A világ legvonzóbb férfija 2023-ban: Patrick Dempsey

Patrick Dempsey
Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A People magazin kihirdette a Sexiest Man Alive idei győztesét, de persze nagy segítség a versenyben, ha valaki híres.

„Úristen, ő a legszexisebb élő ember a világon” – állítólag akkor hangzott el ez a mondat, amikor a nyolcvanas évek közepén éppen Mel Gibsonról készült egy anyag a People magazinba. Majd jött a válasz, miszerint ezt címlapra kellene írni. Nem tudni, kik között zajlott le a párbeszéd, de az biztos, hogy az ötletből 1985-ben megszületett a Sexiest Man Alive, a lap ugyanúgy megválasztja évről évre a legszexibb férfit, mint ahogy például a Time az év emberét. Talán nem lep meg senkit, hogy az imént idézett sorok után az első győztes Mel Gibson volt.

Ahogy az sem nagy szenzáció, hogy a legvonzóbb férfiak mindig ismert emberek közül kerülnek ki, nem pedig a világ összes átlagos civiljét versenyeztetik meg. Eddig mindössze kétszer fordult elő, hogy nem a szórakoztatóiparban tevékenykedő sztárok lettek a legszexisebbek, 1988-ban az ügyvéd és újságíró John F. Kennedy, 2015-ben David Beckham exlabdarúgó kapta az elismerést. Keveseknek adatott meg kétszer is a siker: Richard Gere-nek, Brad Pittnek, George Clooney-nak és Johnny Deppnek. Tavaly például Chris Evanst ünnepelték, de az utóbbi évtizedben mások mellett Idris Elba, Michael B. Jordan, Chris Hemsworth és Dwayne Johnson is elnyerte a címet.

Most pedig bejelentették a 2023-as év legszexibb férfiját: az 57 éves amerikai színész, Patrick Dempsey a kiválasztott. Dempsey nagy vásznon és kis képernyőn egyaránt lassan negyven éve aktív, az igazán nagy népszerűséget talán A Grace klinika (Grey’s Anatomy) Dr. Derek Shepherdjének szerepe hozta meg számára. A színészet mellett az autóversenyzést is az élete fontos részének tekinti, a Le Mans-i huszonnégy órásról még egy kategória-második hellyel is büszkélkedhet. Meg tekintélyes autógyűjteménnyel.

Amikor megtudta, hogy a People magazin őt választotta ki idén, meglepődött: „Teljesen sokkolt. Aztán nevetni kezdtem, azt kérdeztem, ugye ez csak vicc?” Azt mondja, soha nem gondolt arra, hogy valaha ilyen elismerésben lesz része, de örül neki, jót tesz az egójának. A vele járó hírveréssel pedig jó célokra szeretné irányítani a figyelmet. Egyébként sem áll távol tőle a jótékonykodás, mások segítése: rákbeteg édesanyja halála után a daganatos betegek támogatására hívta életre a Dempsey Centert.

Forrás: People

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Videók

Kép
Jármű

Méregzöld méregzsák: elég brutál lett a BMW M4 CS

A Competition és a CSL közé ékelődik be a legújabb M-es BMW, amelynek sorhatosa két turbóval üvölt.

Kép
Tech

Ezt tudják a legújabb Apple iPad tabletek

Az Apple bemutatta a legfrissebb iPad Airt és a vékonyabb iPad Prót, utóbbi ráadásul az erőteljesebb M4 chipet is megkapta.

Kép
Életmód

Ezt a 6 dolgot kerüld, ha nem akarod erősíteni a szorongásodat

A túl nagy stresszre mindenki másképpen reagál: van, aki ingerlékenyebb lesz, más inkább befordul. Ezek a magatartások kerülendők.

Kép
Tech

Emlékszel még a Nokia 3210-re? Most feltámadt, és ennyibe kerül

Minden idők egyik legikonikusabb mobiltelefonja visszatért, de persze nem pont olyan, mint régen.

Kép
Stílus

Nem is egy, rögtön három Omegát villantott Barry Keoghan a Met-gálán

Az ír színész mindkét csuklójára, de még mellényzsebébe is jutott egy különleges darab. Azért a többiek sem spóroltak.

Kép
Jármű

Az 1.9 TDI tényleg örök: egymilliót futott a magyar oktatóautó

A most 82 éves Marika néni még 2007-ben vette a Volkswagen Jettát, amely ma is pöccre indul.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!