A Wrexham után egy mexikói focicsapatba is beszálltak Ryan Reynoldsék

Üdv Wrexhamben plakát
Forrás: Disney Plus

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Rob McElhenney-vel együtt a Club Necaxában vásároltak tulajdonrészt.

A walesi Wrexham futballcsapatának szurkolói igazi hollywoodi történetben érezhetik magukat mostanában, hiszen 2020-ban két amerikai sztár, Ryan Reynolds és Rob McElhenney vásárolta fel a klubot. Tavaly feljutottak a League Two-ba, idén pedig bebiztosították az újabb osztályváltást, jövőre az EFL League One-ban láthatjuk őket. A menetelést az Üdv Wrexhamben című sorozatban is követhetjük.

A színészpáros a jelek szerint igen rákapott a labdarúgásra: most a mexikói Club Necaxába vásárolták be magukat. Ez egy igen nagy múltú gárda, 1923-ban alapították két másik klub egyesítésével. Háromszor nyertek első osztályú bajnokságot, azonban 2009-ben, történetük során először kiestek. Noha a visszajutás azonnal sikerült, rá egy évre újra kipottyantak. 2016 óta szerepelnek újra a legmagasabb szinten.

2021-ben már érkeztek nagy sztárok a tulajdonosok közé: Eva Longoria, Mesut Özil, valamint az ex-NBA-s Shawn Marion, a baseballjátékos Justin Verlander, valamint a modell Kate Upton. Most az ő körük bővül Reynoldsszal és McElhenney-vel. Arról egyelőre korai lenne beszélni, hogy milyen távlatok nyílhatnak meg a csapat előtt, és persze rögtön felröppentek a pletykák egy sorozatról, amely a Necaxát állítja középpontba, de e téren még nincsenek konkrétumok.

Mindenesetre a Variety adatai szerint a mexikói bajnokság, a Liga MX az Egyesült Államokban is a legnézettebb fociligának számít, megelőzve nemcsak a hazai MLS-t, de az olyan európai topligákat is, mint a Premier League vagy a La Liga.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Videók

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Kép
Otthon

Közös fal hangszigetelése

A közös fal hangszigetelése azért jelenthet kihívást, mert általában nem a zajforrás keltőjét zavarja a zaj – pedig nyilván ott lenne a legpraktikusabb a szigetelés –, ráadásul a tökéletes kivitelezés sem könnyű.

Kép
Otthon

Ezzel a dohányzóasztallal Schumi talán még futamot is nyert

Egy Formula–1-es Ferrari V10-es motorjából készült a különleges asztal, állítólag Schumacher és Barrichello is használta.

Kép
Szórakozás

Ronaldo újra az élen, Messi csak harmadik – ők a legjobban kereső sportolók

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.

Kép
Szórakozás

Opera-énekesnő és kém egy személyben: Margery Booth története

A bátor nő többször az életét kockáztatta, hogy információkkal szolgáljon Angliának.

Kép
Szórakozás

A Szabadítsátok ki Willyt! bálnájának igaz története

Keiko élete kevésbé alakult boldogan, mint ahogy azt a film után elképzeltük.

Kép
Szórakozás

Évszázadok után derülhetett fény a Mona Lisa titkára

A világ talán legismertebb festménye egyben az egyik legrejtélyesebb is, hiszen sem azt nem tudni, kit ábrázol, sem azt, mit látunk a háttérben.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!