A Harry Potter sztárja elmondta, melyik karaktert játszaná el a sorozatban

Matthew Lewis
Forrás: Gerardo Mora / Getty Images

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Matthew Lewis a filmekben Neville Longbottomot alakította, de ezúttal valaki mást választana.

Tavaly tavasszal jelentette be hivatalosan a HBO Max, hogy sorozatot készít a Harry Potter-könyvekből. Nem a filmek szereplőgárdájával képzelték el a munkát, hanem teljesen új és saját castinggal, ami nem is túl meglepő, ha belegondolunk, hány év telt a Harry Potter és a bölcsek köve 2001-es bemutatása óta. Az akkori gyerekszereplők ma már felnőttek, logikus, hogy egy reboothoz új színészeket válogatnak. Persze az sem kizárt, hogy a régiek közül bevonnak valakiket, csak éppen más szerepekre.

Az orlandói MegaCon rendezvényen a filmes csapat két színésze, a Neville Longbottomot játszó Matthew Lewis és a Lucius Malfoyt alakító Jason Isaacs osztotta meg gondolatait a szériával kapcsolatban. A hatvanéves Isaacs azzal viccelődött, hogy testhezálló lenne számára Dobby, a házimanó szerepe, ugyanis ahhoz az ő korában már nem lenne szükség sminkre vagy maszkra. Egyszerűen besétálna a nap közepén, és ellopná a show-t.

Nála kicsit komolyabban vette a kérdést Lewis, aki kifejtette, hogy 34 évesen már túlkoros lenne ahhoz, hogy újra Neville bőrébe bújjon. Úgy érzi, nem is feltétlenül van olyan karakter, akinek eljátszásával akár csak megpróbálkozna. Ha viszont visszatekint olvasmányélményeire, amit a könyvsorozattal szerzett, talán a sötét varázslatok kivédését oktató, egyben vérfarkas Remus Lupin lenne a választása. Gyorsan hozzá is tette, hogy a Lupin professzort eredetileg megszemélyesítő David Thewlist úgysem tudja senki felülmúlni.

A sorozat készítéséről egyelőre nem túl sokat tudni, a tavalyi hollywoodi sztrájk ennek a projektnek is betett. A tervek szerint minden könyvből egy-egy évad születik, és a teljes széria úgy tíz évig is eltart majd. Mindenesetre nagyon várjuk, mert bár a filmek is nagyon jól sikerültek, az író, J. K. Rowling korábban elmondta, ezúttal lehetőség nyílik olyan szereplők és történetszálak alaposabb kidolgozására is, akik és amelyek a filmek kötöttebb játékideje miatt háttérbe szorultak. Mi pedig nyilván azt sem bánnánk, ha néhány ismerős arcot viszontlátnánk benne.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Videók

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Kép
Jármű

Bruce Wayne ihlette ezeket az elektromos Pininfarinákat

Batman civilben egy dúsgazdag playboy, igaz, a filmekben általában nem ilyen autókat hajt.

Kép
Életmód

Írd le, mi bánt, és dobd a kukába – ez tényleg működik?

Egy friss japán kutatás azt mutatja, a papír fizikai mivolta tényleg segíthet az elengedésben.

Kép
Szórakozás

Ryan Goslingot lányai kérték: ezt a jelenetet ne csinálja meg

Legújabb filmje, A kaszkadőr című akcióvígjáték témájánál fogva is tele van látványos mutatványokkal.

Kép
Életmód

A kullancscsípés veszélyei és megelőzése – minden, amit tudni kell

Azzal talán mindenki tisztában van, hogy a kullancscsípés veszélyes lehet. De mit jelent ez pontosan, és hogyan lehet védekezni?

Kép
Szórakozás

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép
Jármű

7 dolog, amit érdemes megnézetni tavasszal az autódon

Az alapvető karbantartásokon kívül ilyenkor érdemes a klímát is ellenőriztetni, hogy a nagy melegben már minden rendben legyen. De van itt más is.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!