Interjú

Kép
Szórakozás

Koltai Róbert: „A művészet maga a változás”

Decemberben töltötte nyolcvanadik évét, de még mindig szeret dolgozni Koltai Róbert. A színészlegenda neve szinte összeforrt a magyar filmtörténet és színjátszás emlékezetes jeleneteivel. Mégsem volt mindig annyira egyértelmű, hogy ezt az utat választja.

Kép
Szórakozás

Dr. Kaáli Nagy Géza: „A szerencse csak a felkészült embereket találja meg”

Az első InStyle Men of the Year gála díjazottja Ikon kategóriában dr. Kaáli Nagy Géza volt. Kalandos és sikeres életútját mutatjuk be.

Kép
Szórakozás

„Élni felelősség” - interjú Nagy Zsolt színművésszel

Évekkel ezelőtt azért szerettem volna beszélgetni vele, mert kíváncsi voltam, ki ez az önfejű, szókimondó​ és megosztó színész az Örkény Színházban. Most, 20​2​4 tavaszán már az érdekelt, ki ez az ember​, aki egyre kevésbé provokál, aki sokkal inkább abba fekteti az energiáit, hogy megértsen dolgokat, mintsem abba, hogy rögtön véleményt alkosson. Persze az erő, a vadság még ott van Nagy Zsoltban, de már nem ezeken a tulajdonságain van a hangsúly, hanem azon, hogy tudja, nem kell mindig a legjobbnak lennie.

Kép
Szórakozás

„Csak a nézettség kedvéért nem tudok leülni senkivel beszélgetni” – Interjú az Adom a napom műsorvezetőjével, Geszti Péterrel

Április 15-én visszatért a képernyőkre a VIASAT3 közkedvelt reality talkshow-ja, az Adom a napom, melyben hazai hírességek mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. Az új részek kapcsán Geszti Péter műsorvezetőt kérdeztük.

Kép
Szórakozás

Szoboszlai: „Olyat akarok itt elérni, ami örökre szól”

A magyar válogatott csapatkapitánya a Liverpool hivatalos oldalának adott interjút.

Kép
Szórakozás

Balogh Levente: "Nagyon sok tehetséges üzletember van, akikről nem is tudtok, és én sem tudok"

Balogh Levente a Szentkirályival futott sikertörténete után már a szerelemprojektjeit valósítja meg, illetve tévéműsoraira koncentrál. Az InStyle Men of the Year 2023 gálán kaptuk el egy villáminterjúra az Arrivabus autóbuszában.

Kép
Szórakozás

Villáminterjú: az Ivan and the Parazol feregeteges üzleti ajánlata :D:D:D

A zenekart az InStyle Men of the Year 2023 gálán kaptuk el egy villáminterjúra az Arrivabus autóbuszában, és bizonyították, hogy lenne helyük a Cápák közöttben!

Kép
Szórakozás

Egy életművész élete - interjú: Havadtőy Sámuel

A képzőművész műalkotásokkal zsúfolt ötödik kerületi otthonában kitárul a nagyvilág. Egy fotó André Kertésztől, egy pengőre rajzolt karácsonyi jókívánság Keith Haringtől, egy bekeretezett üzenet Yoko Onótól. Alattuk a méretes asztalon művészeti albumok és néhány példány a Rolling Stone magazinból. Mind történetet mesélnek el, ahogy ebben az interjúban Havadtőy Sámuel is, aki nagyban játszik, miközben nem játszik szerepet. Talán azért, mert nem felejtette el, honnan indult el a csúcsra.

Kép
Szórakozás

"Vajon tényleg azt fogjuk nézni, ahogy emberek Lego-elemekből építenek?" - Puskás Peti

Puskás Peti műsort vezet, gyereket nevel, a zenekarával koncertezik: 38 évesen viszont már máshol vannak a hangsúlyok, erről mesélt az InStyle MEN-nek.

Kép
Jármű

"Azt tanácsolom a fiataloknak, hogy piszkolják be a kezüket"

Gordon Murray öt F1-es konstruktőri címmel a háta mögött és a McLaren F1 tervezőjeként igazi legenda, aki szerint az elméleti tudás nem elég, meg kell tudni fogni a szerszámot is.

Kép
Szórakozás

Rácz Jenő: Már a konyha sem az a kegyetlen hely, mint tíz évvel ezelőtt"

A Michelin-csillagos séf mesélt a nehéz kezdetekről, a státszszimbólumok üldözéséről és a hazai ízlésről.

Kép
Szórakozás

Ljasuk Dimitry – Diszkólámpából filmek

Marketinges természetvédő, magasztos gondolkodó, aki még hisz a társadalom erejében, az emberek jóságában.

Kép
Szórakozás

A zene mindenkié – Ivan & The Parazol

Az intellektuális garázsrock jelzőpárosítás első hallásra meglehetősen meredek, ennek ellenére létezik. A megoldóképletet pedig az Ivan & The Parazol adja, akik szinte minden formában kilógnak a hazai zenei életből lassan tizenöt éve. És bár a rohanó jelen megannyi kísértést rejteget, a Parazolban mégis az a klassz, hogy stabil bástyaként, egyenes gerinccel és kíméletlen stabilitással kínálnak minőségi zenét, és csábítanak el csalódásmentesen. Hiszen olyan selymesen áramlik a csapolójukból a mocskos, mégis kristálytiszta rockzene, mint egy több száz éves dohos brit ivóban a legjobb ale.

