Kinyomozták: igazi idegbeteg a teslás ámokfutó

Teslás ámokfutó
Forrás: Fox 11 Los Angeles

Promóció

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát

Promóció

Ismerd meg a superior kasmír termékekről híres Falconerit!

Promóció

Jövőbe vezető hagyomány

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Első ránézésre egy sima utcai konfliktus, de jobban megnézve a vascsöves támadó személyiségének mélyebb rétegeibe jutunk. Mélységből nincs is hiány.

Friss hír, hogy öt év börtönt kapott a közösségi médiában csak Tesla Road Rage Guy néven elhíresült férfi. Ő annak a videónak a főszereplője, amely már néhány hónapja kering az interneten: emberünk egy vascsővel a kezében kiugrik a Teslából, és látszólag minden ok vagy előzmény nélkül nekitámad egy mögötte haladó autónak, közben egyezményes kézjellel harcra hívja annak sofőrjét.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

45 másodperchez tekerj:

A Los Angeles Times kicsit beletúrt a 36 éves Nathaniel Radimak múltjába, és egy komoly dühkezelési problémákkal küzdő, meglehetősen agresszív fiatalember portréja rajzolódik ki nyomozásukból. Eleve nem a videóban szereplő volt az egyetlen ilyen közúti elborulása, de autóra sincs szüksége ahhoz, hogy kiforduljon magából: tavaly júniusban egy idős, 74 éves nőre rontott rá egy orvosi rendelő előtt, novemberben egy raktárban támadt rá egy másik nőre, az autópályán fenyegetett meg egy harmadikat, utóbbi autójának a fényszóróját is betörte. Idén januárban a York Boulevard közelében csapott le vascsövével, ezt az esetet rögzítette is a fedélzeti kamera.

De már jóval korábban is akadt dolga a hatóságokkal: 2020-ban ugyancsak egy utcai összetűzést akart erőszakkal rendezni Hollywoodban, autója átkutatásakor 30 ezer dollár készpénzt és szteroidokat találtak a rendőrök. Akkor drogterjesztéssel is megvádolták, máskor testi sértést és rongálást húztak volna rá, ám végül felmentették.

Volt barátnője kifejezetten bántalmazó kapcsolatról számolt be a bíróságon: elmondta, hogy Radimak többször is halálosan megfenyegette őt és családját. Előfordult, hogy a házfalat gyepálta baseballütővel, máskor fojtogatta és ütlegelte. Egyszer a boltban húzta fel magát valamin, hazatérve a nőn töltötte ki haragját, fejét nekiütötte a hűtőnek, és le is fejelte. Arra is volt példa, hogy tejes rekeszt vagy vízzel teli vödröt vágott hozzá. A fenyegetések szakításuk után sem értek véget.

Most végre nem hagyták futni: bűnösnek találták a testi sértéssel, idősek bántalmazásával, fenyegetéssel és rongálással kapcsolatban is. Korábbi áldozatait azonban nem nyugtatta meg teljesen az ötéves szabadságvesztés, úgy vélik, ez túl kevés, és szabadulása után a férfi ott folytatja, ahol abbahagyta.

Videók

Promóció

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát

Promóció

Ismerd meg a superior kasmír termékekről híres Falconerit!

Promóció

Jövőbe vezető hagyomány

Kép
Szórakozás

Betiltanak egy kutyafajtát a britek, és ebből nagy baj lehet

Az amerikai bully XL-t sem birtokolni, se tenyészteni, sem eladni lehet. Attól tartanak, hogy túl sok lesz a kidobott kutya.

Kép
Szórakozás

Elítélték a pilótát a lefejezett siklóruhás ügyében

Egy év felfüggesztettet kapott, és a repüléstől is eltiltották.

Kép
Jármű

XGT: utcára szabadított pályaszörny az Abttól

Az Audi R8 LMS GT2 egy kőkemény versenyautó, de az Abt addig faragta, amíg közútra nem tudta állítani.

Kép
Otthon

Karácsonyi díszbe borult a Fehér Ház

Az amerikai first lady, Jill Biden mutatta be az elnöki rezidencia dekorációját. Nem spóroltak a díszekkel.

Kép
Jármű

A Volkswagen már nem versenyképes, munkahelyek is veszélyben

Hároméves spórolási programot hirdettek, és bár konkrét kirúgást nem terveznek, mégis leépítenének.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!