A nők legjobb barátja a gyémánt…Nyerj 150 000 forint értékű TEILOR vásárlási utalványt!

A nők legjobb barátja a gyémánt…Nyerj 150 000 forint értékű TEILOR vásárlási utalványt!
Forrás: TEILOR

Promóció

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!

Promóció

Mire kell figyelni snowboard kabát vásárlásakor?

Facebook
Twitter
Pinterest

A nők legjobb barátja a gyémánt… Mondta 1953-ban Marilyn Monroe, és az ikonikussá vált mondat később nők hitvallásává vált. A féldrágakövek és drágakövek, a velük díszített ékszerek ajándékozása az elmúlt hetven évben még erősebb tradícióvá nőtte ki magát.

… és a befektetőké is.

A 19. század megtanított minket arra, hogy az ipari forradalom vívmányai tovább fejleszthetők – a XX. század pedig arra, hogy hiába a háború, a gazdasági világválság, hiába váltják egymást sötét és könnyű időszakok, egy biztos: gyémántba invesztálni nem szerencséssé, hanem előrelátóvá tesz minket.

A gyémánt nem csupán státusszimbólum, hanem az idő próbáját kiálló érték.

Megbízhatóan, hozammal, hűségesen őrzi a belefektetett összeget – a drágakövek ára az elmúlt években 15-30%-kal nőtt.

A szakértők szerint 2023-ig a gyémántkereslet iránti igény évente 5%-kal, a kínálat pedig 2%-kal nőtt: az egykarátos gyémántok évi tíz, a háromkarátos darabok évi tíz, az ötkarátos drágakövek pedig évi 17%-kal drágultak.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Kép
forrás: TEILOR

Gyűrűsujjra húzott tisztelgés

A minőségi ékszer és a valódi gyémánt éppoly maradandó és időtálló érték, mint a személy, akinek ajándékozzuk, és mint a kapcsolat, amely előtt tisztelgünk vele.
Tradíciók szerint az eljegyzési gyűrű a vőlegény háromhavi bére kellett legyen, különben a leendő após fontolóra sem vette a lánykérést.

A jegygyűrű a kérő társadalmi rangjának és vagyoni helyzetének bemutatásán kívül még egy fontos céllal szolgált: a szándék komolyságát hivatott tolmácsolni.

Gyémántba csomagolt vallomás

Eljegyzési- és karikagyűrűink formája a végtelent szimbolizálja – a kör, melynek végei egymásba érnek, az öröklét, az elköteleződés, a tartósság jelképe.
Amikor jegygyűrűt ajándékozunk egy nőnek, megértetjük vele, mennyire fontos is ő számunkra – ez pedig minden alkalommal eszébe jut majd, amikor pillantása a bal kezére esik.

Soha nem tévedhetsz egy olyan darabbal, amely valós értékeket fejez ki - legyen szó akár időtlen klasszikus, 14 vagy 18 karátos fehér vagy sárga aranyból készült ékszerről, vagy akár a merész, a szivárvány minden színében tündöklő, drágakövekkel vagy féldrágakövekkel kirakott aranyból készült darabokról. Egy biztos - egy TEILOR ékszerrel minden ajándékozás emlékezetes lesz.

Kép
forrás: TEILOR

A TEILOR 25 éves fennállása alatt egy családi üzletből Közép-Kelet-Európa luxus ékszerláncává nőtte ki magát. A gyémántokra és drágakövekre specializálódott márka erős portfóliót épített ki, amely az iparág két legfontosabb intézete,a GIA (Gemological Institute of America) és a De Beers Institute of Diamonds által minősített gyémántokkal ellátott eljegyzési gyűrűk kollekcióját tartalmazza. Minden üzletben jól képzett értékesítési tanácsadók csapata áll készen arra, hogy segítsen megtalálni a megfelelő ékszert.

Most kíváncsiak vagyunk a te véleményedre a gyémántékszerekről!


Töltsd ki a TEILOR kérdőívét, amely mindössze néhány percet vesz igénybe!

A kitöltők között egy 150 000 Ft értékű utalványt sorsolunk ki, amely a 4 budapesti TEILOR üzlet bármelyikében felhasználható.

Lepd meg a számodra legkülönlegesebb személyt egy egyedülálló ajándékkal!

A kérdőív kitöltéséhez kattints >> ide!

A játékszabályzatot >> itt éred el!

A nyereményjáték 2023. május 21., éjfélig tart.

www.teilor.hu

A TEILOR-ról

A TEILOR 25 éves fennállását ünneplő, családi hagyományokra épülő nemzetközi luxus ékszerüzletlánc. A márka minden kollekciójában modern csavarral ötvözi a klasszikus eleganciát. A TEILOR 65 üzletét öt országban (Románia, Bulgária, Magyarország, Lengyelország és a Cseh Köztársaság) erős online jelenlét kíséri a teilor.com, teilor.ro, teilor.pl, teilor.hu és teilor.bg e-kereskedelmi platformokon keresztül.
A TEILOR kollekciói között arany ékszerek, valamint egyedi, gyémántokkal és drágakövekkel kirakott ékszerek, amelyek a vásárlók kívánságaihoz igazodnak.

Videók

Promóció

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát

Promóció

Mire kell figyelni snowboard kabát vásárlásakor?

Kép
Jármű

Olyan magasra jutott ez a Porsche, ahol még nem járt autó

Egyetlen szárazföldi jármű sem mászott még fel olyan magasra, mint ez a módosított Porsche 911, ráadásul nem is Dakarról van szó.

Kép
Szórakozás

Günzer Tamás lett az Év Bortermelője Magyarországon

A díj nem egy bor kiváló minőségének elismerését jelenti, hanem a több éven át tartó, kiemelkedő teljesítményért ítélik oda.

Kép
Szórakozás

Soha nem volt ilyen drága az arany

Megdőlt a 2020-as csúcs, és további drágulás várható.

Kép
Jármű

Filléres építés méregdrágán: Deus W650

A kultikus Deus egyik korai építését árverezte el a Bonhams aukciós ház.

Kép
Stílus

Három egészen elképesztő új Breitling

Az autós vonatkozású Top Time sorozatba érkezett három tourbillonos modell.

Kép
Szórakozás

Ismét betalált Szoboszlai a Liverpoolban

Küzdelmes mérkőzést nyert meg a Liverpool, a magyar középpályás a 94. percben lőtt a hálóba.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!