Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995 Ft-tól elérhetők a CCC-ben

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995 Ft-tól elérhetők a CCC-ben
Forrás: Lukasz Pukowiec / CCC

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A legismertebb márkák kultikus sneakereinek legnagyobb választéka egy helyen! Fedezd fel a CCC Sport Icons kollekciót, amely időtálló modelleket és kiegészítőket tartalmaz nőknek és férfiaknak, felnőtteknek és tinédzsereknek egyaránt. A CCC változatos kínálatát és 9995 Ft-tól kezdőárait érdemes megnézned!

Világmárkák, időtálló modellek és hatalmas választék! Ez az a három dolog, ami a legújabb CCC Sport Icons kollekciót leginkább jellemzi. A vékony sziluettű, oldalt jellegzetes csíkokkal ellátott retró Adidas sneakerek évek óta a casual stílus alapdarabjai. A Champion ajánlatában szereplő fehér kosaras modellek színes részleteivel nem téveszthetők össze semmilyen más márkával. A Puma streetwear cipői feltűnő színeikkel nyűgöznek le. A lédús piros és a vonzó indigó kétségtelenül megérdemlik a figyelmet, ha hangsúlyos kiegészítőt szeretnél, miért ne egy ikonikus sneaker legyen az? A Reebok márka középpontjában a sport áll, így nem meglepő, hogy a Sport Icons kollekcióban futócipők által inspirált modellek is szerepelnek. Az inspiráció nem ér véget a megjelenéssel, a cipők tökéletesen működnek a mindennapi városi futáshoz. A szürke, tengerészkék és fekete színű klasszikusok mellett a CCC saját márkája, a Sprandi, merészebb palettát, piros, rózsaszín, kék, kicsinyített logóval ellátott darabokat is kínál. A gördeszkás és az alternatív zenei szubkultúrához köthető Vans cipők tökéletes streetwear klasszikusok. Inspirálódj a mindennapi stílusodhoz a CCC kínálatából!

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Adidas cipő
forrás: Lukasz Pukowiec / CCC

Egy ilyen változatos választék mindenkit kielégít, aki kényelmes és stílusos cipőt keres a mindennapokra. Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans márkák már évek óta a piacon vannak, a fiatalok és a lélekben fiatalok örök kedvencei, a vásárlók milliói által nagyra értékelt sportcipő-dizájn mellett minőséget kínálnak. Jól illenek a mindennapi outfitedhez akár suliba, akár az irodába, a sportpályára vagy egy koncertre tartasz épp. Az ikonikus Sport Icons sneakerek már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Sprandi cipő
forrás: Lukasz Pukowiec / CCC

A kollekciót táskák és hátizsákok széles választéka teszi teljessé, tágas és jól pakolható darabokkal, hogy tökéletes legyen a mindennapi stílusod.

A fotózás retró stílusban készült, trendi piros elemekkel. Mindennapi utcai divat sportos elemekkel.

Fotók: Lukasz Pukowiec
Videó: Dominik és Kacper
Stylist: Ewelina Gralak
Smink: Aneta Kostrzewa
Haj: Łukasz Pycior
Díszlet: Nina Utrata
Kreatív koncepció: CCC

Az új CCC Sport Icons kollekció elérhető az üzletekben, az app-ban és a ccc.eu/hu oldalon.

Galéria / 7 kép

Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben

Megnézem a galériát

Videók

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Kép
Jármű

7 dolog, amit érdemes megnézetni tavasszal az autódon

Az alapvető karbantartásokon kívül ilyenkor érdemes a klímát is ellenőriztetni, hogy a nagy melegben már minden rendben legyen. De van itt más is.

Kép
Életmód

Súlyos gondokat is jelezhet az éjszakai izzadás

De nem kell azonnal megijedni, lehet, hogy csak a szokásainkon kell finomhangolni.

Kép
Jármű

Eladó Lauda sisakja, amelyben súlyos balesetet szenvedett

Az 1976-os Formula–1-szezon Niki Lauda és James Hunt csatájáról emlékezetes. Na meg arról a balesetről, amelyben Lauda durván megégett.

Kép
Életmód

Egészséges alternatívák: mire cseréljük a feldolgozott élelmiszereket?

Az egészségünkre káros hatással lehetnek a feldolgozott élelmiszerek, de szerencsére számos egészséges alternatíva létezik.

Kép
Szórakozás

Mekkora az univerzum legnagyobb ismert csillaga?

A Napunk hozzá képest csupán egy porszem.

Kép
Szórakozás

6 film, ami annyira sokkoló, hogy sokan csak egyszer voltak képesek megnézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!