Puskás-Dallos Peti: „Merni kell fejest ugrani az ismeretlenbe”

Puskás-Dallos Peti
Forrás: Hencz Péter / InStyle Men

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Mintha csak tegnap lett volna, pedig már majdnem húsz év telt el azóta, hogy Puskás-Dallos Peti egy tehetségkutató révén berobbant a köztudatba.

A hazai kereskedelmi tévéknél nagyjából két évtizede jöttek divatba a tehetségkutató műsorok. A kedvencem ezekben általában a válogatás volt, amikor az én ének(nem)tudásomhoz hasonló képességekkel, de annál nagyobb bátorsággal álltak a zsűri elé olyan fura figurák, akiken aztán még hetekig röhögött az egész ország. Aztán persze komolyra fordult minden, és valamennyi széria kitermelt magából ténylegesen tehetséges énekeseket, zenészeket. De nem mindig azok futották be a legszebb karriert, akik végül megnyerték a versenyt, hanem azok, akik kitartóak voltak, és jól ki tudták használni a televízió segítségével megszerzett népszerűséget.

A 2005 őszétől 2006 tavaszáig futó harmadik Megasztár-széria mezőnye elég erős volt, elég, ha csak annyit mondok, Rúzsa Magdi nyerte, aki például idén is dupla koncerttel tudta megtölteni a Papp László Budapest Sportarénát. Na, ebben az évadban lett nyolcadik Puskás-Dallos Peti (akkor még Puskás Petiként), aki lendületes személyiségével olyannyira aktív azóta is, hogy úgy tűnik, mintha csak tegnap ismertük volna meg. Pedig lassan húsz éve már annak.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Puskás-Dallos Peti
forrás: Hencz Péter / InStyle Men
Puskás-Dallos Petinek új, minden eddiginél fontosabb és tartalmasabb feladatot hozott a 2023-as év: apa lett

A Megasztár után szűk egy évvel jelentkezett első lemezével, amelyet szövegíróként és zeneszerzőként is jegyzett, majd videóklipeket is készített. Az újabb albumok azonban nem szólóban, hanem a 2012-ben megalapított The Biebers frontembereként jöttek, a zenekar mások mellett Robbie Williams és az Imagine Dragons előtt is játszott. Ami pedig a tehetségkutatókat illeti, versenyzőből mentorrá vált. De nemcsak a zenében teljesedik ki, hanem színészként is feltűnt mind színházban, mind filmben és sorozatban – mellesleg szülei ugyancsak színészek.

Idén viszont egy új, az eddigieknél is fontosabb szerepet kapott: szeptember elején megszületett kisfia, Ábel. Az apaságról, szakmai sikerekről és kihívásokról is beszélgetett Bíró Eszterrel, az interjút elolvashatod az InStyle Men novemberi számában. A lapot mindenhol megtalálod: a szuper- és hipermarketekben, a benzinkutakon és természetesen az Inmedio, valamint a Relay polcain is!

Kép

Videók

Kép
Jármű

Milliárdokat ért az F1-legenda, Jody Scheckter autógyűjteménye

Jody Scheckter saját kollekciójának tizenkét darabját kínálta eladásra, 1979-es világbajnok Ferrariján kaszált a legtöbbet.

Kép
Életmód

A legújabb nyaralási őrület a sportturizmus

Talán nem is annyira nagy újdonság, de most újra felfutóban van ez az utazási forma.

Kép
Szórakozás

A pokol kapuja: a sziget, amely még James Bond-filmben is szerepelt

Hasima egy elhagyatott sziget, amely Japánhoz tartozik – sötét múltja van, mintegy 1300 ember lelte itt halálát.

Kép
Jármű

100 milliós Rolls-Royce-szal erősített a miami rendőrség

Mindenkit megnyugtatnak: az adófizetőknek egyetlen forintjába sem került az autó.

Kép
Szórakozás

Ok nélkül ütötték meg Steve Buscemit, kórházba került

A színész gyanútlanul sétált New York utcáin, amikor egy ismeretlen különösebb előzmények nélkül behúzott neki.

Kép
Otthon

A lapostető előnyei és hátrányai

A lapostető nem véletlenül számít az egyik legkedveltebb építészeti megoldásnak napjainkban. Építkezés előtt állóknak mindenképpen érdemes ismerniük az előnyeit és a hátrányait, hogy jó döntést tudjanak hozni.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!