Kép
Szórakozás

Puskás-Dallos Peti: „Merni kell fejest ugrani az ismeretlenbe”

Mintha csak tegnap lett volna, pedig már majdnem húsz év telt el azóta, hogy Puskás-Dallos Peti egy tehetségkutató révén berobbant a köztudatba.

Kép
Jármű

„Kevesebb agresszió, több előzékenység” – interjú: Talmácsi Gábor, világbajnok motorversenyző

Ki ne emlékezne arra a 2007-es novemberi hétvégére, amikor Talmácsi Gábor megnyerte a világbajnokságot a valenciai Ricardo Tormo versenypályán? Minden idők legsikeresebb magyar motorversenyzője emellett két harmadik hellyel is büszkélkedhet, ráadásul minden kategóriában rajthoz állt.

Kép
Szórakozás

Rácz Jenő: „A gasztronómia segítségével ajtót nyitok a világra”

Elsősorban séf, és csak másodsorban ismert személyiség, de mindenképpen maximalista. Rácz Jenő rögös útja a sikerig.

Kép
Jármű

Egy jó autóversenyzőnek sok ismérve van – Interjú: Kiss Norbi, kamion-Európa-bajnok

Idén már ötödik Európa-bajnoki címét nyerte a kamionos szakágban Kiss Norbi. Igazán sokoldalú versenyző, mielőtt beült ezekbe a hatalmas gépekbe, többek közt túraautóval és formulaautóval is sikeres volt. Karrierjét szimulátorozással kezdte, az e-sport máig része az életének. Sikerekről, kihívásokról és motivációról beszélgettünk vele.

Kép
Szórakozás

Szoboszlai: „A végén a csapat nyer, nem az egyén”

Három érdekesség az InStyle MEN őszi számának nagyinterjújából.

Kép
Szórakozás

„Nem bírom tolerálni az álságosságot, ahogy a butaságot sem” - interjú: Varga Attila, Sixx

Félreérteni nem a hisztérikus őszintesége, sokkal inkább a kinézete miatt szokták. Mint mondja: mindent, ami ma ő, a családján kívül az Indexnek köszönheti, amelynek tizenöt éven át volt az egyik legmarkánsabb hangvételű kritikusa. Varga Attila, alias Sixx, a Network4 online fejlesztési és kommunikációs igazgatója barátságról, az Index szétveréséről, méregdrága sportjogokról, függőségekről és arról, milyen látni egy szerkesztőség ajtajában a tökeit nyalogató farkast egy titokzatos médiatulajdonos személyében.

Kép
Szórakozás

„Az év felében már a világot szeretném látni” - interjú: Gerendai Károly

Legtöbben még mindig a Sziget Fesztiválhoz kapcsolják, másoknak viszont a hazai csúcséttermek kapcsán jut eszébe Gerendai Károly neve, aki az InStyle Men of the Year 2023 egyik jelöltje: sikerről, párhuzamos munkafolyamatokról kérdeztük a vállalkozót, aki azt szeretné, hogy Magyarország még élhetőbb legyen, de ha tehetné, az év felében utazni indulna.

Kép
Jármű

„Hálás vagyok a kudarcaimért” - Interjú George Russell Formula–1-es pilótával

A Tommy Hilfiger 2018 óta a Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team egyik kiemelt partnere, idén tavasszal pedig az Awake NY ruházati márkával együtt piacra dobták a Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY elnevezésű kollekciójukat is. A népszerű motorsport által inspirált kollaborációt a Magyar Nagydíj hétvégéjén mutatták be Magyarországon, a budapesti Fashion Streeten.

Kép
Jármű

Formula-1: már nem csak a férfiak játszótere

A Magyar Nagydíj előtt készítettünk interjút George Russell-lel és a Mercedes-AMG Petronas egyik mérnökével, Holly Chapmannel.

Kép
Szórakozás

„Álszent módon próbálunk korrektek lenni, miközben ugyanúgy ítélkezünk.” - interjú: Réti Barnabás

Barnabás elmeséli, milyen volt azután együtt dolgozni Tom Cruise-zal, hogy itthon a színházak lepattintották, mit köszönhet a Barátok köztnek, és mire számíthatott az, aki vidékről próbált a pesti színházakba bejutni.

Kép
Stílus

"Egy férfinak van az órája, és elmondja róla azt, mint például a cipője" - Interjú: Rácz Jenő és az órák

Rácz Jenő sztárséf híres arról, hogy imádja a patent órákat, erről a vonzalmáról, az Hublot-val való együttműködéséről és tökösségről beszélgettünk vele.

Kép
Szórakozás

Fördős Zé: „Minél reálisabban látom az életem, annál jobb nekem” - Interjú

Amerikában azt mondanák róla, hogy self made man, az ember, aki megcsinálta a karrierjét. És valóban, introvertált gyerekből vált gasztronómiai rocksztárrá és sikeres üzletemberré. Tíz éve tűnt fel először a tévéképernyőn, és azóta is folyamatosan figyelem veszi körül.

Kép
Szórakozás

Mucsi Zoltán: "Jó lenne még egy-két jó mozit csinálni"

Így zajlott az InStyle MEN első számának címlapfotózása Mucsi Zoltánnal.

Előző oldal
Következő oldal