Epizódszerep mentette meg Pedro Pascalt a hajléktalanná válástól

Pedro Pascal a Buffy, a vámpírok rémében
Forrás: Buffy, a vámpírok réme S04 E01

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A népszerű színész huszonöt éve egyetlen rész erejéig feltűnt a Buffy, a vámpírok rémében. És ennek nagyon sokat köszönhet.

Pedro Pascal ma a legkeresettebb férfi színészek közé tartozik, olyan sikeres sorozatokban láthatjuk, mint A Mandalóri vagy a The Last of Us, de játszott a Trónok harcában, és a nagyvásznon is feltűnt már egyebek mellett a DC univerzumában Wonder Woman főellenségeként, hamarosan pedig a Marvel-féle Fantasztikus Négyes egyik tagjaként szuperhősködik. A napokban azonban az Entertainment Tonightnak beszélt arról, hogy pályájának korai szakasza meglehetősen sokáig, úgy tizenöt évig is eltarthatott, ráadásul nehézségektől sem volt mentes.

Saját bevallása szerint állítólag egyetlen lépésre volt a hajléktalanságtól, összesen hét dollárja volt, tehát anyagilag igencsak padlót fogott. Ekkor viszont jött egy megkeresés a Buffy, a vámpírok réme című sorozat készítőitől. Nem egy nagy szerepre kell gondolni: a negyedik évad első epizódjában (1999 októberében került adásba The Freshman címmel) alakított egy Eddie nevű karaktert, aki még abban a részben meg is halt. Pascal a stáblistán Pedro Balmaceda néven szerepelt (a teljes neve José Pedro Balmaceda Pascal).

Ez a gázsi – jó eséllyel persze nem milliókról van szó – segített neki túllendülni a holtponton, és kitartani még tovább. Azonban még nagyon sokáig csak kisebb szerepekhez jutott, ezekből kellett megélnie, az áttörés a 2010-es években következett be, talán pont a Trónok harca jelentett fordulópontot, a világsztárságot az utóbbi néhány év hozta meg számára.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Videók

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Kép
Otthon

Közös fal hangszigetelése

A közös fal hangszigetelése azért jelenthet kihívást, mert általában nem a zajforrás keltőjét zavarja a zaj – pedig nyilván ott lenne a legpraktikusabb a szigetelés –, ráadásul a tökéletes kivitelezés sem könnyű.

Kép
Otthon

Ezzel a dohányzóasztallal Schumi talán még futamot is nyert

Egy Formula–1-es Ferrari V10-es motorjából készült a különleges asztal, állítólag Schumacher és Barrichello is használta.

Kép
Szórakozás

Ronaldo újra az élen, Messi csak harmadik – ők a legjobban kereső sportolók

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.

Kép
Szórakozás

Opera-énekesnő és kém egy személyben: Margery Booth története

A bátor nő többször az életét kockáztatta, hogy információkkal szolgáljon Angliának.

Kép
Szórakozás

A Szabadítsátok ki Willyt! bálnájának igaz története

Keiko élete kevésbé alakult boldogan, mint ahogy azt a film után elképzeltük.

Kép
Szórakozás

Évszázadok után derülhetett fény a Mona Lisa titkára

A világ talán legismertebb festménye egyben az egyik legrejtélyesebb is, hiszen sem azt nem tudni, kit ábrázol, sem azt, mit látunk a háttérben.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!