Kalapács alá kerülnek Stallone luxusórái

Stallone Patek Philippe órája
Forrás: Sotheby's

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A legendás akciósztárnak igen komoly gyűjteménye van, most tizenegy darabtól válik meg.

Sylvester Stallonéról sok mindent tudunk: olasz felmenői vannak, a Rockyval futott be Hollywoodban, Arnold Schwarzeneggerrel pedig riválisokból lettek jó barátok. Azzal viszont talán nem sokan vannak tisztában, hogy nagy rajongója a luxusóráknak, van is egy meglehetősen komoly gyűjteménye. Ennek a kollekciónak tizenegy darabjától mégis megválik, méghozzá a Sotheby’s-féle, júniusi Important Watches aukción.

Ezek közül leginkább a Patek Philippe Grandmaster Chime emelkedik ki: az aukciósház közlése szerint ez a modell még soha nem bukkant fel árverésen, szóval igen ritka lehetőségre lehet most rácsapni. Mondjuk nem lesz olcsó, hiszen 2,5-5 millió dollár közötti, azaz akár 1,8 milliárd forintos bevétellel számolnak a szakértők. A továbbiak között találunk még két Pateket, egy Rolexet, egy Cartier-t, de több Panerai karórát is – az egyik Luminor Submersible arról nevezetes, hogy A feláldozhatók második részében is ott figyelt a csuklóján.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

A sztár úgy nyilatkozott, hogy imádja magát az óragyűjtés folyamatát. Nemcsak kiegészítőként tekint a különleges darabokra, hanem a történelmet, a művészi és szakmai tartalmat is látja bennük. A licitre bocsátott darabokkal kapcsolatban is büszke, hogy birtokolhatta azokat, és arra emlékeztetik, a kemény munka kifizetődő. Megválni tőlük keserédes érzés, de bízik benne, hogy a következő gazdájuk is legalább ugyanennyire értékeli majd őket. Sly eladó óráit itt lehet megnézni.

Videók

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Kép
Otthon

Közös fal hangszigetelése

A közös fal hangszigetelése azért jelenthet kihívást, mert általában nem a zajforrás keltőjét zavarja a zaj – pedig nyilván ott lenne a legpraktikusabb a szigetelés –, ráadásul a tökéletes kivitelezés sem könnyű.

Kép
Otthon

Ezzel a dohányzóasztallal Schumi talán még futamot is nyert

Egy Formula–1-es Ferrari V10-es motorjából készült a különleges asztal, állítólag Schumacher és Barrichello is használta.

Kép
Szórakozás

Ronaldo újra az élen, Messi csak harmadik – ők a legjobban kereső sportolók

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.

Kép
Szórakozás

Opera-énekesnő és kém egy személyben: Margery Booth története

A bátor nő többször az életét kockáztatta, hogy információkkal szolgáljon Angliának.

Kép
Szórakozás

A Szabadítsátok ki Willyt! bálnájának igaz története

Keiko élete kevésbé alakult boldogan, mint ahogy azt a film után elképzeltük.

Kép
Szórakozás

Évszázadok után derülhetett fény a Mona Lisa titkára

A világ talán legismertebb festménye egyben az egyik legrejtélyesebb is, hiszen sem azt nem tudni, kit ábrázol, sem azt, mit látunk a háttérben.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!