Sorozat készül Ayrton Sennáról, már a főszereplő is megvan

Ayrton Senna szobra Lengyelországban
Forrás: Nbarchaeo / Wikimedia Commons

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A brazil Gabriel Leone játssza majd a Formula–1 egyik legnagyobb legendáját, a széria a Netflixen lesz látható.

Az elmúlt években nem voltunk híján autós vagy autósportos témájú filmeknek. Nyilván mindig vegyesek a fogadtatások, de nekem például tetszett a Hajsza a győzelemért (Rush) és az Aszfalt királyai (Ford v Ferrari) is. A Netflixre pedig hamarosan érkezik egy olyan sorozat, amelyet egészen biztosan izgatottan várnak majd mindazok, akik a nyolcvanas-kilencvenes években követték és szerették a Formula–1-et. Ayrton Sennáról készül minisorozat.

A szériát a Netflix jegyzi, és maga a hír, hogy terveznek egy ilyet, nem újdonság. Sőt, eredetileg tavalyi premierrel és nyolc epizóddal számolhattunk. A dolgok azonban változnak, azt nyilván mindenki észrevehette, hogy a bemutató nem 2022-ben volt. Helyette 2024-re tippelhetjük, a nyolc rész pedig hatra fogyatkozott. Megvan ugyanakkor a főszereplő: a brazil Gabriel Leone játssza el hazája egyik legnagyobb kedvencét. Neve nem cseng túl ismerősen nálunk, de az idén – Adam Driverrel a főszerepben – érkező Ferrari-filmben is kapott egy mellékszerepet, Alfonso de Portago spanyol autóversenyzőt alakítja.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Gabriel Leone
forrás: Netflix / Facebook
A brazil Gabriel Leone nem először alakít autóversenyzőt, az idén érkező Ferrari-filmben is ilyen szerep jutott neki. De Sennát megformálni nagyobb kihívás lesz

A sorozatot a Netflix megrendelésére a brazil Gullane készíti, a showrunner Vicente Amorim lesz. Egyelőre annyit tudni, hogy Senna pályafutásának mérföldköveit mutatja be, többek közt azt az időszakot, amikor Európába költözött, hogy a brit Formula–Ford bajnokságban induljon, de természetesen az F1 is kitüntetett szerepet kap a képernyőn, és tragikus balesetét is feldolgozzák. A készítők szerint sikereit, örömeit és csalódásait is a nézők elé tárják.

Gabriel Leone úgy nyilatkozott, nagy megtiszteltetés, egyben felelősség is számára, hogy millióknak mutathatja be Ayrton Senna életét. Éppen ezért karrierje egyik legnagyobb kihívásaként tekint a szerepre. Mindenesetre a versenyző családjának támogatását élvezi, Senna testvére, Viviane szerint a színész képes arra, hogy hitelesen formálja meg öccsét, különös tekintettel arra az oldalára, amit csak családja ismerhetett, a nagy nyilvánosság nem. Azt pedig szinte már most borítékolni lehet, hogy világszerte nagy érdeklődés övezi majd az epizódokat, hiszen Senna nemcsak kora egyik legkiválóbb autóversenyzője volt, de máig nagyon sokan bálványozzák, és tartják a valaha volt legnagyobbnak.

Tetszett a cikk? Hasonló tartalmakért kövess minket Facebookon is!

Videók

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Kép
Jármű

Nem hibrid, nem turbós: régi vágású sportkocsi az új Ferrari

A 12Cilindri neve nem hazudik: ez egy olyan tizenkét hengeres, szívómotoros sportautó, amiért igazán lehet imádni a márkát.

Kép
Jármű

Bruce Wayne ihlette ezeket az elektromos Pininfarinákat

Batman civilben egy dúsgazdag playboy, igaz, a filmekben általában nem ilyen autókat hajt.

Kép
Életmód

Írd le, mi bánt, és dobd a kukába – ez tényleg működik?

Egy friss japán kutatás azt mutatja, a papír fizikai mivolta tényleg segíthet az elengedésben.

Kép
Szórakozás

Ryan Goslingot lányai kérték: ezt a jelenetet ne csinálja meg

Legújabb filmje, A kaszkadőr című akcióvígjáték témájánál fogva is tele van látványos mutatványokkal.

Kép
Életmód

A kullancscsípés veszélyei és megelőzése – minden, amit tudni kell

Azzal talán mindenki tisztában van, hogy a kullancscsípés veszélyes lehet. De mit jelent ez pontosan, és hogyan lehet védekezni?

Kép
Szórakozás

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!