Daniel Radcliffe elmondta, melyik Harry Potter karaktert játszaná el

Gary Oldman és Daniel Radcliffe a Harry Potterben
Forrás: IMDb

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A nyolc filmben ő alakította a címszereplőt, de ha most kellene választania, van két szereplő, akinek a bőrébe szívesen bújna.

A Harry Potter-filmek máig hatalmas rajongótáborral rendelkeznek, ami J. K. Rowling regényein kívül természetesen a fantasztikus zenének, a látványvilágnak, na meg persze a színészek játékának is köszönhető. A három gyermekfőhős a szemünk előtt vált felnőtté, a címszerepben látható Daniel Radcliffe pedig azóta is sok alkotásban játszott. Most elmondta, mely karaktert vagy karaktereket formálná meg szívesen a varázsvilágban.

Mivel Radcliffe 34 éves, így a kis Harry szerepe nem lenne annyira testhezálló számára, mint volt huszonévvel ezelőtt. Azt mondja, minden bizonnyal Sirius Blacket vagy Remus Lupint választaná, leginkább azért, mert ezt a két figurát eleve nagyon szerette, ráadásul azok a színészek, akik eredetileg eljátszották őket, nagyon fontosak számára, közös emlékeik miatt elfogult. Itt ugye Gary Oldmanről és David Thewlisről van szó, akik kétségkívül szakmájuk jeles képviselői. Afféle apafiguraként is jelen voltak az életében, a közös munka során sokat tanult tőlük, a színészkedés mibenlétére is igyekeztek rávezetni. Általuk jött rá arra, hogy akkoriban még csak a szakma felszínét kapirgálta.

Ezek a gondolatok különösen izgalmasak, tudva azt, hogy hamarosan készül egy új Harry Potter-sorozat, amely a filmeknél alaposabban kidolgozhat egyes karaktereket és történetszálakat, hiszen erre könyvenként egy-egy teljes évada lesz. Nagyon érdekes lenne látni az eredeti színészgárda tagjait más-más szerepben. Viszont azt maga Radcliffe is leszögezte, hogy a fenti választ csupán egy elméleti kérdésre adta, és nem is keresték ilyen munkával kapcsolatban.

(forrás: Ladbible)

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Videók

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Kép
Életmód

Hónapról hónapra élnek az Y- és Z-generáció tagjai

Örülnek, ha a számlákat ki tudják fizetni, leghamarabb a felsőoktatáson spórolnak.

Kép
Otthon

Közös fal hangszigetelése

A közös fal hangszigetelése azért jelenthet kihívást, mert általában nem a zajforrás keltőjét zavarja a zaj – pedig nyilván ott lenne a legpraktikusabb a szigetelés –, ráadásul a tökéletes kivitelezés sem könnyű.

Kép
Otthon

Ezzel a dohányzóasztallal Schumi talán még futamot is nyert

Egy Formula–1-es Ferrari V10-es motorjából készült a különleges asztal, állítólag Schumacher és Barrichello is használta.

Kép
Szórakozás

Ronaldo újra az élen, Messi csak harmadik – ők a legjobban kereső sportolók

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.

Kép
Szórakozás

Opera-énekesnő és kém egy személyben: Margery Booth története

A bátor nő többször az életét kockáztatta, hogy információkkal szolgáljon Angliának.

Kép
Szórakozás

A Szabadítsátok ki Willyt! bálnájának igaz története

Keiko élete kevésbé alakult boldogan, mint ahogy azt a film után elképzeltük.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!