Új Bosszúállók-film az eredeti csapattal? Nem kizárt

Bosszúállók bemutató 2012-ben
Forrás: Jon Furniss / WireImage / Getty Images

Promóció

A messzi-messzi galaxis új időszakát tárja elénk a Star Wars: Az akolitus

Promóció

Renault Scenic E-Tech, a család új kedvence

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Kérdés, hogy néhány szereplőt hogyan hoznának vissza a történetbe, de állítólag fontolgatják.

A Vasember első, 2008-as epizódjával elképesztően sikeres időszak vette kezdetét a szuperhősfilmek világában, azon belül is leginkább a Marvel-moziverzum filmjei töltötték meg a mozikat. Az említett Vasember mellett olyan erős karaktereket láthattunk a vásznon, mint Thor, Amerika Kapitány, Hulk vagy a Fekete Özvegy, ráadásul az őket megformáló színészek is abszolút első vonalasak, elég csak Robert Downey Jr.-ra, Chris Hemsworth-re és Scarlett Johanssonra gondolni. Azonban a most futó negyedik fázis pár kivételtől eltekintve nem hozza a várt eredményeket sem a kritikák, sem a jegybevételek tekintetében.

Nem csoda, ha a hírek szerint az MCU készítői visszatérnének a gyökerekhez, a Variety szerint már dolgoznak azon, hogy az eredeti Bosszúállók csapattal forgassanak újabb filmet. Azaz a Vasember, Thor, Amerika Kapitány, Hulk, Fekete Özvegy, Sólyomszem hatos állna össze újra, de kérdés, hogyan csavarnák a történetvezetést, hogy ez megtörténhessen. Aki ugyanis követi ezeket a mozikat, emlékezhet, hogy a Bosszúállók: Végjátékban a Fekete Özvegy feláldozta magát, Tony Stark, azaz Vasember utolsó csettintésével ugyan megmentette a világot, de belehalt, Steve Rogers mint Amerika Kapitány pedig megöregedett és átadta a stafétát.

Igaz, időközben a szériában megnyílt a multiverzum, ami lehetővé tenne lényegében bármit anélkül, hogy felborulna az eddigi kánon. Na meg: nem valós történeten alapuló filmekről van szó, a stáb azt csinál a kitalált karakterekkel, amit csak akar. Egy biztos: a visszatérésnek a rajongók nagyon örülnének.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

A szakma talán kevésbé, jól ismerjük Martin Scorsese véleményét:

Szeptemberben egyébként nemcsak erről folyt a stúdió vezetőinek egyeztetése, hanem a Kang, a Hódító szerepére kiválasztott, azonban egy zaklatási ügyben bíróság elé álló Jonathan Majors jövőjéről is. Neki főgonoszként kulcsszerepe lenne a következő fázisban, de még nem tudni, hogy kitartanak mellette, esetleg másik színészt keresnek, vagy magát a figurát is leváltják, bedobva helyette Fátum Doktort, avagy Dr. Doomot.

Videók

Promóció

A messzi-messzi galaxis új időszakát tárja elénk a Star Wars: Az akolitus

Promóció

Renault Scenic E-Tech, a család új kedvence

Kép
Szórakozás

Afrikai kisgyermekből nemzetközi fitneszsztár és Will Smith edzője

A fitneszipar az egyik leggyorsabban változó iparág a világon, ahol nem könnyű állócsillagnak lenni. Ulisses Jr.-nak kemény munkával sikerült.

Kép
Életmód

Ez a 4 kérdés megmutatja, vannak-e gondjaid az alkohollal

Egy pszichiáter mutatott rá: ha erre a négy kérdésre igennel válaszolsz, akkor érdemes lehet foglalkozni a problémával.

Kép
Szórakozás

Meghalt a kosárlegenda, akiről az NBA-logót mintázták

A Los Angeles Lakers legendája, Jerry West 86 éves volt.

Kép
Szórakozás

Az olimpiák magyar legendái, akikre büszkék vagyunk

Hamarosan megkezdődnek a XXXIII. nyári olimpiai játékok küzdelmei Párizsban, de az elmúlt 128 évből is van bőven kire büszkének lennünk.

Kép
Tech

Light Phone 3: az anti-okostelefon

A Light Phone harmadik generációja egy olyan eszköz, ami eltér a modern okostelefonoktól, és tudatosan mellőzi azok megoldásait.

Kép
Szórakozás

Ezt tuti nem szúrtad ki eddig! Ezek a Disney-karakterek kiköpött másai a szinkronhangjaiknak

Persze nem mindig egyértelmű hogy kiről is van szó, de amint megtudjuk, fejünkhöz kapunk, mennyire nyilvánvaló volt a hasonlóság.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!