James Bond eleganciája 17 millióba kerül

James Bond szmokingja, Batman ruhája és C-3PO feje
Forrás: Propstore

Promóció

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!

Promóció

Mire kell figyelni snowboard kabát vásárlásakor?

Facebook
Twitter
Pinterest

Mármint ha nem csak olyan szmokingot szeretnél, mint a 007-esé, hanem konkrétan azt. De van itt még Batman-jelmez és más filmes ereklyék is.

Több mint ezernyolcszáz különleges és ritka filmes ereklyére lehet licitálni a Propstore novemberi árverésén, és annyira gazdag a kínálat, hogy tényleg mindenféle műfaj rajongói találhatnak kedvükre valót. A becslések szerint a teljes kollekció mintegy 13,8 millió dollárt, átszámolva közel 5,1 milliárd forintot hozhat, de egyenként is igen értékesek a tételek.

Érdemes kiemelni James Bond szmokingját: Daniel Craig a Nincs idő meghalni című moziban viselte, vagyis abban, amelyikben utoljára játszotta el a 007-es ügynököt. Ha valaki nem éri be hasonlóval, hanem pontosan arra a szettre vágyna, amiben James Bond feszített, úgy 17 millió forintnyi összeget készíthet. Ez viszont még egészen olcsónak is tűnhet, ha azt mondjuk, Indiana Jones inge Az elveszett frigyláda fosztogatóiból a várakozások szerint akár 127 millió forintot is megérhet valakinek. Michael Keaton denevérjelmeze az 1989-es Batmanből meglehet 21 millából. Szemezgethetünk Forrest Gump cipője és a Keresztapa felöltője közt is.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Jack ruhája a Titanicból
forrás: Propstore
Jack ruhája a Titanicból

Akiket nem vonz annyira, hogy színészek után húzzanak magukra bizonyos ruhadarabokat – persze, a legtöbben nem is ezt teszik, csak gyűjteménybe helyezik azokat –, természetesen más jellegű holmik közt is turkálhatnak. Amerika kapitány pajzsa Az első bosszúállóból bő 42 millió forintnyi dollárért vihető haza a becslések alapján, Freddy Krueger kesztyűjén akár 170 milliót is kaszálhatnak. A Csillagok háborúja C–3PO-jának feje a maga 405 millió forint körülire taksált árával még ebből a mezőnyből is kimagaslik.

Amerika kapitány pajzsa
forrás: Propstore
Amerika kapitány pajzsa

A Propstore idén nyáron már lebonyolított egy hasonló tematikájú, nagyszabású aukciót Los Angelesben. Most viszont azt mondják, a londoni minden eddiginél nagyobb és jobb lesz, ebben pedig nagy szerepet játszanak az Anthony Daniels brit színész – a protokolldroid C–3PO megformálója – saját gyűjteményéből származó darabok. Az árverésre már lehet regisztrálni, október 10-én nyílik meg az online licitálás lehetősége, november 9-10-én pedig az élő rendezvényt is megtartják.

Videók

Promóció

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát

Promóció

Mire kell figyelni snowboard kabát vásárlásakor?

Kép
Jármű

Olyan magasra jutott ez a Porsche, ahol még nem járt autó

Egyetlen szárazföldi jármű sem mászott még fel olyan magasra, mint ez a módosított Porsche 911, ráadásul nem is Dakarról van szó.

Kép
Szórakozás

Günzer Tamás lett az Év Bortermelője Magyarországon

A díj nem egy bor kiváló minőségének elismerését jelenti, hanem a több éven át tartó, kiemelkedő teljesítményért ítélik oda.

Kép
Szórakozás

Soha nem volt ilyen drága az arany

Megdőlt a 2020-as csúcs, és további drágulás várható.

Kép
Jármű

Filléres építés méregdrágán: Deus W650

A kultikus Deus egyik korai építését árverezte el a Bonhams aukciós ház.

Kép
Stílus

Három egészen elképesztő új Breitling

Az autós vonatkozású Top Time sorozatba érkezett három tourbillonos modell.

Kép
Szórakozás

Ismét betalált Szoboszlai a Liverpoolban

Küzdelmes mérkőzést nyert meg a Liverpool, a magyar középpályás a 94. percben lőtt a hálóba.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!