Csodás vidéki birtok is jár Freddy Mercury koi pontyaihoz

Freddy Mercury ponttyal
Forrás: Savills

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A Blueys Farmhouse hatalmas telken fekszik, maga a lakótér is közel 600 négyzetméter.

Nyilván ízlés kérdése, hogy valaki a nagyvárosi pezsgést vagy a falusi nyugalmat kedveli jobban, de az nem vitás, hogy az angol vidéknek egészen sajátos, magával ragadó hangulata van. A legjobb persze, ha csak annyira vagyunk a világ végén, hogy a csöndet már élvezhetjük, de közben nem is érezzük magunkat elszigetelve mindentől. Pont ezt tudja a Marlow-tól tízpercnyi autóútra fekvő Blueys Farmhouse, amelyet most a Savills kínál eladásra.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Egy igen méretes, mintegy 47 hektáros telken található az épületegyüttes, amely önmagában is 572 négyzetméternyi lakóteret kínál. A főépület hét, a kisebbik két hálószobát biztosít, de van természetesen igényes konyha, tágas étkezővel, valamint hatalmas, világos nappali is. Az anyaghasználat és a lakberendezés stílusa abszolút jól adja vissza ezt a vidéki-brit tanyasi világot. De hogy azért a luxus is érezhető legyen, odakint – a csodálatosan gondozott udvaron – medence és saját teniszpálya is helyet kapott.

Az óriási területen saját tóban is gyönyörködhetünk, ráadásul nem is üresen: koi pontyok úszkálnak benne, egészen pontosan azok a halak, amelyek egykor Freddie Mercury büszkeségei voltak, később pedig a Bluey Farmhouse egy korábbi tulajdonosa vette meg azokat. A Queen néhai frontembere 15 egyeddel kezdett bele ebbe a hobbiba, majd 89-re dagadt a kollekció. Freddie halála után, amikor a halastó karbantartása miatt elszállították a koikat, öt hal elpusztult emberi mulasztás miatt.

Nyilván ezeknek a halaknak is elképesztő értékük van, hiszen a valaha eladott legdrágább koi pontyért 600 millió forintnyi összeget fizettek ki egy árverésen Japánban. Azonban a Blueys Farmhouse minden bizonnyal nélkülük sem lenne olcsó: 9,5 millió angol fontért, átszámolva 4 milliárd forintért keresnek neki új gazdát.

Nézd meg a képeket is galériánkban!

Galéria / 8 kép

Blueys Farmhouse

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szórakozás

Guinness-rekord: 51 órán át énekel a miskolci Elvis

Nádaski Attila évtizedek óta lép fel Elvis-imitátorként, most a Miskolci Egyetemen énekel: a cél legalább 51 óra.

Kép
Szórakozás

„Álszent módon próbálunk korrektek lenni, miközben ugyanúgy ítélkezünk.” - interjú: Réti Barnabás

Barnabás elmeséli, milyen volt azután együtt dolgozni Tom Cruise-zal, hogy itthon a színházak lepattintották, mit köszönhet a Barátok köztnek, és mire számíthatott az, aki vidékről próbált a pesti színházakba bejutni.

Kép
Szórakozás

Ezek voltak a Cannes-i Filmfesztiválon szpottolt legpatentebb órák

Madds Mikkelsen vagy Harrison Ford órája volt szerinted a menőbb?

Kép
Szórakozás

Elkelt a gitár, amit Kurt Cobain összetört

Persze nem csupán ezt az egyet verte oda, de azért így is igen sokat ért a Fender Stratocaster.

Kép
Szórakozás

Egy vagyont hozott a hatalmas Star Wars-játékgyűjtemény

Tízszer többet kaszáltak a régi figurákon, mint amennyit eredetileg reméltek, összesen 140 millió forintnyi angol font folyt be.

Kép
Szórakozás

Bajnok lett – de lábon lőtte magát a Bayern München?

A németek tudnak ünnepelni: drámai hajrában megnyerték a Salátástálat, majd bejelentették, az ügyvezető és a sportigazgató mehet, amerre lát.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!