Defender élmények autentikus környezetben

Defender élmények autentikus környezetben
Forrás: JLR

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A Defender nemcsak a strapabíró terepjárók etalonja: immár több mint 75 éve egyenesen a kalandvágy szimbóluma és a szabadság megtestesítője is.

A karakteres megjelenésű, kivételes képességekkel rendelkező Defendert már vezetni is életérzés, tulajdonosa pedig egy olyan exkluzív közösség részévé válik, amely nyitott a világ felfedezésére és mindig készen áll a kihívásokra.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

A márka hazai forgalmazója idei első, a Mátra csúcsára szervezett eseményének is ez volt az üzenete. A rendezvényen a különböző programok egyaránt bepillantást engedtek az ügyfeleknek a Defender hagyományos erényeibe, illetve a márka által képviselt modern luxus életérzésbe.

Kép
forrás: JLR

A jelenlegi és leendő Defenderesek első kézből kaphattak ízelítőt a modell fejlesztésének hazai vonatkozású kulisszatitkaiból a JLR magyarországi fejlesztőközpontja Defenderen dolgozó mérnökeitől. Majd személyesen is megismerkedhettek a különböző kivitelű Defenderekkel, legyen szó akár a Defender 90, 110 vagy 130 modellváltozatról, a Hard Top kishaszonjármű változatról vagy a Defender 75th Limited Edition modellekről. A különböző karosszériaváltozatokat a vendégek hathengeres dízel, 525 lóerős V8 benzin vagy akár takarékos plug-in-hybrid hajtáslánccal is kipróbálhatták.

Kép
forrás: JLR

A túrák után további exkluzív programok vártak a meghívottakra. A Defenderes kalandozásokat a rendezvénynek helyet adó, mátraházai Hotel Ózon & Luxury Villas-ban relaxáló masszázskezelésekkel és különleges, szaunamester által vezetett, autós tematikájú szaunaszeánsszal pihenhették ki. Természetesen a gasztronómiai élmények sem maradhattak ki: a napot ínycsiklandó ételekkel és finom italokkal, többek között a Defender modellváltozatokról elnevezett koktélokkal zárták.

Kép
forrás: JLR

Tudj meg többet a modern luxus életérzést és a legendás tereptulajdonságokat egyszerre biztosító, ikonikus Defender modellekről: www.landrover.hu

Videók

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Kép
Otthon

Közös fal hangszigetelése

A közös fal hangszigetelése azért jelenthet kihívást, mert általában nem a zajforrás keltőjét zavarja a zaj – pedig nyilván ott lenne a legpraktikusabb a szigetelés –, ráadásul a tökéletes kivitelezés sem könnyű.

Kép
Otthon

Ezzel a dohányzóasztallal Schumi talán még futamot is nyert

Egy Formula–1-es Ferrari V10-es motorjából készült a különleges asztal, állítólag Schumacher és Barrichello is használta.

Kép
Szórakozás

Ronaldo újra az élen, Messi csak harmadik – ők a legjobban kereső sportolók

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.

Kép
Szórakozás

Opera-énekesnő és kém egy személyben: Margery Booth története

A bátor nő többször az életét kockáztatta, hogy információkkal szolgáljon Angliának.

Kép
Szórakozás

A Szabadítsátok ki Willyt! bálnájának igaz története

Keiko élete kevésbé alakult boldogan, mint ahogy azt a film után elképzeltük.

Kép
Szórakozás

Évszázadok után derülhetett fény a Mona Lisa titkára

A világ talán legismertebb festménye egyben az egyik legrejtélyesebb is, hiszen sem azt nem tudni, kit ábrázol, sem azt, mit látunk a háttérben.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!