Elkezdte átadni a cégbirodalmat a gyerekeinek az LVMH vezére

Frederic és Bernard Arnault
Forrás: Roy Rochlin / Stringer / Getty Images

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A 74 éves Bernard Arnault a rendezett visszavonulását készíti elő, a 29 éves fiát tette a cégcsoport órás részlegének az élére.

Az LVMH luxuskonszern elnöke és vezérigazgatója, Bernard Arnault idén 74 éves, és már évek óta azon dolgozik, hogy elképesztő értékű cégbirodalmát hogyan adja át az öt gyermekének. A LVMH a Louis Vuitton, a Moet & Chadon és a Hennessy egyesüléséből állt össze, de összesen 75 luxusmárka tartozik alájuk, mint a Tiffany&Co, a a Christian Dior, a Fendi, a Givenchy, a Marc Jacobs, a Stella McCartney, a Loewe, a Loro Piana, a Kenzo, a Celine, a Sephora, a Princess Yachts, a TAG Heuer és Bulgari.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Arnault mind az öt gyereke a luxusiparban van, Alexandre 31 évesen a Tiffany&Co. termékekért és kommunikációért felelős ügyvezető alelnöke, a 25 éves Jean Arnault a Louis Vuitton órás részlegéért felelős igazgató, a 48 éves Delphine a Dior vezérigazgatója, a 46 éves Antoine egészen a közelmúltig a Berluti vezérigazgatója volt, most pedig a Christian Dior SE holdingtársaság vezetője. A 29 éves Frédéric Arnault pedig frissen a LVMH órarészlegének az élére került, miután az elmúlt négy évben a Tag Heuer vezérigazgatója volt. A helyét Julien Tornare tölti be, aki az elmúlt hat évben a Zenith-et felügyelte. Az ő helyét az a Benout de Clerck veszi át, aki korábban a másik nagy luxusórás csoportnál, a Richemont-nál dolgozott az IWC és a Panerai útját egyengetve. Ők és a Hublot-t vezető Ricardo Guadalupe mind Frédéric Arnaultnak fognak jelenteni. A Financial Times szerint a TAG Heuer, a Hublot és a Zenith körülbelül 650 milliárd forint értékben adott el órákat tavaly.

Frédéric a pályafutását a McKinsey tanácsadó cégnél kezdte, majd a Facebook mesterséges intelligenciát kutató részlegéhez ment át. A TAG Heuerhez 2017-ben csatlakozott mint az okosórákkal foglalkozó részleg menedzsere, majd 2018-ban stratégiai és digitális igazgatóvá léptették elő. 2020-ban kapta meg a vezérigazgatói pozíciót, a vezetése alatt terveztek újra két legendás szériát, a Carrerát és az Aquaracert.

Videók

Kép
Szórakozás

A nézők döntöttek: ennek a sorozatnak a legjobb a főcímzenéje

Klasszikus, modern és animációs kategóriában ment a verseny, aztán jött a szuperdöntő.

Kép
Életmód

Egyszerű és elkerülhető a hiba, amitől sárgák lehetnek a fogaid

Ha rendszeresen mosod a fogaidat, és még a technikád is rendben van, talán ez lehet az oka az elszíneződésnek.

Kép
Szórakozás

Mint a maffiát, olyan volt otthagyni a Bon Jovit

Richie Sambora beszélt arról, hogyan szállt ki a zenekarból.

Kép
Szórakozás

Valóságos kincset rejt a középkori hajóroncs

A régészek Svédország partjainak közelében bukkantak rá János dán király egyik hajójának maradványaira.

Kép
Életmód

Jalapeñós tequilát dobott piacra George Clooney

A Cindy Crawforddal közös ital igen izgalmasnak hangzik.

Kép
Otthon

Miből épüljön a ház?

Házat építeni többféle anyagból lehet, mint ahogy azt a legtöbben hinnék. Éppen ezért nem feltétlenül könnyű a döntés. A választott anyag nagy mértékben befolyásolja a tartósságot, a megjelenést és az otthon kényelmét. A következőkben sorra vesszük a legnépszerűbb lehetőségeket.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!