90 kilót dobott le John Goodman – ez a titka

John Goodman előtte-utána
Forrás: J. Vespa; Arnold Jerocki/WireImage/Getty Images

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A színész elhatározta, hogy minőségibb életet akar élni, és kitartóan halad is ezen az úton.

John Goodman régi bútordarab már Hollywoodban. Számos olyan filmben láthattuk, amelyek a közönségnél vagy a kritikusoknál nagy sikert arattak, legyen szó a Ne folytassa, felség!-ről, A Flintstone családról, a Blues Brothers 2000-ről, A nagy Lebowskiról, Az Argo-akcióról, de lehetne még sorolni. Sok sztárhoz hasonlóan neki sem volt mindig könnyű az élet, az alkoholizmussal és a depresszióval is meggyűlt a baja, továbbá jelentős túlsúllyal küzdött, volt idő, amikor 180 kilogramm fölött nyomott.

Aztán elhatározta, hogy életmódot vált, és ígéretet tett magának, hogy minőségibb életet fog élni. Már a 2000-es évek végén belevágott, hogy edzéssel és átgondoltabb étkezéssel szabaduljon a kilóktól. Már 2015-re leküzdött 45-öt, aztán a folytatásban sem állt le: amikor tavaly nyáron megjelent a Monte-Carlo Television Festival rendezvényen, sokan szinte rá sem ismertek. Ugyanis összességében már több mint kilencven kilogrammot sikerült ledobnia.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Egyesek azt is rebesgették, az Ozempic nevű készítményt használta. Ezt:

Olvasd el ezt is!

Személyi edzője, Mackie Shilstone leszögezte, hogy nem egyik napról a másikra ment a nagy fogyás. És persze nem is magától, hiszen komoly tervezés és kemény munka áll mögötte. Az étrendváltoztatásnak is kiemelkedő szerepe van az eredményességben, Goodman ugyanis átállt egy, a mediterrán étrend inspirálta diétára, vagyis sok halat, zöldséget, gyümölcsöt, olajos magvakat fogyaszt, olívaolajat használ. A dolog másik fele a mozgás: heti hat nap edzés a gyaloglópadon vagy az elliptikus tréneren, szem előtt tartva, hogy meglegyen mindig legalább tízezer lépés.

A legelső dolog, amit meglépett, amikor elkezdte a váltást, az volt, hogy megszabadult az alkoholtól. Ez egyrészt a fogyás szempontjából is lényeges, másrészt pedig számos más káros egészségügyi hatása is van a túlzott fogyasztásnak. Próbált szakítani azzal a régi beidegződéssel, hogy rövidebb fogyókúrák után sörrel vagy nasival jutalmazta magát. Most inkább a lassú, de folyamatos és kitartó munkát választotta.

Videók

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Kép
Otthon

Közös fal hangszigetelése

A közös fal hangszigetelése azért jelenthet kihívást, mert általában nem a zajforrás keltőjét zavarja a zaj – pedig nyilván ott lenne a legpraktikusabb a szigetelés –, ráadásul a tökéletes kivitelezés sem könnyű.

Kép
Otthon

Ezzel a dohányzóasztallal Schumi talán még futamot is nyert

Egy Formula–1-es Ferrari V10-es motorjából készült a különleges asztal, állítólag Schumacher és Barrichello is használta.

Kép
Szórakozás

Ronaldo újra az élen, Messi csak harmadik – ők a legjobban kereső sportolók

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.

Kép
Szórakozás

Opera-énekesnő és kém egy személyben: Margery Booth története

A bátor nő többször az életét kockáztatta, hogy információkkal szolgáljon Angliának.

Kép
Szórakozás

A Szabadítsátok ki Willyt! bálnájának igaz története

Keiko élete kevésbé alakult boldogan, mint ahogy azt a film után elképzeltük.

Kép
Szórakozás

Évszázadok után derülhetett fény a Mona Lisa titkára

A világ talán legismertebb festménye egyben az egyik legrejtélyesebb is, hiszen sem azt nem tudni, kit ábrázol, sem azt, mit látunk a háttérben.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!