Harry Kane-nel nyomul a Skechers

Skechers SKX_01
Forrás: Business Wire / Skechers

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Az angol válogatott gólrekordere idén nyáron igazolt a Bayern Münchenhez, de egy másik igen jövedelmező szerződést is kötött.

Az idei nyár egyik legőrültebb futball-átigazolása egyértelműen Harry Kane Münchenbe szerződése volt – pedig amúgy nem gyenge a választék. Az angol válogatott gólcsúcstartóját, egyben a Premier League történetének második legeredményesebb támadóját (Alan Shearer az első) csak nagyon nehezen engedte el a Tottenham Hotspur. A Bayern München a hírek szerint 100 millió eurót, plusz további 10-20 milliónyi bónuszokat fizetett érte, de Daniel Levy, a Tottenham elnöke még így is az utolsó pillanatig igyekezett keresztbe tenni az üzletnek, és a megegyezés után is visszarángatta játékosát a reptérről.

Végül azért mégiscsak pont került az ügy végére, Harry Kane immár a Bayern kilencese, nem kisebb űrt hivatott betölteni, mint azt a csatárposztot, amely Robert Lewandowski Barcelonába távozása után maradt üresen. Már az aláírás másnapján beállt csereként a Német Szuperkupa döntőjére, ám így is simán kikaptak az RB Leipzigtől. Kane angliai fizetése állítólag évi 10,4 millió font körül mozgott, erre a Bayern alaposan ráígért, ott a hírek szerint 21,5 millió fontnak megfelelő összeg üti a markát. De egy másik jövedelmező megállapodást is ellátott kézjegyével.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Harry Kane Bayern-mezben
forrás: Christian Kaspar-Bartke / Getty Images
Harry Kane a Bayern München mezében, az RB Leipzig elleni szuperkupadöntőn. A lábán tiszta fehér stoplisok: ezek már az álcázott Skechersök

Élethosszig tartó szerződést kötött a Skechers cipőmárkával, ami azért is nagy szó, mert az európai labdarúgást e téren többnyire a Nike és az Adidas uralja, mellettük egész sokan használnak Pumát, elenyészőbb arányban fordul elő a pályákon a Lotto, a Mizuno, a Joma, az Umbro vagy az Asics, és a New Balance is csak mostanság kezd beszivárogni. A Skechers konkrétan most ősszel vezeti be első ilyen termékét, az SKX_01-et, ehhez nyerték meg reklámarcnak az angol sztárt.

Az biztos, hogy az időzítésük kiváló, mert Kane az egyik legkeresettebb csatár volt ebben az átigazolási időszakban, a Bayern mellett a Manchester Uniteddel, de még a Real Madriddal és a Paris Saint-Germainnel is szóba hozták. Nagy érdeklődés övezi most őt, és a fél világ várja kíváncsian, hozza-e majd a Bundesligában azt a szintet, amiért elcsábították. Mellette az angol nemzeti csapatnak is ő a kapitánya, tehát marketingértéke kifejezetten jelentős. Első bayernes meccsén az új Skechers csuka álcázott (márkajelzés nélküli) verziójában szerepelt.

Harry Kane Skechersben
forrás: Business Wire / Skechers
Harry Kane Skechersben: a márka az Skechers SKX_01-gyel robbanna be az európai fociba

Eddig egyébként ő is Nike-ban lőtte a gólokat, viszont lejárt a szerződése, a sportszergyártó pedig szinte minden energiáját a Manchester City norvég klasszisára, Erling Haalandra koncentrálta, akiért kiélezett verseny folyt az iparág szereplői közt. Célba is értek, idén tavasszal bejelentették együttműködésüket, ami úgy húszmillió fontot költöztet Haaland bankszámlájára. Nem tudni, Kane mennyit kaszál a Skecherstől, de jó eséllyel az sem sokkal kevésbé zsíros üzlet.

A futballista úgy fogalmazott, hogy karrierje most fontos mérföldkőhöz érkezett, nagy változásokat él meg éppen. Ennek egyik nagy lépése a Skechersszel való együttműködés. Amióta először látta a stoplist és találkozott a tervezőkkel, az volt az érzése, hogy a márka különlegeset szeretne alkotni. Már néhány hete teszteli a cipőt, a felkészülési meccseken is ezt viselte, be is talált már vele néhányszor, és minden eddigitől különbözik. Persze gyorsan tegyük hozzá, hogy vélhetően köszönőviszonyban sem lesznek az ő lábára szabottal a boltban megvehető példányok, az ilyen kaliberű játékosoknak a saját igényeikre igazítják a gyártók a lábbeliket.

Videók

Kép
Szórakozás

Leonardo DiCapriónak is vannak kedvenc filmjei, nem is akármilyenek!

Az Oscar-díjas színésznek érdemes lehet adni a szavára.

Kép
Jármű

Negyven éve nem mozdult, most feltámadhat ez a garázslelet Mustang

Ha van amerikai autó, amelyre nagyon lehet vágyni, akkor a Mustang biztosan egy ezek közül. Talán még ilyen állapotban is.

Kép
Szórakozás

Daniel Radcliffe elmondta, melyik Harry Potter karaktert játszaná el

A hét filmben ő alakította a címszereplőt, de ha most kellene választania, van két szereplő, akinek a bőrébe szívesen bújna.

Kép
Életmód

Alabamában már börtön jár a laboratóriumi húsokért

Mind a gyártásuk, mind a forgalmazásuk törvénybe ütközik, elég komolyan büntetik.

Kép
Szórakozás

Amit szinte senki sem szúrt ki! 9 ikonikus filmjelenet, amit egész egyszerűen egy másik filmből másoltak

Nem is gondolnánk, hogy a filmgyártás történetében számos olyan jelenet van, amit már több alkotásban is láttunk!

Kép
Szórakozás

Marco Rossi kihirdette: itt a keret az Európa-bajnokságra

Nagy meglepetések nincsenek, de két kérdőjel azért még akad a magyar csapat Eb-keretében.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!