120 milliárdot hozott tulajdonosának az Onlyfans

Onlyfans a mobilkijelzőn
Forrás: Nikolas Kokovlis / NurPhoto / Getty Images

Promóció

Defender élmények autentikus környezetben

Promóció

Elegancia és tartósság: a sokoldalú férfi kabátok a tavaszi szezonban

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Az ukrán–amerikai üzletember, Leonid Radvinsky rengeteg pénzt tudott kivenni a cégből, a platform mintegy hárommillió tartalomgyártónak ad felületet.

Noha elvileg zenészek és más hírességek számára is lehetőségek rejlenek a felületben, sőt néhány ismertebb előadó használja is az Onlyfanst, a világ leginkább a felnőtt tartalmak kifogyhatatlan tárházaként ismeri a portált. Profi pornószínészek és amatőr modellek egyaránt szép pénzeket tudnak megkeresni a segítségével, jelenleg több mint hárommillió tartalomgyártó szolgál ki úgy 240 millió felhasználót. Ez pedig a tulajdonosnak is szépen hoz a konyhára.

Az Onlyfanst 2016-ban indította el két testvér, Tim és Thomas Stokely, akik édesapjuktól, Guytól is kaptak ehhez némi pénzmagot. Két évvel később az ukrán–amerikai üzletember, Leonid Radvinsky vásárolta fel a cégüket, és nem csinált rossz üzletet. Tavaly november végéig például 5,5 milliárd dollárt költöttek a felhasználók az oldalon, többet mint 2021-ben egész évben, noha az akkori 4,8 milliárd dollár sem volt kispályás. Ami az adózás előtti eredményt illeti, egy év alatt sikerült 432 millió dollárról 525 millióra emelnie a Fenix International anyacégnek. Közlésük szerint először fordult elő fennállásuk óta, hogy a bevételek több mint fele a nem előfizetéshez kötött szolgáltatásokból származik.

Személy szerint Radvinsky sem járt rosszul, hiszen 338 millió dollárnyi osztalékot tudott kivenni, ez pedig átszámolva úgy 120 milliárd forintot jelent. Ez még akkor is jól hangzik, ha tudjuk, hogy vagyona mintegy 2,1 milliárd dollárra, vagyis úgy 745 milliárd forintra rúg. Az Onlyfans ráadásul dinamikusan növekszik, a mostani 3,2 millió tartalomgyártó 47 százalékos növekedést jelent, míg a userek száma 27 százalékos ugrással közelítette meg a már említett 240 milliót.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Videók

Promóció

Defender élmények autentikus környezetben

Promóció

Elegancia és tartósság: a sokoldalú férfi kabátok a tavaszi szezonban

Kép
Jármű

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Szórakozás

Nem bűnbak: milyen szezont fut Szoboszlai Liverpoolban?

A magyar válogatott csapatkapitánya hihetetlenül erősen kezdett új csapatában, de az utóbbi időben többször is céltáblává vált.

Kép
Szórakozás

38 év után dőlt meg a diszkoszvetés világrekordja

Az eddigi csúcs 1986 óta volt érinthetetlen, most nem is akárki múlta felül: Mykolas Aleknának édesapja is ebben a sportágban remekelt.

Kép
Életmód

Drogkeresőként megbukott – kiváló mentőkutya lett

Roger, a nyolcéves labrador legutóbb a tajvani földrengés túlélőinek felkutatásán dolgozott.

Kép
Életmód

90 kilót dobott le John Goodman – ez a titka

A színész elhatározta, hogy minőségibb életet akar élni, és kitartóan halad is ezen az úton.

Kép
Szórakozás

„Csak a nézettség kedvéért nem tudok leülni senkivel beszélgetni” – Interjú az Adom a napom műsorvezetőjével, Geszti Péterrel

Április 15-én visszatért a képernyőkre a VIASAT3 közkedvelt reality talkshow-ja, az Adom a napom, melyben hazai hírességek mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. Az új részek kapcsán Geszti Péter műsorvezetőt kérdeztük.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves