételekhez válogatott borokat tartalmazó kétféle italcsomaggal is készülnek.