Saját alkotásai díszítik Jim Carrey kaliforniai otthonát

Madártávlatból is zseniális a villa
Forrás: Sotheby's Realty

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A festmények és szobrok is a komikus munkái. Most mégis megválik a luxusvillától, hogy más is élvezhesse.

Jim Carrey-t mindenki ismeri, de nem mindenki szereti. Én mondjuk a rajongói közé tartozom, először talán olyan filmekben láttam, mint az Ace Ventura két része, a Mindörökké Batman, vagy A Maszk. Sokaknak viszont egyszerűen túl sok a humora, inkább idegesítőnek találják, mint viccesnek. Nemcsak komikusként, hanem drámai színészként is vannak nagyszerű alakításai, azt viszont már kevesebben tudják, hogy szenvedélyes festő és szobrász – még ha nem is olyan régóta. Ennek tükrében viszont nem meglepő, hogy saját otthonát is számos munkája díszíti. Ezt a luxusvillát árulja most a Sotheby's International Realtyn keresztül. Az összes képet itt lehet megnézni, még virtuális sétára is van lehetőség.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Jim Carrey nappalija
forrás: Sotheby's Realty
A nappali hatalmas, nagyon világos, és a kandalló mellett ide is jutott festmény

Nem túl szerény 8100 négyzetméteren terül el a birtok, a villa maga pedig 1180 négyzetméter, vagyis úgy 10-12 átlagos család egész kényelmesen ellakna benne. Az 1951-ben épült ingatlanban öt hálószobát találunk, fürdőszobából pedig összesen kilencet, bár ebből mindössze hat teljes értékű, három pedig vécét és kézmosót tartalmaz. Igen tágas a konyha, hatalmas és világos a kandallóval is felszerelt nappali – mondjuk kandallóból más szobákba is jutott még. Minden helyiséget a tágas terek jellemeznek, és ha már színész a tulajdonos, naná, hogy moziterem is van.

Odakint óriási füves, parkos területen lehet kikapcsolódni, a medencének saját vízesése van, saját teniszpályán lehet sportolni, aki inkább biliárdozna, azt is megteheti a pálya melletti fedett pavilonban. A levegőből is gyönyörűen néz ki a villa és környezete, ráadásul a gazdaságosság jegyében napelemekkel is gazdagon megszórták.

Jim Carrey konyhája
forrás: Sotheby's Realty
A konyhában sem kell nyomorogni

Ha mindez a kaliforniai fekvéssel együtt nem lenne elég meggyőző és különleges, az is jól látható a közvetítőiroda képein, hogy Carrey saját festményei és szobrai díszítik a teret és a falakat. 2017 óta foglalkozik képzőművészettel, azóta az Egyesült Államokban és Kanadában is több kiállítása volt. A kertben található az Ayla címet viselő, női aktot mintázó bronzszobor, odabent pedig egyebek mellett a Hooray, We Are All Broken című festmény – az jól látszik, hogy a harsány színekhez elég bátran nyúl, amikor alkot. Apró szépséghiba, hogy – bár erről nem írnak a hirdetésben – jó eséllyel ezek a művek nem járnak a házhoz, ahogyan az egyik képen feltűnő Rébusz-jelmez sem, amelyet a Mindörökké Batmanben viselt.

Rébusz jelmeze
forrás: Sotheby's Realty
A háttérben ott a Rébusz-jelmez

Amikor megkérdezték tőle, mégis miért adja el azt a luxusotthont, amelynek kényelmét már harminc éve ő élvezheti, nem azt vágta rá azonnal, hogy 28,9 millió dollárért – amúgy tényleg ennyi, átszámolva majdnem 10,5 milliárd forint az ára. Hanem azt mondta, az utóbbi időben már keveset volt itt, így pedig pazarlásnak érzi megtartani, akkor inkább élvezze mostantól valaki más.

CNN

Videók

Kép
Szórakozás

7 szuper strand a Balaton partján

Ezekben a helyszínekben tuti nem fogsz csalódni!

Kép
Életmód

Tényleg ér valamit a multivitamin, vagy csak pénzkidobás?

Még a szakértők között sem teljes az egyetértés, azonban az biztos, hogy a tabletták önmagukban nem jelentenek teljes megoldást.

Kép
Jármű

Viszlát, turbók! Szívó V16-os a Bugatti új motorja

Már nem sokat kell várni az új szupersportautóra, amit ezzel szerelnek, de egyelőre kevés részletet ismerünk.

Kép
Stílus

Kalapács alá kerülnek Stallone luxusórái

A legendás akciósztárnak igen komoly gyűjteménye van, most tizenegy darabtól válik meg.

Kép
Szórakozás

Most akkor a Fekete Lovag egy űrhajó vagy egy kődarab?

Megoszlanak a vélemények róla, mi is haladhatott el a Föld mellett óriási sebességgel.

Kép
Szórakozás

Szoboszlai-menü: jön Domi Mekis kedvence

A magyar válogatott csapatkapitánya immár a McDonald’s reklámarca is lett.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!