Ilyen a Sanlorenzo új csúcsmodellje

Ilyen a Sanlorenzo új csúcsmodellje
Forrás: Sanlorenzo

Promóció

A messzi-messzi galaxis új időszakát tárja elénk a Star Wars: Az akolitus

Promóció

Renault Scenic E-Tech, a család új kedvence

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Bár öt méterrel rövidebb, mint amit Mészáros Lőrincnek eladtak, de kialakítása miatt tágasabb.

Ha valamiben jó az olasz ipar, az a szórakoztatás. Nem baj ha elrepül egy henger az Alfa Romeo GTV6 motorjából, vagy beragad a kuplung, a nap végén jól szórakoztunk. Ahogy az autógyártásban, úgy a jachtépítésben is megkerülhetetlenek az olaszok, a két legnagyobb luxusjacht építő vállalat (Azimut Benetti, Ferretti csoport) is olasz - igaz, a világ 20 legnagyobb jachtja között a németek a felülreprezentáltak. A Sanlorenzo nincs ott a legnagyobbak között, de nem új nevek a szakmában, 1958 óta gyártanak 12 és 75 méter közötti luxushajókat.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Kép
forrás: Sanlorenzo

Nemrég állt szolgálatba legfrissebb zászlóshajójuk, az 57Steel My Alma. Szokatlan zászlóshajó ez, hiszen van ennél nagyobb is a jelenlegi kínálatban, a 62Steel, de az 57Steel tud valamit, amit más hajók nem: 57 méteres hossza lehet, hogy nem a legnagyobb, de ügyes tervezéssel olyan nagy teret és szolgáltatásokat nyújt, mint egy nagyobb modell. Kisebb testvére, az 52Steel és a nagyobb, 62Steel között olyan átmenet, ami kevés kompromisszummal jár. Rokonaihoz képest hasznosabban használja a főfedélzetet, legalábbis az utasok szempontjából. Elvettek a kormányállásból, a nagyobb tulajdonosi kabin és VIP kabin kedvéért.
Ezekkel együtt a jacht 6 szobája 12 vendég befogadására alkalmas a 12 fős személyzet mellett.

Kép
forrás: Sanlorenzo

A szobákat úgy kell elképzelni, mint egy jobbféle villa helységeit, tágas térrel és pazar kilátással, a személyzet tagjai között pedig van barisától a masszőrig mindenki, plusz a kapitány. Ha sikerül felkelnünk az ágyból, akkor több medence közül válogathatunk, a legjobb választás a tat felőli legnagyobb, üvegaljú medence. Mögötte és a test oldalán könnyen varázsolhatunk mesterséges vízpartokat is a kihajtható elemekkel. Ha pedig meguntuk a medencében ázást, akkor a méretes garázsból jetskitől a hétméteres hajóig mindenből válogathatunk. Elméletben bárhová mehetünk az 57Steellel, mert az acél hajóteste alkalmas a nyílt óceánok meghódítására is.

Kép
forrás: Sanlorenzo

Bernardo Zuccon csapata, a Zuccon International Project rajzolta meg kívülről a hajót, míg belsőépítészkedni a Vickers Studio jött. Zuccon szerint elég amibiózus volt, hogy egy 1050 bruttó regisztertonnás vízi járművet tervezzenek, ami hozza a nagyobb hajók kényelmét és hangulatát.

A Vickers Studio a megrendelő igényeit szolgálta ki: egy világos, otthonos belső teret hoztak össze a megrendelőnek és családjának. Külön kérésre került a hajótestbe edzőterem, mozi és masszázsszoba is. A Sanlorenzo 57Steel My Alma csak egy a tervezett öt 57Steel közül. Ebből kettő már elkészült, a második darabot a Monaco Yacht Show-n mutatják be.

Videók

Promóció

A messzi-messzi galaxis új időszakát tárja elénk a Star Wars: Az akolitus

Promóció

Renault Scenic E-Tech, a család új kedvence

Kép
Szórakozás

Afrikai kisgyermekből nemzetközi fitneszsztár és Will Smith edzője

A fitneszipar az egyik leggyorsabban változó iparág a világon, ahol nem könnyű állócsillagnak lenni. Ulisses Jr.-nak kemény munkával sikerült.

Kép
Életmód

Ez a 4 kérdés megmutatja, vannak-e gondjaid az alkohollal

Egy pszichiáter mutatott rá: ha erre a négy kérdésre igennel válaszolsz, akkor érdemes lehet foglalkozni a problémával.

Kép
Szórakozás

Meghalt a kosárlegenda, akiről az NBA-logót mintázták

A Los Angeles Lakers legendája, Jerry West 86 éves volt.

Kép
Szórakozás

Az olimpiák magyar legendái, akikre büszkék vagyunk

Hamarosan megkezdődnek a XXXIII. nyári olimpiai játékok küzdelmei Párizsban, de az elmúlt 128 évből is van bőven kire büszkének lennünk.

Kép
Tech

Light Phone 3: az anti-okostelefon

A Light Phone harmadik generációja egy olyan eszköz, ami eltér a modern okostelefonoktól, és tudatosan mellőzi azok megoldásait.

Kép
Szórakozás

Ezt tuti nem szúrtad ki eddig! Ezek a Disney-karakterek kiköpött másai a szinkronhangjaiknak

Persze nem mindig egyértelmű hogy kiről is van szó, de amint megtudjuk, fejünkhöz kapunk, mennyire nyilvánvaló volt a hasonlóság.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!