Létezik túl sok sajt? Thaiföldön elfogadták a kihívást

Az igazi sajtburger Thaiföldön
Forrás: Steve Butzu / Facebook

Promóció

Defender élmények autentikus környezetben

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A húst ugyan kihagyta legújabb különlegességéből a thaiföldi Burger King, de a sajttal nem spóroltak: húsz szelet került bele.

A sajtburger jó, különösen, ha jól is készítik. Kapunk egy szaftos húspogácsát, meg valami jobbfajta sajtot óvatosan megolvadva, esetleg duplán is – ennek nem nagyon lehet ellenállni. De működhet-e ez hús nélkül, sokkal – sőt, elképzelhetetlenül sokkal – több sajttal? A thaiföldi Burger Kingnél úgy gondolták, egy próbát mindenképpen megér, és összeraktak egy szendvicset, amire talán kiváló úszónk, Kenderesi Tamás is csak csettintene (ha nem lenne meg riói nyilatkozata a sajtbureszekről, ide kattints).

A gyorsétteremlánc thai kirendeltsége megmutatta, milyen szerintük az „igazi sajtburger”: a félbevágott bucit kereken húsz szelet ízletes sajttal pakolták meg. Igaz, közben a hús és lényegében minden más összetevő eltűnt belőle, de ennyit igazán beáldozhatunk a gasztronómiai különlegességek oltárán. Végül annyira meglepte a vásárlóközönséget az újdonság, hogy a Burger Kingnek közösségi oldalán külön jeleznie kellett, hogy ez bizony nem vicc, hanem teljesen komoly.

Amúgy a rengeteg sajtot egész jó áron adták, kólával és krumplival együtt 1100 forintnyi thai bahtot kértek a menüért. Egy sima sajtburgermenü ennek a háromszorosába kerül. Hamar népszerű is lett, az emberek megrohamozták az éttermeket, volt olyan egység, ahol le kellett állniuk a kiszállítással, hogy a helyben fogyasztókat ki tudják szolgálni.

Egyébként a vendégeket igencsak megosztotta az extra durván sajtos burger, a többség azt mondta, hogy bár szereti a sajtot, ez azért már túlzás. Volt, aki csak a felét bírta megenni, míg más ugyan benyomta az egészet, de többször már biztosan nem futna neki. Úgy fest, szinte mindenki beéri úgy két szelet sajttal, ha azt a jól bevált szendvicseiben kapja meg. Természetesen a The Real Cheeseburger nevet viselő torzszülött nem lesz állandó része a kínálatnak, csak korlátozott ideig kapható.

Forrás: CNN

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Videók

Promóció

Defender élmények autentikus környezetben

Kép
Életmód

Chris Hemsworth mutatja: kőkemény edzéssel készül a Thor-test

Ahhoz, hogy skandináv viharistennek nézz ki, elég komoly munkát kell elvégezni.

Kép
Szórakozás

Borzongató a története: a rejtélyes Alaszka-háromszög

A Bermuda-háromszög bolygónk egyik legmisztikusabb területe, azonban akad egy ennél sokkal veszélyesebb vidék, az Alaszka-háromszög.

Kép
Szórakozás

Nem volt elég olasz – ezért bukott egy fontos filmet Stallone

A szerep csak egészen apró lett volna, a film viszont nagyszerű. Sylvester Stallone elmondta, miért nem került be.

Kép
Szórakozás

Vadiúj Lego-szettek jönnek a Star Wars-napra

A rajongók számára igazán jeles nap május negyedike, ezekkel a készletekkel lehet megünnepelni.

Kép
Stílus

Anyák és apák napjára is készült egy különleges Swatch

Természetesen mindkettőt az odaillő Simpson karakterrel díszítették.

Kép
Szórakozás

Film vs. valóság: a Kapj el, ha tudsz igaz története

A Frank Abignale életrajzi könyvét feldolgozó film egy magával ragadó, sodró lendületű alkotás, nagyszerű alakításokkal, azonban a valóságban a történet korántsem volt olyan színes és izgalmas, mint ahogy a vásznon bemutatták.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!