Top 5 férfi szandál modell 2023-ban

Top 5 férfi szandál modell 2023-ban
Forrás: CCC

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A kánikula nyáron bizony még a férfiakat is arra készteti gyakran, hogy szandált viseljenek. Már pedig ez egy különösen praktikus megoldás a legnagyobb melegben, és cseppet sem kell arra gondolni, hogy „öreges” lesz a végeredmény. Az idei férfi szandál modellekkel garantáltan fiatalos és trendi lesz a megjelenésünk.

Sneaker formájú szandálok

A sneaker formájú szandálok az idei szezon igazi sztárjai. Ezek a lábbelik pontosan úgy néznek ki alakra, mint a kedvenc sneakereink, annyi különbséggel, hogy az oldalukon vékony vágatok segítik a levegőzést. Ebből a szempontból pedig az ilyen cipők inkább nyitott sneakerek, mint szandálok. Viselni pedig ugyanúgy kell őket, mint a sneakereket, csak szigorúan zokni nélkül. Ezek a lábbelik jól mutatnak mindenféle stílushoz, még az irodai öltözethez is bevethetjük őket, remekül mutatnak ugyanis nyári zakóhoz, inghez, ugyanakkor a sportos megjelenéshez is. A férfi szandál ezen típusát többféle színben érhetjük el és igazán vagány választás lehet a nyárra.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Több szíjas, gladiátorszandálok

A több szíjas szandálok igazi klasszikus darabok, ám közel sem öregesek. Modern, minimalista megjelenésükkel kiválóan mutatnak a félelegánsabb megjelenéshez. Jól viselhetőek rövidnadrággal, chino nadrággal és persze farmerrel is. Igazi nyárias szandálok, hiszen nagyrészt nyitott fazonjuknak köszönhetően tökéletesen szellőzik benne a lábunk. A puha bőr szíjakkal ellátott modellek pedig rendkívül kényelmesek akár az egész napos viseléshez is.

Papucsszandálok

A papucsszandálok lényegében saroknál nyitott szandálokat jelentenek. Ezeknek a típusoknak nincs sarokpántja, ami miatt nagyon gyorsan és kényelmesen tudjuk felvenni azokat. Kiváló választás azoknak, akiknek érzékeny a sarkuk, és egyébként meglehetősen stílusos egy ilyen szandál viselése. Nem egy sportos darab, viszont a félelegáns és a nyárias elegánsabb viselethez verhetetlen. Meglehetősen kényelmes és főleg rövidnadrághoz érvényesül igazán a kivitele.

Túraszandálok

Igazi strapabíró darabok, amiket egy nyaralás során tudunk a legjobban hasznosítani még a túrákon kívül. Ha több kilométeres városnéző sétára indulunk, akkor egy ilyen lábbeli megkerülhetetlen lesz számunkra. Kiváló tehát hosszú gyaloglásokhoz, nagyon kényelmes, és ma már kifejezetten elegáns kivitelt is kaphatunk belőle. Igazi „nyaralós” cipő, amit nem szabad otthon hagyni egy utazáskor sem a nyáron.

Vékony pántos, minimalista szandálok

A vékony pántos szandálok pont annyi pánttal rendelkeznek, ami még megtartja a lábon őket. Vagyis a bokánál és a lábfejnél találhatóak kizárólag pántok, azok is vékony kivitelben. Ettől a szandál egészen légies megjelenést kap, amivel korábban főleg a női szandáloknál találkoztunk. Viszont ne ijedjünk meg. A vékony pántos szandálok ettől nagyon is férfiasak, és bátran viselhetjük őket úgy, ahogyan például egy utcai papuccsal tennénk. Igazi vízparti viselet, ahol jól jön a minimalista lábbeli, de azért mégis jó, ha védi valami a talpunkat. A CCC üzletében többféle vékony pántos szandált találunk meg, a többi típussal egyetemben. Könnyedén megrendelhetjük őket online, de ha nem bízunk a webáruházas rendelésben, akkor egyszerűen besétálunk bármely CCC üzletbe és felpróbálhatjuk őket vásárlás előtt.

Videók

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Kép
Jármű

Bitang különkiadással búcsúzik az Alfa ikerturbós V6-osa

A Giuliából és a Stelvióból is elkészült a Quadrifoglio Super Sport, de egyikből sem gyártanak túl sokat.

Kép
Életmód

Fokozzák a korai halálozás rizikóját az ultrafeldolgozott élelmiszerek

Harminc éven át vizsgálták a pácienseket, de nem mindegyik feldolgozott élelmiszer bizonyult egyformán veszélyesnek.

Kép
Szórakozás

Jeremy Clarkson lett a legvonzóbb brit férfi – újra

Elég meglepő eredmény született, a 64 éves műsorvezető zsinórban másodszor végzett az élen.

Kép
Stílus

A Jacob & Co. bokszolós órájától eldobod az agyad

A csöppet sem visszafogott, erősen limitált szériás karórával Tyson Fury és Olekszandr Uszik meccsére hangolnak.

Kép
Életmód

Ezek a helyek Európa rejtett gyöngyszemei – magyar is van köztük

Nemcsak a legismertebb és legfelkapottabb helyszínek nyújthatnak nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget.

Kép
Jármű

Camaróval akadtak fel a lépcsőn az ügyefogyott autótolvajok

Egy Chevy Camaróval rongyoltak be a szalon ajtaján, hogy onnan egy Dodge Challenger Hellcatet vigyenek el.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!