30 év után ismételte meg a fotót pilóta apjával, ma már ő is repül

Idősebb és ifjabb Ruben Flowers 1994-ben
Forrás: Southwest Airlines

Promóció

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!

Promóció

Mire kell figyelni snowboard kabát vásárlásakor?

Facebook
Twitter
Pinterest

Ruben Flowers nagymamájánál találta meg a régi fényképet, amelyen édesapja mellett ül a pilótafülkében. Most egy kis csavarral újraalkották.

Idősebb Ruben Flowers évtizedek óta pilótaként dolgozik, a Southwest Airlines utasszállító repülőgépeit vezeti. 1994-ben készült egy kép róla és kisfiáról: a pilótafülkében ülnek, Flowers a kamerába mosolyog, az ifjabbik Ruben pedig apját nézi csodálattal. A gyermek mindig büszke volt az öregére, fantasztikus érzés volt számára az is, amikor az iskolai pályaorientációs napokon a szülők előadást tartottak, az ő édesapja pedig a repülésről beszélt.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Idősebb és ifjabb Ruben Flowers 2023-ban
forrás: Southwest Airlines
Idősebb és ifjabb Ruben Flowers 2023-ban

A fénykép aztán feledésbe merült, csak idén év elején került elő újra, amikor a ma már 30 év körüli fiú nagymamájánál lapozgatta az albumokat. Azonnal feltörtek benne gyerekkori emlékei, felidézte, mennyire szeretett apjával a reptérre járni, és a szimulátorokon gyakorlatozni. Az időzítés nem is lehetett volna jobb, ugyanis ő maga szintén a repülés világa felé terelődött, nyilván nem véletlenül. Ma már a Southwest Airlines elsőtisztje. Adta magát, hogy újraalkossák a régi családi fotót apjával, aki kapitányként már a nyugdíjazására készült. Csak immár nem pusztán egy apa-fia képről van szó, hanem egyben kollégák is lettek.

A fiatalabb Rubennek az egyik legnagyobb vágya az volt, hogy együtt repülhessen apjával. Nagyon szerencsésen alakultak tehát a dolgok, hiszen egy rövid ideig mindketten ugyanannál a légitársaságnál szolgálhattak. Végül 2023 márciusában jött el a nagy nap: az apuka utoljára repült, méghozzá a nebraskai Omahából az illinois-i Chicagóba. Mellette elsőtisztként fia ült.

Idősebb és ifjabb Ruben Flowers a repülőgépen
forrás: Southwest Airlines
Az apa utolsó menetrend szerinti repülése során fia volt az elsőtiszt

A Flowers családban a repülés közös szenvedély, hiszen az idősebb Ruben testvére és unokatestvére is a Southwestnél dolgozik, ők is ott voltak az utolsó járaton. De ezzel nem ér véget a felsorolás, hiszen a férfi többi gyermeke (két fiú és egy lány), sőt testvérének fia is pilóta lett. Nem csoda, ha a családi összejöveteleken gyakran előjön a repülés, mindig van valakinek egy jó sztorija. A most nyugdíjba vonuló apával kezdődött minden, egyszer gyerekként ülhetett be egy gép pilótafülkéjébe, onnantól pontosan tudta, mi szeretne lenni, amikor felnő. Fia viszont csak a főiskolán ébredt rá, hogy ugyanezt akarja csinálni. Az ifjabb Ruben következő nagy álma, hogy együtt szállhasson fel öccsével is, aki épp mostanában végezte el a pilótaképzést. Nővérével már repült, így lehetne teljes a kör.

Videók

Promóció

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát

Promóció

Mire kell figyelni snowboard kabát vásárlásakor?

Kép
Jármű

Olyan magasra jutott ez a Porsche, ahol még nem járt autó

Egyetlen szárazföldi jármű sem mászott még fel olyan magasra, mint ez a módosított Porsche 911, ráadásul nem is Dakarról van szó.

Kép
Szórakozás

Günzer Tamás lett az Év Bortermelője Magyarországon

A díj nem egy bor kiváló minőségének elismerését jelenti, hanem a több éven át tartó, kiemelkedő teljesítményért ítélik oda.

Kép
Szórakozás

Soha nem volt ilyen drága az arany

Megdőlt a 2020-as csúcs, és további drágulás várható.

Kép
Jármű

Filléres építés méregdrágán: Deus W650

A kultikus Deus egyik korai építését árverezte el a Bonhams aukciós ház.

Kép
Stílus

Három egészen elképesztő új Breitling

Az autós vonatkozású Top Time sorozatba érkezett három tourbillonos modell.

Kép
Szórakozás

Ismét betalált Szoboszlai a Liverpoolban

Küzdelmes mérkőzést nyert meg a Liverpool, a magyar középpályás a 94. percben lőtt a hálóba.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!