A NOORDIA elhozza az ékszeripar forradalmát

A Noordia csapata
Forrás: NOORDIA

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Az idén debütált InStyle Men magazin jóvoltából először került megrendezésre az exkluzív InStyle Men Of The Year díjátadó gála, amelyen a Lab-Grown gyémántékszerek hazai forgalmazója, a NOORDIA is képviseltette magát szponzorként.

Miután az este főszereplői olyan példaértékű férfiak voltak, akik valamilyen szempontból kiemelkedőek munkásságukban, nem mehettünk el szó nélkül a NOORDIA alapítói mellett sem.

A vállalatot 2023 januárjában Szemethy Zoltán, valamint öccse, Szemethy Dániel alapította azzal a céllal, hogy a magyar ékszerpiacra elsők között vezessék be a világban egyre inkább térhódító és növekvő népszerűségnek örvendő forradalmi ékszerpari innovációt, a laboratóriumban növesztett gyémántokat, valamint ezen drágakövekből készült ékszereket.

Az üzleti bizalmat kiemelten erősíti Zoltán 15 éves felsővezetői tapasztalata, amit a műszaki retail szektor piacvezető vállalatánál szerzett, a piaci rés kiaknázása, az üzleti stratégia megalkotása és a szakmai mentorálás azonban egyértelműen Hercsik Anita elismert ékszerszakértőnek köszönhető, akinek több mint 35 éves, ékszer- és gyémántiparban szerzett tapasztalat, valamint számos publikáció és előadás fűződik a nevéhez.

A NOORDIA ugyan idén kiérdemelte a weboldalaknak járó egyik legrangosabb elismerést, az online felületek mellett azonban a vállalkozás exkluzív bemutatóteremmel is rendelkezik, amely nemcsak az ékszerek személyes megtekintésére és akár azonnali átvételére, de a kiemelt ügyfélkapcsolat-kezelésre is lehetőséget nyújt.

A fiatal és elkötelezett csapat tagjai családi hagyományaikból gyökerezve hozták magukkal az ékszerek szeretetét, és tulajdonképpen ennek eredményeként alapították cégüket annak ellenére, hogy mindegyikük az élet más-más területén, az ékszer- és luxusiparágtól eddig függetlenül helyezkedett el és teljesedett ki. Mára több mint 200 különböző típusú Lab-Grown gyémántékszer és 150.000 foglalatlan drágakő érhető el náluk. A foglalatlan laborgyémántok forgalmazásának portfóliója egyébként alkalmas lehet több iparág kiszolgálására, például az egyedi ékszerkészítés és karórák, a divat, vagy esetleg az esztétikai fogászat ágazatában is.

A NOORDIA alapítói, akik mára szakértői lettek a lenyűgöző ékszereknek és nem utolsósorban szenvedélyesen hisznek a fenntartható gyémántkereskedelemben, ékes példaként szolgálhatnak minden vállalkozó számára.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Videók

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Kép
Jármű

7 dolog, amit érdemes megnézetni tavasszal az autódon

Az alapvető karbantartásokon kívül ilyenkor érdemes a klímát is ellenőriztetni, hogy a nagy melegben már minden rendben legyen. De van itt más is.

Kép
Életmód

Súlyos gondokat is jelezhet az éjszakai izzadás

De nem kell azonnal megijedni, lehet, hogy csak a szokásainkon kell finomhangolni.

Kép
Jármű

Eladó Lauda sisakja, amelyben súlyos balesetet szenvedett

Az 1976-os Formula–1-szezon Niki Lauda és James Hunt csatájáról emlékezetes. Na meg arról a balesetről, amelyben Lauda durván megégett.

Kép
Életmód

Egészséges alternatívák: mire cseréljük a feldolgozott élelmiszereket?

Az egészségünkre káros hatással lehetnek a feldolgozott élelmiszerek, de szerencsére számos egészséges alternatíva létezik.

Kép
Szórakozás

Mekkora az univerzum legnagyobb ismert csillaga?

A Napunk hozzá képest csupán egy porszem.

Kép
Szórakozás

6 film, ami annyira sokkoló, hogy sokan csak egyszer voltak képesek megnézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!