Galéria
Forrás:

A Barbie Kenjeként immár filmen is egyfajta férfiideált testesített meg, vonzereje pedig háromszög alakú arcformájában, mélyen ülő kék szemeiben és nyugodt kisugárzásában rejlik. Mégis orra és álla a leginkább említést érdemlő pontjai.


Forrás:

Határozott, szögletes állkapcsa és szemei teszik vonzóvá, 2018-ban a People Magazine megválasztotta a legszexibb élő férfinak is. Orrára kapott alacsony pontszámot.


Forrás:

Az egykori nagyszerű futballista már aktív pályafutása alatt is a nők kedvence volt. Szimmetrikus arca, erős állkapocsvonala és jellegzetes arccsontja is hozzájárulhatott ehhez, de orra és ajkai mellett is érdemes szót ejteni.


Forrás:

Az ausztrál színész a korral csak egyre sármosabb lesz, a legmagasabb pontszámot orrára kapta, orrára és szemei elhelyezkedésére pedig a legszerényebbet, de ezek sem rossz eredmények ám!


Forrás:

Ő már nagyon régóta ott szerepel minden hasonló összeállítás előkelő helyein. Egyrészt arcának csontszerkezete, másrészt pedig sajátos és magabiztos kisugárzása áll ennek hátterében, míg a tökéletességtől a tudomány szerint homloka választja el.


Forrás:

Ötvöződnek benne az igazán kemény, férfias vonások és a lágyabb, kisfiús jegyek. Mosolya és eközben ráncolódó szeme is az előnyös tulajdonságok listájára került, ahogyan a szemek elhelyezkedése is. Legkevésbé kiemelkedő tulajdonsága az orrának formája.


Forrás:

Szemei, ajka és álla röpítette a dobogóra, viszont az orrát és az arcformáját értékelték a legalacsonyabb pontszámmal. De azért ezeket is sokan megirigyelnék.


Forrás:

Már maga a tekintete is sokakat megbabonáz, de a tudományos szempontok ajkát, homlokát, orrát és szemeit emelik ki. Gyenge pontként a szemek távolságát említik.


Forrás:

A tudomány szerint a világ legszebb férfiembere Robert Pattinson. Szinte minden vizsgált szempont szerint bekerült a top 5-be, legkiemelkedőbbnek állkapocsvonala bizonyult, de orrára és szemeire is magas pontszámot kapott, csak a szája teljesített kissé alul.


A legvonzóbb férfiak a tudomány szerint

Nyilván mindenkinek más tetszik, ami nagy szerencse. De mi van, ha megpróbáljuk kizárni a szubjektivitást?