A folyamatosan megújuló Converse cipők - szerezze be online

A folyamatosan megújuló Converse cipők - szerezze be online
Forrás: PR

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A Converse márka nemcsak divatban, hanem a sport világában is kultikus státusszal bír. Egy sikertörténet húzódik mögötte, amely messze visszanyúlik az időben egészen 1908-ig, amikor Marquis Mills megalapította a Converse Rubber Shoe Company-t Massachusetts állam Malden nevű városában. Már 1915-ben készültek sportcipők, elsősorban teniszezők részére. Az igazi áttörést azonban az 1917-es év hozta meg, amikor a brand elkezdte az All Star kosárcipők gyártását. Az azóta eltelt évtizedek alatt ezek a lábbelik a sport mellett az élet más területein is ikonikus státuszt értek el. A Chuck Taylor, azaz Charles Hollis „Chuck” Taylor kosárlabdázó személyében a népszerűség mellett a termékek tervezésében is részt vett. Később a gyártó az NBA hivatalos cipőszállítója volt egészen a 1970-es évekig.

Az élet a kosárpályán túl

Az 1980-as évek hatalmas fellendülést hoztak a Converse számára, amikor a sportcipők megjelentek az utcai viseletben is. Bár ez még kevés volt ahhoz, hogy a cég visszanyerje a profi kosárlabdából származó elvesztett pozícióját, a Nike megvásárolta a vállalatot 2003-ban, és elkezdte újraépíteni a sportcipők kultúráját. A 2010-es években visszatért az 1980-as évek stílusa, és a tornacipők ismét népszerűvé váltak. Ehhez hozzájárult az is, hogy hírességek választották és választják mai napig is ezt a lábbelit mindennapi viseletükhöz.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Kreativitás és sokszínűség a Converse termékekben

A Converse cipők több mint lábbelik, tulajdonképpen egy kreatív és sokszínű életstílus kifejezői. Az élénk színű cipőkkel könnyedén feldobhatjuk mindennapjainkat, míg a klasszikus megjelenésű változatok minden öltözékkel tökéletesen harmonizálnak. A hazai webshopok széles kínálatban kínálják a Converse cipők különböző fajtáit, legyen szó magas szárú, alacsony szárú, belebújós, fűző nélküli vagy akár csizma változatról. A Converse mindig is támogatta a kreativitást, és cipőiket különböző színekkel és mintákkal látták el. A klasszikus fehér tornacipőik valóságos „festővásznat” jelentenek a fiatalok számára, akik évtizedek óta saját műalkotásaikkal teszik egyedivé kedvenc cipőiket. Az évek során a márka nemcsak cipőivel, hanem ruházati és kiegészítő termékeivel is megnyerte a vásárlókat. Pulóverek, kabátok, pólók és egyéb termékek mellett sportos stílusú táskáik, hátizsákjaik és sapkáik hódították meg a hazai fogyasztók szívét.

Szerezzük be online a Converse termékeket!

- Választék és kényelem: az online platformok széles választékot kínálnak a Converse termékekből, beleértve a különböző stílusokat, színeket és méreteket. Egyetlen kattintással böngészhetünk az összes lehetőség között, és gyorsan megtalálhatjuk a tökéletes darabot mindezt otthonunk kényelméből.

- Friss kollekciók: a hazai webáruházak gyorsan frissítik készleteiket, így mindig hozzáférhetünk a legújabb Converse kollekciókhoz. Legyen szó az aktuális szezonról vagy limitált kiadásokról, az interneten könnyedén elérhetők a legfrissebb trendek.

- Kényelmes méretválasztás: az internetes vásárlás lehetővé teszi, hogy alaposan átnézzük a mérettáblázatokat és véleményeket, így biztosak lehetünk abban, hogy a megrendelt Converse termék tökéletesen illeszkedik majd ruházatunkhoz.

- Népszerű ruházati márka: a Converse világában divatos táskákkal, sapkákkal vagy akár ruházati darabokkal is feldobhatjuk a szürke hétköznapokat.

- Akciók és kedvezmények: az internetes áruházak rendszeresen kínálnak különböző akciókat és kedvezményeket, így lehetőségünk van jóval kedvezőbb áron beszerezni a kiválasztott Converse ruhadarabot, mint a hagyományos üzletekben.

- Gyors kiszállítás: „ma megrendeli és holnap kiszállítjuk!” – Ugye ismerős ez a szlogen, sőt van olyan webáruház, ahol még aznap is megkapjuk az adott terméket, ha időben rendeljük meg a kiszemelt „darabot”.

Legyen szó kultikus cipőről vagy trendi kiegészítőkről, az internetes világban minden egy karnyújtásnyira van a stílusos megjelenéshez. Akinek mindez kevés lenne, akkor látogasson el a márka hivatalos oldalára, ahol naprakészen tájékozódhat az aktuális Converse megjelenésekről.

Videók

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Kép
Jármű

7 dolog, amit érdemes megnézetni tavasszal az autódon

Az alapvető karbantartásokon kívül ilyenkor érdemes a klímát is ellenőriztetni, hogy a nagy melegben már minden rendben legyen. De van itt más is.

Kép
Életmód

Súlyos gondokat is jelezhet az éjszakai izzadás

De nem kell azonnal megijedni, lehet, hogy csak a szokásainkon kell finomhangolni.

Kép
Jármű

Eladó Lauda sisakja, amelyben súlyos balesetet szenvedett

Az 1976-os Formula–1-szezon Niki Lauda és James Hunt csatájáról emlékezetes. Na meg arról a balesetről, amelyben Lauda durván megégett.

Kép
Életmód

Egészséges alternatívák: mire cseréljük a feldolgozott élelmiszereket?

Az egészségünkre káros hatással lehetnek a feldolgozott élelmiszerek, de szerencsére számos egészséges alternatíva létezik.

Kép
Szórakozás

Mekkora az univerzum legnagyobb ismert csillaga?

A Napunk hozzá képest csupán egy porszem.

Kép
Szórakozás

6 film, ami annyira sokkoló, hogy sokan csak egyszer voltak képesek megnézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!