A kényeztetés csak a hölgyek privilégiuma? - Férfi bőrápolási újdonság az olasz férfiak kedvenc márkájától

A kényeztetés csak a hölgyek privilégiuma? - Férfi bőrápolási újdonság az olasz férfiak kedvenc márkájától
Forrás: Collistar

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A helyes bőrápolás már rég nem csak női téma. A jól ápolt külső és az egészséges bőr férfiaknál éppen olyan fontos dolog, mint a hölgyeknél, mégis, a "férfi bőrápolást" a legtöbben néhány egyszerű folyamattal – arcmosás, borotválkozás, after shave, parfüm – rövidre zárják.

Tedd a szívedre a kezded! Te is így vagy ezzel? Akár férfiról, akár nőről van szó, az arcápolási rutinod a bőrtípus és a bőrproblémáid határozzák meg, a tudatos bőrápolás pedig csak a hasznodra válik!

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

A férfiak bőre más, mint a nőké?

A férfiak bőre vastagabb, mint a nőké, sőt a férfiak kollagénállománya később indul hanyatlásnak, ezért a bőröregedés folyamatai is csak később láthatóak. Ez hatalmas előny, de nem tart örökké ez az állapot és nem azt jelenti, hogy nem szükséges foglalkozni a témával. Azon szépségápolási termékek, amelyek csökkentik a ráncokat, enyhítik a száraz bőrt, tompítják a foltokat, szem alatti karikákat, kordában tartják a pórusokat, üde, fiatalos megjelenést biztosítanak, a férfiak számára is rendkívül ajánlottak.

Bőrápolás külön férfiaknak?

Igen. Ha te is használod olykor a párod menő arckrémjét, az egy remek kezdet (maximum otthon nem aratsz elsöprő sikert, mert idő előtt elfogy a precízen kiválasztott női termék), de inkább szerezz be egyet, ami csak a tiéd, a te bőrödre kifejlesztett, és otthon sem lesz vita a fürdőszobában többé és nem mellesleg jól mutat a polcon.

Egyre több márka célozza meg az igényesebb férfiakat, mert napjainkban az urak is egyre nyitottabbak az újdonságok irányába. Viszont nem mindegy, hogy csak a dögös sötét színű csomagolás „pasis”, amit egy kifejezetten férfias illatanyaggal egészítenek ki, vagy valóban a férfi bőrre megalkotott termékről van szó. Fontos, hogy használj minőségi terméket arcod ápolására!

Mi alapján válassz magadnak bőrápolókat?

Laikusként nem tűnhet elsőre egyszerűnek, pedig hidd el, az. A lényeg, hogy két dolgot kell figyelembe venni: milyen típusú a bőröd (száraz, zsíros, normál), illetve, hogy van-e bármilyen bőrproblémád, ami megoldásért kiált.

Férfi bőrápolási rutin

A legfontosabb azonban, hogy a meglévő rutinod egészítsd ki pár egyszerű lépéssel és hidd el, az eredmény látható lesz a tükörben.

  • Reggel és este alaposan tisztítsd meg a bőröd a napi szennyeződésektől
  • Ha borotválkozol, használj after shave termékeket
  • Végül pedig hidratáld az arcod és a szemkörnyéket

Csak a hidratált bőr működik egészségesen, ezért nagyon fontos lépés! Válassz a bőrtípusnak megfelelő hidratálót, amivel az arc és nyak területét szükséges ápolni. A minőségi termék gyorsan beszívódik, kellemes érzést nyújt, nem zsíros, nincs erős illata és értékes összetevőkből áll. Hidd el, élvezni fogod! A szem környékére külön megoldás javallott, mert az a terület sokkal érzékenyebb.

Kép
forrás: Collistar

A megoldás

Az olasz parfümériák egyik vezető márkája, a Collistar úttörő szerepet tölt be a férfi ápolás területén, teljes kínálatot nyújtva a tusfürdőtől az after shave-en keresztül a hidratáló termékekig. Ezúttal egy új, még hatékonyabb hialuronsav tartalmú szemkörnyékápolót fejlesztett ki, ami ellensúlyozni próbálja az öregedés jeleit a szemkörnyéki területen. A szemkontúr területét olyan bőr borítja, amely lényegesen vékonyabb (0,3 mm) és finomabb, mint az arc más területein, ezáltal speciális napi kezeléseket igényel. Valójában a faggyúmirigyek szűkössége miatt ez a terület könnyen kiszárad, ami erősíti a fáradtság és az öregedés korai jeleit. A rossz szokások, beleértve a stresszt, az elégtelen alvást és az UV-sugárzásnak való tartós kitettséget, valamint a digitális eszközök kék fényét, szintén súlyosbíthatják az apró ráncok, táskák és sötét karikák korai megjelenését.

Ezen körülmények kezelésére a Collistar Men kifejlesztett egy új hialuronsav + koffein tartalmú szemkontúrt. Az új Attivi Puri Eye contour szemkörnyékápoló 4 különböző molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz, ami így a bőr különböző rétegeibe jut el, biztosítva a mélyebb rétegek hidratálását és egy azonnali lifting hatást nyújt a kezelt területen. A kifejezetten férfiak számára kifejlesztett textúra gazdag, mégis könnyen felszívódik, az eredmény pedig hidratáltabb, tónusos és simább bőr. Az újdonság minden bőrtípusra alkalmazható, beleértve az érzékeny bőrűeket is, illetve fontos, hogy nem tartalmaz szilikont, állati eredetű összetevőket, illetve alkohol- és illatanyagmentes.

Kattints a képre és tudj meg többet!
forrás: Collistar
Kattints a képre és tudj meg többet!

Érdemes beszerezni és napi pár percet rászánni a használatára, mert a bőr meghálálja a törődést.

Tippünk: tartsd a fogkefe mellett az arckrémed, és tuti nem marad el a napi rutin részeként a szemkörnyék ápolása sem.

Itt tudod beszerezni, ha kedvet kaptál a kipróbálásához!

És ha rájöttél, hogy milyen jól esik a bőrödnek a felüdülés, további, kifejezetten férfiaknak kifejlesztett termékekből is válogass bátran:
https://www.douglas.hu/b/collistar/

Videók

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Kép
Jármű

Bitang különkiadással búcsúzik az Alfa ikerturbós V6-osa

A Giuliából és a Stelvióból is elkészült a Quadrifoglio Super Sport, de egyikből sem gyártanak túl sokat.

Kép
Életmód

Fokozzák a korai halálozás rizikóját az ultrafeldolgozott élelmiszerek

Harminc éven át vizsgálták a pácienseket, de nem mindegyik feldolgozott élelmiszer bizonyult egyformán veszélyesnek.

Kép
Szórakozás

Jeremy Clarkson lett a legvonzóbb brit férfi – újra

Elég meglepő eredmény született, a 64 éves műsorvezető zsinórban másodszor végzett az élen.

Kép
Stílus

A Jacob & Co. bokszolós órájától eldobod az agyad

A csöppet sem visszafogott, erősen limitált szériás karórával Tyson Fury és Olekszandr Uszik meccsére hangolnak.

Kép
Életmód

Ezek a helyek Európa rejtett gyöngyszemei – magyar is van köztük

Nemcsak a legismertebb és legfelkapottabb helyszínek nyújthatnak nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget.

Kép
Jármű

Camaróval akadtak fel a lépcsőn az ügyefogyott autótolvajok

Egy Chevy Camaróval rongyoltak be a szalon ajtaján, hogy onnan egy Dodge Challenger Hellcatet vigyenek el.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!