Épp csak masszázs nem jár a japán légitársaság luxusfülkéjéhez

Japan Airlines első osztályú fülke
Forrás: Japan Airlines

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Nagyon változó, hogy melyik légitársaságnál mit kapunk az első osztály feláráért. A Japan Airlines most egy kicsit több luxust kínál.

Nagyobb lábtér, szélesebb ülések, finomabb ételek, jobb szolgáltatások – a legtöbb légitársaságnál ezek minimum járnak az első osztályú jegyekhez, de hogy ezen kívül ki mit kínál, abban elég nagy a szórás. A Japan Airlines a frissen munkába állított Airbus A350–1000 fedélzetén olyasmit ad, amiért főként a hosszabb utakon lennénk hálásak: magánszférát és komfortot.

Hat első osztályú fülkét alakítottak ki a gépen, amelyek mindegyike külön bejárattal rendelkezik – a JAL járatain először találkozhatunk ilyesmivel. Ezeket jól variálható ülésekkel szerelték fel. Alapból is elég kényelmesnek ígérkeznek, de ha szeretnénk, akár kanapévá vagy kétméteres, kétszemélyes ággyá is alakíthatjuk. Sőt, olyan elrendezése is van, hogy az egyszemélyes ágy mellett még marad egy ülőhely.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Japan Airlines első osztályú fülke
forrás: Japan Airlines
Ledöntve egy rendes, kétszemélyes ágyat kapunk

A szórakoztatásról egy 43 colos televízió gondoskodik, amihez fejhallgatót sem kell feltennünk, mert a fejtámlába építették a hangszórókat. Ez természetesen fekvő helyzetben is használható. A fülkéhez tartozik egy gardrób, egy személyes minibár, valamint külön monitor az utaskísérőkkel való kapcsolattartáshoz. A japánok nem spórolnak a dicséretekkel, azt mondják, olyan ez a luxuskabin, mintha otthon pihennénk, koncerten vagy moziban szórakoznánk, esetleg hotelben szállnánk meg.

Japan Airlines első osztályú fülke
forrás: Japan Airlines
Saját tárolók, nagy képernyős tévé

Az utasok nagy része persze nem ezekben tölti majd az időt, hiszen a hat luxuskabin csak töredéke a 239 férőhelynek, ami az első, az üzleti, a turista- és a prémium turistaosztály között oszlik el. Viszont a teljes belső teret igyekeztek úgy kialakítani, hogy kényelmet és nyugalmat sugározzon, Japán szépségét, értékeit sugározva. Az új Airbus első útját még ebben az évben megejtenék, noha az eredetileg novemberre tervezett Tokió-New York bemutatkozó repülést az ellátási lánc akadozása miatt elhalasztották. Összesen 13 darab ilyen A350–1000-es gép csatlakozik majd a flottához a közeljövőben.

Videók

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Kép
Szórakozás

El se hisszük! Sztárok, akik idén már 60. születésnapjukat ünneplik

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Jármű

Autóápolási tippek: így tartsd autódat makulátlan állapotban

Az autód az életed fontos része, így természetes, hogy szeretnéd, ha mindig makulátlan állapotban lenne. De mit tehetsz ezért?

Kép
Szórakozás

Leonardo DiCapriónak is vannak kedvenc filmjei, nem is akármilyenek!

Az Oscar-díjas színésznek érdemes lehet adni a szavára.

Kép
Jármű

Negyven éve nem mozdult, most feltámadhat ez a garázslelet Mustang

Ha van amerikai autó, amelyre nagyon lehet vágyni, akkor a Mustang biztosan egy ezek közül. Talán még ilyen állapotban is.

Kép
Szórakozás

Daniel Radcliffe elmondta, melyik Harry Potter karaktert játszaná el

A hét filmben ő alakította a címszereplőt, de ha most kellene választania, van két szereplő, akinek a bőrébe szívesen bújna.

Kép
Életmód

Alabamában már börtön jár a laboratóriumi húsokért

Mind a gyártásuk, mind a forgalmazásuk törvénybe ütközik, elég komolyan büntetik.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!