Chris Evans tetkói – és ami mögöttük van

Chris Evans
Forrás: Taylor Hill / FilmMagic / Getty Images

Promóció

Forma és funkció kohéziója a Nothing új okostelefonjában

Promóció

Defender élmények autentikus környezetben

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Amerika Kapitány rajong a tetoválásokért, van is neki jó pár, de azért igyekszik óvatosan bánni velük.

Elég foglalkoztatott színésznek számít napjainkban Chris Evans, akit tavaly a Ghosted és A fájdalom ügynökei című produkciókban láthattuk, idén ősszel pedig érkezik streamingre a Red One karácsonyi akcióvígjáték, amelyben Dwayne Johnson oldalán tűnik fel. Persze nemcsak színészi alakításai, hanem megnyerő külseje miatt is komoly rajongótábora van, nem véletlen, hogy 2022-ben a People magazin neki adta a Sexiest Man Alive címet.

Evans imádja a tetoválásokat, noha ez sokszor fel sem tűnik, mivel nagyon odafigyel azok elhelyezésére. Korábban egy interjúban arról beszélt, igyekszik olyan helyekre varratni, ahol aránylag könnyen el is tudja a tetkókat takarni, mert ha egy-egy filmes szerepe úgy kívánja meg, egy sima rövid ujjú póló miatt is plusz egy órát kell a sminkben ülnie, hogy átmenetileg eltüntessék róla a motívumokat. Emellett pedig az is lényeges számára, hogy valódi jelentéssel bírjanak a minták.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Eckhart Tolle-idézet

Kulcscsontja alatt olvasható a német származású kanadai szerző egyik művének kiragadott mondata. Tolle spirituális tanítóként is ismert, Evans pedig rajong a buddhizmusért és a keleti filozófiáért. A Megszólal a csend kötet sorai fogták meg annyira, hogy saját bőrén is szívesen hordozza azokat. Nagyjából így hangzik: „Ha elveszted a kapcsolatot a belső csenddel, elveszted a kapcsolatot önmagaddal, és ha elveszted a kapcsolatot önmagaddal, elveszel a világban.” Ez látszik is valamelyest a borítóképen.

Dodger

Ezt a nevet mellkasára tetováltatta Evans. Hogy kit takar? Kutyáját, akinek neve a színész egyik gyerekkori kedvenc rajzfilméből, az Olivér és társaiból ered. A mese Dickens Twist Olivérjének állatos feldolgozása. A kutyust 2017-ben fogadta örökbe, ezt követően varratott.

Bika

Bal vállán látható ez a csillagjegy, amellyel édesanyja előtt tiszteleg. Lisa Capuano éppen a Bika időszakának utolsó napján, május 21-én született 1955-ben.

Család

Evans bal vállán a családot jelentő kínai írásjelek voltak, de állítólag ezt a tetoválását már eltávolíttatta.

Chris Evans és Jessica Biel
forrás: Jon Kopaloff / FilmMagic / Getty Images
Chris Evans és Jessica Biel

Hűség

Talán pont ennek a helyén, de mindenképpen a jobb vállán látható egy angol szó írott betűkkel: loyalty – vagyis hűség. Ennek is a családjához van köze, korábban több tetkójáról is úgy beszélt, hogy az emberek és a vélemények változnak, de ha egyes tetoválások a családban gyökereznek, azokat jó eséllyel soha nem fogja megbánni.

Megemlékezés

Hasán olvasható az „In Loving Memory, Bardsley, With Me Always” szöveg. Erről egyszer elárulta, hogy Matt Bardsley nevű barátjának állított vele örök emléket, aki egy offroad-balesetben vesztette életét.

Bosszúállók

Hogy testének pontosan mely részén található az Avengers A-betűje, nem tudni, de az biztos, hogy ez egy közös tetoválás kollégáival. A hat eredeti Bosszúálló közül öten varrattak ilyet. Scarlett Johansson volt az ötletgazda, rajta kívül Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth és Jeremy Renner csináltatta meg. Downey meg is mutatta:

SCS

Bokáján, vagy inkább vádlija alsó részén olvasható ez a három betű, amelyeket nem nehéz megfejteni. Scott, Carly és Shanna a három testvére.

A sas

A színész mellkasának jobb oldalán egy hatalmas sas díszeleg. Ezt még 2018-ban varratta Josh Lord tetoválóművésszel, aki az alkalmat megragadva egy Bosszúállók-könyvet dedikáltatott Evansszel, de a színész még többször visszatért hozzá.

(forrás: People)

Videók

Promóció

Forma és funkció kohéziója a Nothing új okostelefonjában

Promóció

Defender élmények autentikus környezetben

Kép
Jármű

10 híresség, akik teljesen hétköznapi autókat használnak

Nem minden sztár igényli a luxusautókat, van, aki beéri egy teljesen átlagossal is.

Kép
Életmód

Így hat az egészségedre az olvasás - már pár oldal is sokat segít

Köztudott, hogy az olvasásnak vannak pozitív hatásai fizikai és lelki téren is, ehhez pedig kutatások alapján nem kell mást tenni, mint napi fél órát a könyveknek áldozni az időnkből.

Kép
Tech

3D-nyomtatott ujjakat kapott a férfi, aki még gyerekként szenvedett balesetet

A negyvenéves Mo Ali az Open Bionics segítségének köszönhetően képes újra használni a kezét.

Kép
Tech

Milyen szaga van a világűrnek?

Természetesen elég nehéz helyzetben lennénk lehúzott szkafanderrel a világűrben, azonban így is van pár lehetőségünk arra, hogy megállapítsuk, milyen szaga is lehet a kozmosznak.

Kép
Szórakozás

Bűnösnek vallotta magát a színarany vécét ellopó férfi

A Blenheim kastélyból vitték el Maurizio Cattelan szobrát, de az akcióval egyéb károkat is okoztak.

Kép
Stílus

Ezek voltak a Watches & Wonders legstílusosabb óraújdonságai

Látványos vagy technikai szempontból izgalmas órákból most sem volt hiány a genfi rendezvényen. Ebből válogattunk.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!