A szemeddel is vezérelheted a Honor újdonságát

Honor Magic 6 Pro
Forrás: Honor

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A Magic 6 Pro nemcsak követi a szemmozgást, de mindezt még mesterséges intelligenciával is megfejeli. És már megvan a hazai ára.

A Honor a hazai piacán, Kínában már néhány hete bemutatta a Magic 6 Pro okostelefont, most azonban a barcelonai Mobil Világkongresszusra is elvitték, mivel globális modellnek szánják, így az európai piacon is komoly számolnak vele. Természetesen a mesterséges intelligenciával megtámogatott funkciók nagy szerepet kapnak.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Honor Magic 6 Pro
forrás: Honor
Honor Magic 6 Pro

A legérdekesebb talán ezek közül a MagicOS 8.0 részeként megjelenő Magic Capsule, amely a szemmozgásunk követésével nyitja ki a felugró értesítéseket anélkül, hogy ténylegesen meg kellene azokat érintenünk. Itt persze rögtön felmerült egy érdekes kérdés: hogyan oldották meg, hogy a véletlen pillantásokra ne reagáljon, csak a szándékos odatekintések járjanak valós akcióval. A Magic Portal pedig az üzenetküldést és a felhasználók viselkedését figyeli, és olyan módon próbálja megkönnyíteni az életünket, hogy az üzenetekben szereplő címeket a térképre, az eseményeket a naptárba helyezi. De például a közösségi média használatát, a megosztásokat is gördülékenyebbé teszi.

Ami az MI-n túli jellemzőket illeti, a Magic 6 Pro a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzorát kapta, amihez 12 gigabájt RAM-ot és 512 GB belső tárhelyet kapunk. A 6,8 colos OLED-kijelző 120 hertzes képfrissítést tud, felbontása 2800x1280, és állítólag 5000 nites a maximális fényessége, noha a mindennapok során jellemzőbb lesz a kicsivel kétezer alatti érték. Az 5600 milliamperórás akkumulátort kábelen keresztül akár 80, vezeték nélkül 66 wattal tölthetjük.

A készülék hátoldalán egy méretes, kerek kameraszigetet láthatunk, ezen három lencse kapott helyet. A főkamera 50 megapixeles és f/1,4-f/2,0 között dolgozik, emellé egy szintén 50 megapixeles nagylátót és egy 180 megapixeles, 2,5-szeres optikai zoommal ellátott periszkópot építettek be. A készülékház IP68-as védelmet kapott.

A Magic 6 Pro mellett egy vagány újdonságot is mutatott a Honor, méghozzá az összehajtható Magic V2-ből készült el a Porsche Design változat, a Porsche Design Honor Magic V2 RSR. Ez méreteiben és súlyában megegyezik a simával, de 512 GB helyett 1 TB tárhelyet kapott, és persze egy kissé módosított dizájnt. A kamerasziget formája változott, de ugyanúgy egy 50 megapixeles főkamera, egy 50 megás széles látószögű és egy 20-as tele van rajta. A dobozba került egy stylus is.

Porsche Design Honor Magic V2 RSR
forrás: Honor
Porsche Design Honor Magic V2 RSR

Míg a Magic 6 Prónak már meg is van a magyar ára, egészen konkrétan 550 ezer forint, addig a Porsche Design Magic V2-nek egyelőre csak az európai bejelentése történt meg, és az derült ki, hogy durván 1 millió 50 ezer forintnak megfelelő euróért lehet majd megvenni.

Videók

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Kép
Jármű

7 dolog, amit érdemes megnézetni tavasszal az autódon

Az alapvető karbantartásokon kívül ilyenkor érdemes a klímát is ellenőriztetni, hogy a nagy melegben már minden rendben legyen. De van itt más is.

Kép
Életmód

Súlyos gondokat is jelezhet az éjszakai izzadás

De nem kell azonnal megijedni, lehet, hogy csak a szokásainkon kell finomhangolni.

Kép
Jármű

Eladó Lauda sisakja, amelyben súlyos balesetet szenvedett

Az 1976-os Formula–1-szezon Niki Lauda és James Hunt csatájáról emlékezetes. Na meg arról a balesetről, amelyben Lauda durván megégett.

Kép
Életmód

Egészséges alternatívák: mire cseréljük a feldolgozott élelmiszereket?

Az egészségünkre káros hatással lehetnek a feldolgozott élelmiszerek, de szerencsére számos egészséges alternatíva létezik.

Kép
Szórakozás

Mekkora az univerzum legnagyobb ismert csillaga?

A Napunk hozzá képest csupán egy porszem.

Kép
Szórakozás

6 film, ami annyira sokkoló, hogy sokan csak egyszer voltak képesek megnézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!