Hogyan rendeljünk az Amazonról Magyarországra - minden, amit tudni érdemes az egyik legnagyobb online piactérről!

Hogyan rendeljünk az Amazonról Magyarországra - minden, amit tudni érdemes az egyik legnagyobb online piactérről!

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Vásárlás az Amazonról Magyarországra? Egyszerűbb, mint gondolnád!

Az Amazon az egyik legnagyobb online piactér a világon, és számos lehetőséget kínál a magyar vásárlóknak is. Ha még sosem rendeltél az Amazonról, és tanácstalan vagy, hogyan kellene elkezdeni, ne aggódj! Ez a cikk segít ebben!

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Az Amazonról való rendelés előnyei

Az Amazonról való rendelésnek számos előnye van, amelyekkel sok hazai vásárló még nem biztos, hogy tisztában van, pedig a webáruház szállít már Magyarországra is. Pedig az ajánlatait vétek lenne kihagyni, hiszen az Amazon egyedülálló termékkínálatot kínál az online vásárlóknak, amely szinte minden igényt kielégít és szinte bármit megvásárolhatsz, legyen szó elektronikai cikkekről, ruhákról, szépségápolási termékekről, könyvekről vagy bármi másról. Emellett a versenyképes árak, az egyszerű és gyors online fizetési folyamatok, valamint a megbízható szállítás jellemzik.

Biztonságos az Amazonról rendelni?

Bár ez a webáruház milliók számára nyújt kényelmes és gyors vásárlási élményt, azonban sokan aggódnak a biztonságosság miatt, különösen azok, akik még nem vásároltak innen korábban. Fontos azonban megérteni, hogy az Amazon nagy hangsúlyt fektet a vásárlók biztonságára és elégedettségére, és egyszerű regisztráció után, ahol egyébként lehetséges a kétlépcsős hitelesítés az extra védelem érdekében, már válogathatunk is a piactér kínálatából, a heti és napi ajánlatok közül. Egy másik ilyen fontos védelmi funkció az oldalon az SSL (Secure Sockets Layer) titkosítás használata. Ez az adatvédelmi protokoll biztosítja, hogy a pénzügyi adataidat titkosított formában továbbítsák az Amazon és a fizetési szolgáltató között, és ez megakadályozza, hogy mások illetéktelenül hozzáférjenek a pénzügyi adataidhoz. Az Amazon továbbá biztosítja a vásárlók számára a számlázási és szállítási információk kezelésének lehetőségét. A fiók beállításainál a vásárlók beállíthatják, hogy milyen mértékben tárolja és használja fel az Amazon a pénzügyi adataikat. Ez lehetővé teszi, hogy minimalizálják a kockázatot, ahogy minden csomag esetében él a csomagkövetési funkció is, így az 5-7 munkanapos szállítási idő alatt sem kell izgulnunk a csomagunk miatt. Az oldalon emellett expressz szállítást is lehet kérni Magyarországra, ami pedig 2-4 munkanap.

A vám és egyéb díjak az Amazonról való rendelés esetén

Ha németországi Amazonról rendelsz, nem kell aggódnod az egyébb költségek miatt a szállítási költségen kívül, mivel amennyiben az Európai Unió tagállamaiból rendelünk valamit, akkor értéktől függetlenül 0 Ft vámot kell fizetnünk, amikor a csomagunk átjön a határon.

Most pedig íme még 5+1 tipp a biztonságos online vásárláshoz!

Galéria / 6 kép

5+1 tipp a biztonságos online vásárláshoz

Megnézem a galériát

Videók

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Kép
Otthon

Ezzel a dohányzóasztallal Schumi talán még futamot is nyert

Egy Formula–1-es Ferrari V10-es motorjából készült a különleges asztal, állítólag Schumacher és Barrichello is használta.

Kép
Szórakozás

Ronaldo újra az élen, Messi csak harmadik – ők a legjobban kereső sportolók

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.

Kép
Szórakozás

Opera-énekesnő és kém egy személyben: Margery Booth története

A bátor nő többször az életét kockáztatta, hogy információkkal szolgáljon Angliának.

Kép
Szórakozás

A Szabadítsátok ki Willyt! bálnájának igaz története

Keiko élete kevésbé alakult boldogan, mint ahogy azt a film után elképzeltük.

Kép
Szórakozás

Évszázadok után derülhetett fény a Mona Lisa titkára

A világ talán legismertebb festménye egyben az egyik legrejtélyesebb is, hiszen sem azt nem tudni, kit ábrázol, sem azt, mit látunk a háttérben.

Kép
Életmód

Középvezető vagy? Ezért fogsz hamar kiégni

Ezekben a munkakörökben minden irányból jön a nyomás, amit nehéz hosszabb távon elviselni.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!