Ők lettek az első InStyle MEN of the Year díjazottjai

Ők lettek az első InStyle MEN of the Year díjazottjai

Promóció

Renault Scenic E-Tech, a család új kedvence

Promóció

Kívül-belül élénk

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Péterfy Bori, Hajós András és Jeli András párosa, Balogh Levente, Michelisz Norbert, Nánási Pál, Kovács Gellért “Filmszerész”, Kaáli Nagy Géza és Vályi István is díjat kapott az InStyleMen Of The Year első exkluzív díjkiosztó gáláján. Magyarország legújabb férfimagazinja és a közönség olyan embereket ismert el, akik személyes történetükkel, tehetségükkel, kitartásukkal maradandót és értékeset alkottak.

Összesen nyolc kategóriában állított jelölteket a szerkesztőség, a végső sorrendről azonban a több mint 20 ezer szavazó döntött. Az InStyle Men elsősorban olyan kategóriákat álmodott meg, amelyben inspiráló életművek bontakozhattak ki az élet különböző területeiről.

Az üzleti vizionáriusokat díjazó Álomépítők kategóriában Balogh Levente győzedelmeskedett.

A Belevaló kategóriába olyan multitalentumok kerültek, akik mindig képesek voltak új oldalukról is megmutatkozni, bármihez fogtak, abban kiemelkedőt alkottak. Közülük Vályi István “Pista” kapta a legtöbb szavazatot.

Az Értékteremtő kategóriában Hajós András és Jeli András a Dalfutár atyjaiként érdemelték ki a publikum bizalmát.

Az Ikon kategóriában azokat a szakembereket jelölték, akik generációkon átívelő hatást váltottak ki. Közülük a világhírű szülész-nőgyógyász professzor, Kaáli Nagy Géza kapta meg a díjat.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Kép

A Példakép kategória jelöltjei hitelesen és magas színvonalon űzik azt, amiben igazán jók. Ebben a kategóriában a túraautó-világbajnok, Michelisz Norbert lett a győztes.

A Selfmade kategória jelöltjei mind a tehetségükre és szorgalmukra támaszkodva, saját erőből jutottak fel a csúcsra. Közülük az ország egyik legismertebb fotósa, Nánási Pál kapta az elismerést.

Az InStyle Men napjaink történetmesélőit, az online tartalomgyártókat is díjazta. A Social kategóriában a közösségi felületek tudatos és minőségi felhasználásáért Kovács Gellért (Filmszerész) nyerte el a díjat.

A Múzsa kategóriában azokat a nőket jelölték, akik tehetségüknek és munkájuknak köszönhetően saját területükön kiemelkedő szerepet töltenek be. A jelölést végül Péterfy Bori váltotta díjra.

Kép

Az Instyle Men a Marquard Group Hungary prémium kiadványaként idén mutatkozott be a magyar piacon, hogy hiánypótló jelleggel értékes, exkluzív és minőségi tartalmakat kínáljon a tudatos, világra nyitott és tájékozott közönségnek. A magazin tartalmai 100%-ban hazai gyártásúak.

„InStyle Men - Nyomot hagy a világban - ez a mottónk, és csupa olyan embert jelöltünk, díjaztunk, akik valóban maradandót alkottak. Életművük, személyes történetük sok szempontból inspiráló. A jövőben is az motivál bennünket, hogy minél több emberi sztorit osszunk meg olvasóinkkal és bemutassuk a legizgalmasabb pályafutásokat” - mondta el Zomborácz Iván, az InStyle Men főszerkesztője.

Nézd meg a gála képeit galériánkban!

Galéria / 30 kép

InStyle Men of the Year 2023 gála

Megnézem a galériát

Videók

Promóció

Renault Scenic E-Tech, a család új kedvence

Promóció

Kívül-belül élénk

Kép
Stílus

Különleges illatok, amiket autógyártóknak köszönhetünk

Nemcsak luxusmárkák készítenek exkluzív parfümöket, olykor teljesen hétköznapi márkák is belevágnak.

Kép
Jármű

Vége a találgatásnak: itt az új Bugatti hiperautó, a Tourbillon

A Veyron és a Chiron után itt a következő über-sportkocsi, amely szakít a W16-os hagyományokkal.

Kép
Jármű

5 izgalmas autós kirándulás, amit nem érdemes kihagyni idén nyáron

Amikor Magyarországon el akarunk jutni valahova, jellemzően a leggyorsabb megoldást, azaz az autópályákat és főútvonalakat választjuk. Vannak azonban olyan különlegesen szép autós útvonalak, amikért érdemes valamivel hosszabban vezetni – és akár önmagukban is megérnek egy hétvégi kirándulást.

Kép
Tech

Zenekedvelők előnyben: nyolc hangszórós táblagép a Lenovótól

A Lenovo Tab Plust kifejezetten a zene szerelmeseinek szánták. A táblagép önálló Bluetooth-hangszóróként is használható.

Kép
Tech

Videójáték lesz a 90-es évek kultklasszikusából

A Csillagközi invázió alapján készült játéknak már a megjelenési dátuma is megvan.

Kép
Szórakozás

Rablótámadás miatt került kórházba Roby Baggio

Az olasz futball-legenda családjával nézte az olasz–spanyol Eb-meccset, amikor fegyveresek törtek be otthonába.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!