Elegáns, stílusos és minőségi: itt az új HONOR 90

Honor 90
Forrás: Honor

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Az okostelefon ma már ugyanannyira öltözékkiegészítő, mint például egy karóra. Ugyanannyira a stílusod része, mint bármelyik ruha, amit felveszel, akár munkába, egy tárgyalásra, egy üzleti ebédre vagy egy baráti összejövetelre, kikapcsolódást kínáló eseményre vagy családi találkozóra mész. Sok szempontból sem mindegy, hogy milyen eszközt viszel magaddal, a HONOR 90 azonban egy olyan készülék, ami mindenhez passzol. Ráadásul modern és praktikus is.

A legújabb HONOR készülék olyan klasszikus színekben érkezik, mint a smaragdzöld, az éjfekete vagy a gyémántezüst, és mindegyik variációból csak úgy árad az elegancia. Tartós és kényelmes, nem túl robusztus – de strapabíró – négyszeresen ívelt, úgynevezett „lebegő” kijelzőjének üvege pedig a képernyő peremén hajlított.

A kijelző azonban nemcsak külsőre vonzó, hanem bámulatos képi világot nyújt. Akár egymilliárd színt is képes megjeleníteni, ami optimális a legkülönfélébb tartalomfogyasztáshoz: akár csak böngészed a netet, akár a tegnap esti meccset nézed vissza, akár a Netflixen sorozatozol. Ezen kívül az elkészített fotókat is kiváló minőségben jeleníti meg. Erről azonban nem csak a kijelző gondoskodik.

A telefon egy 200MP-es hátlapi kamerával van felszerelve, aminek nagy szenzora még több fény befogadására képes. Ez azt jelenti, hogy kedvezőtlen fényviszonyok között is kiváló fotókat lőhetsz vele – és azokra ráközelítve ugyanúgy megnézheted a részleteket. Sőt, hiába van este, a HONOR 90-nél nincs késleltetés a gomb megnyomása és a fotó elkészítése között, így, ha megvan a tökéletes pillanat, a telefon csak teszi a dolgát.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Honor 90
forrás: Honor
Nemcsak modern, kiegészítőként is megállja a helyét a Honor 90

A kamerarendszer része még egy 12MP-es, ultraszéles és makró kamera, amivel bámulatos távlati képeket készíthetsz, beletömörítve minden részletet. Akár egy vagány autót fotózol vagy egy gyönyörű helyszínt, még ráközelítve is tiszták maradnak a részletek. Sőt, a rövid fókusztávolság segít abban, hogy fantasztikus közeli képek szülessenek. De nem szabad megfeledkezni a 2MP-es mélységi kameráról sem, ami élethű portrékat készít.

A friss portré mód még jobb bokeh hatásokkal érkezik, így természetes lesz az átmenet fotód alanya és a háttér közti elhomályosítás között. Mindezt extraerős hardver és a mesterséges intelligencia segítségével optimalizált háttér teszi lehetővé, így nagyon foglalkoznod sem kell az utómunkával. Elég ügyelni a kompozícióra, a HONOR 90 pedig teszi a dolgát. Az előlapon egy 50MP-es szelfikamera van, amely nagy látószögével a haverok is könnyen beleférnek, na meg az aktuális helyszín.

Mivel manapság rengeteget időt töltesz az okostelefonod nyomkodásával, fontos, hogy közben kímélje a szemet. A PWM fényszabályozó technológiával egészen 3840Hz-ig pulzálhat a kijelző, amivel csökken a villódzás, vibrálás, ami miatt a készülék elnyerte a TÜV Rheinland minősítését is. Ezenkívül egyéb módon is kíméli a szemeidet: automatikusan szabályozza a fényezőt, és a természetes fényváltozást is leköveti napközben.

Minden hasznos funkciót pedig a MagicOS 7.1 operációs rendszer fog össze, ami az Android 13-on alapul. Igyekszik könnyíteni a kezelőfelületet, szuper felhasználói élményt biztosítva. Sőt, kifejezetten hasznos funkciói is vannak: a Magic Text például automatikusan felismeri a képeken a telefonszámokat, linkeket és egyéb szövegeket, amikre bökve felhívhatod, megnyithatod vagy kimásolhatod ezeket.

A legjobb pedig, hogy ezek a csúcskategóriás funkciók nagyon kedvező áron érkezik, mert a HONOR egy versenyképes, vagány megjelenésű, de praktikus és modern telefonja hasznos és prémium alkatrészekkel és funkciókkal van felszerelve.

A HONOR 90 12+512GB-os verziója 239 990 Ft-os, míg a 8+256GB-os változata 219 990 Ft-os bruttó ajánlott fogyasztói áron kerül az üzletekbe. A készülék megvásárolható lesz július 17-étől mindhárom szolgáltató – a Telekom, a Yettel és a Vodafone – kínálatában, valamint a Media Markt, az Euronics és az eMag is értékesíti majd. A Media Marktnál és az eMagnál egy előrendelési akció is él július 16-áig, amely keretein belül a telefon mellé egy HONOR Pad X8 tablet is jár.

A HONOR 90-ről a HONOR hivatalos honlapján olvashatók további információk: https://www.hihonor.com/hu/phones/honor-90/

Videók

Kép
Stílus

Nem is egy, rögtön három Omegát villantott Barry Keoghan a Met-gálán

Az ír színész mindkét csuklójára, de még mellényzsebébe is jutott egy különleges darab. Azért a többiek sem spóroltak.

Kép
Jármű

Az 1.9 TDI tényleg örök: egymilliót futott a magyar oktatóautó

A most 82 éves Marika néni még 2007-ben vette a Volkswagen Jettát, amely ma is pöccre indul.

Kép
Tech

Ezek a világ legértékesebb vállalatai

Néhány cég esetén olyan pénzekről van szó, ami emberi mércével felfoghatatlan.

Kép
Életmód

Egyre nagyobb az átlagos péniszméret – de nem biztos, hogy ez jó

A kutatók 1942 és 2021 közötti adatokat vetettek össze, mintegy 56 ezer férfi jellemzőit elemezték.

Kép
Szórakozás

Tom Stoltman lett a világ legerősebb embere

Immár harmadszor nyerte meg a viadalt, és minden esélye megvan, hogy beérje a csúcstartót.

Kép
Szórakozás

A nézők döntöttek: ennek a sorozatnak a legjobb a főcímzenéje

Klasszikus, modern és animációs kategóriában ment a verseny, aztán jött a szuperdöntő.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!