Megjelent az Instyle MEN első száma: A Legendák

Megjelent az Instyle MEN első száma: A Legendák

Promóció

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát

Promóció

Ismerd meg a superior kasmír termékekről híres Falconerit!

Promóció

Jövőbe vezető hagyomány

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Már kapható az Instyle MEN első magyar nyelvű száma, az adott témák legjobb szerzőivel! Érdekes interjúk, tanácsok, gasztro, utazás, autók, hajók, órák és a legjobb történetek!

Az Instyle MEN első magyar nyelvű számát a legendás személyeknek és a kultikus tárgyaknak szenteltük. A címlapra is egy színészlegendát kértünk fel - Mucsi Zoltán negyven éve van jelen a filmvásznon, és páratlan életművet tudhat maga mögött: a drámai és a komikus szerepekben egyaránt képes maradandót alkotni, a magas művészettől a trashig minden területen otthonosan mozog, és mindig a legtöbbet hozza ki a karakterből. Az interjúból kiderül, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki egy ilyen hibátlan ívű pályát tudhasson maga mögött, és mire vágyik még az, akit Magyarországon mindenki ismer.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
zé
forrás: Instyle MEN

Rajta kívül még készült interjú Fördős Zével, aki őszintén mesélt a kezdeti nehézségekről, és arról, hogy milyen kilátástalan helyzetben volt, amikor utolsó ötletként elkezdett a testvérével főzős videókat gyártani, Balogh Levente pedig elárulja, mi a különbség a sikeres vállalkozó és a sikeres menedzser között.

balogh levente
forrás: Instyle MEN

A magazinban bemutatjuk a svájci autókereskedő Ronnie Kesselt, aki versenyzői karrierjét adta fel azért, hogy ő legyen az, akihez a világ leggazdagabbjai járnak vásárolni, illetve végigvesszük, hogyan lett Gigi Buffon középpályásból kapuslengeda. És ha már legendák: összegyűjtöttük az elmúlt 100 évből azt az ötven embert, aki nélkül unalmasabb és szürkébb lenne a világunk.

buffon
forrás: Instyle MEN

Az InStyle MEN nyomtatott változatának készítéséhez az adott témák legjobb szerzőit kértük fel, így a Tangó és Kes és a Régen minden jobb volt podcastokból is ismert Bezsenyi Tamás kriminológus mutatja be, hogyan játszották ki a prostituáltak a rendőröket a Kádár-korban, Sturcz Antal autós újságíró meséli el, milyen érzés jégen elrúgni a Porsche 911 Dakarnak, Guld Péter enged betekintést a legkülönlegesebb luxusautós buliba, és az Őszintén órákról vlog szerzői, Ligetfalvi Viktor és Bredán Dávid oszlatják el az acél sportórák és használt luxusórák körüli tévhiteket.

acél órák
forrás: Instyle MEN

Tőlük tudhatjuk meg azt is, hogy miért éri meg egyedi öltönyt szabatni, illetve Dávid az óragyártókkal ápolt jó viszonya miatt olyan helyeken járhatott, ahová csak keveseket engednek be: betekinthetett a Ferrari, a Lamborghini és a Bugatti gyár kulisszái mögé, és elmeséli, hogy mi a különbség a három szupersportautó-gyártó filozófiája között.

És ami az utaknak a Ferrari, a vizeken ugyanaz a Riva: a '60-as és a '70-es években gyártott, mahagóni testű motorcsónakok bár építési módjukat tekintve elavultnak tekinthetők, a szépségüket azóta sem tudta senki meghaladni, még Jeremy Clarkson is úgy nyilatkozott róluk, hogy a világ legszebb tárgyai. Gulyán Márton pedig nem csak bemutatja a Riva motorcsónakok történetét, hanem elkalauzol minket a Garda-tó partjára, és betekintést nyerhetünk egy műhely életébe, ahol ezeket a hajókat restaurálják és karbantartják.

riva
forrás: Instyle MEN

És ha már utazás: megmutatjuk a Dunakanyar legjobb helyeit, útikönyvet adunk a kezedbe Szicíliához, illetve megtudhatod, mire kell készülnie annak, aki úgy dönt, hogy körbemotorozza a Kilimandzsárót. Az utazás mellett gasztro tippeket is adunk, Zirig Árpád írásaiból megtudhatod, hogy a sörözésről rendkívül sokat tudó csehek szerint mik a legjobb sörkorcsolyák, illetve kapaszkodót kapsz, hogy el tudj igazodni rumok világában.

rum mesterkurzus
forrás: Instyle MEN

196 oldalt töltöttünk meg nektek 100%-ban saját gyártású cikkekkel, megszólaltattuk Frohner Fecó sztárfodrászt, interjút készítettünk Troy Bakerrel, a Last of us eredeti Joeljével, bemutatjuk az év divattrendjeit, tippeket adunk otthonod berendezéséhez, végigvesszük a tíz legélhetőbb várost és bemutatjuk azokat a cégeket, amiken nem fog a válság.

Jó szórakozást!

911 dakar
forrás: Instyle MEN

Videók

Promóció

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát

Promóció

Ismerd meg a superior kasmír termékekről híres Falconerit!

Promóció

Jövőbe vezető hagyomány

Kép
Szórakozás

Betiltanak egy kutyafajtát a britek, és ebből nagy baj lehet

Az amerikai bully XL-t sem birtokolni, se tenyészteni, sem eladni lehet. Attól tartanak, hogy túl sok lesz a kidobott kutya.

Kép
Szórakozás

Elítélték a pilótát a lefejezett siklóruhás ügyében

Egy év felfüggesztettet kapott, és a repüléstől is eltiltották.

Kép
Jármű

XGT: utcára szabadított pályaszörny az Abttól

Az Audi R8 LMS GT2 egy kőkemény versenyautó, de az Abt addig faragta, amíg közútra nem tudta állítani.

Kép
Otthon

Karácsonyi díszbe borult a Fehér Ház

Az amerikai first lady, Jill Biden mutatta be az elnöki rezidencia dekorációját. Nem spóroltak a díszekkel.

Kép
Jármű

A Volkswagen már nem versenyképes, munkahelyek is veszélyben

Hároméves spórolási programot hirdettek, és bár konkrét kirúgást nem terveznek, mégis leépítenének.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!