Impresszum

InStyleMen.hu

Tartalomigazgató

Szarka-Alberti Petra Bianka
[email protected]


Vezető szerkesztő

Lendvai Zsolt
[email protected]


Külső munkatársak

Zirig Árpád

Jávor Kálmán

Ligetfalvi Viktor

Sturcz Antal

InStyle MEN magazin

A Marquard Group Hungary tagja

Kiadó

Marquard Group Hungary Kft.,
1036 Budapest, Perc u. 8.

Tel.: +36 20 6667733
Levélcím: 1300 Budapest, Pf. 278.

Ügyvezető igazgató
Fenyővári Szilvia

[email protected]

Digitális és üzletfejlesztési igazgató
Lencsés-Tóth Dávid
[email protected]

Salesosztály-vezető
Szabó Zsolt
[email protected]

Junior brandmenedzser
Simon Dóra Anna
[email protected]

PR és vállalati kommunikáció
[email protected]

Hirdetés [email protected]

Az InStyle MEN magazinnal kapcsolatos minden szerzői jog mint védjegyjogosultat a Marquard Group Hungary Kiadó Korlátolt Felelősségű Társaságot illeti. Minden jog fenntartva a véd-jegyjogosult számára. A nevezett védjegy nem használható fel, illetve semmilyen módon nem többszörösíthető a Marquard Media Magyarország Kiadó Korlátolt Felelősségű Társaság engedélye nélkül. A szám tartalmaz több olyan anyagot, amelyeknek első megjelenési helye az InStyle-USA. Ezeket a Time engedélyével a Marquard Group Hungary védjegye alatt használtuk fel. Meg nem rendelt kéziratokat és fotókat nem őrzünk meg és nem küldünk vissza. A Marquard Group Hungary egyéb kiadványai: Magyarország: JOY, JOY-NAPOK, ÉVA, RUNNER’S WORLD, VEGYÉLHAZAIT. Németország: GAMESWORLD, PC GAMES, PC GAMES HARDWARE, BUFFED, AREAMOBILE, SFT, WIDESCREEN, PC GAMES MMORE, PLAY4, N-ZONE, GAMES AKTUELL, GAMEZONE, VIDEOGAMESZONE, MAKING GAMES, GERMAN DEVELOPER AWARD, LINUX-MAGAZIN, LINUX USER, RASPBERRY PI GEEK, LINUX COMMUNITY, 4PLYERS, 4NETPLAYERS, GOLEM

https://marquard-media.com/companies-and-brands/

A fent írt e-mail címekre történő e-mail küldéssel az adatközlő hozzájárul ahhoz, hogy email-címe, illetve egyéb közölt adatai alapján a kiadó tájékoztatót és reklámanyagokat küldjön számára, és az e-mail címet, valamint a közölt adatokat marketingcélból a hozzájurlás visszavonásáig kezelje és továbbadja partnereinek az irányadó jogszabályok betartásával. Az adatközlés önkéntes. Az adatközléshez adott hozzájárulás a kiadó címére írt levéllel bármikor visszavonható.

A magazinban és a weboldalon megjelenő hirdetések tartalmáért a kiadó nem vállal felelősséget. Az elhelyezett fizetett politikai és társadalmi célú hirdetések nem tükrözik a szerkesztőségek vagy a kiadó véleményét. A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezéseit, valamint az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.

A magazinban és a weboldalon szereplő termékinformációk és árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek! Az ezekkel kapcsolatos változtatások jogát a termék forgalmazói fenntartják. Vásárlás előtt mindenképpen érdeklődjön a forgalmazóknál.

InStyle MEN © 2023 Time inc. Minden jog fenntartva.

A Marquard Group Hungary nem ad helyet felületein az állati szőrből készült termékek megjelenítésének.

Promóció

Budapestre is megérkezett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Promóció

Laptop táska – hogyan tedd praktikus és stílusos kiegészítővé?

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!