"Vajon tényleg azt fogjuk nézni, ahogy emberek Lego-elemekből építenek?" - Puskás Peti

"Vajon tényleg azt fogjuk nézni, ahogy emberek Lego-elemekből építenek?" - Puskás Peti

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Puskás Peti műsort vezet, gyereket nevel, a zenekarával koncertezik: 38 évesen viszont már máshol vannak a hangsúlyok, erről mesélt az InStyle MEN-nek.

Ami egyik nap még menő és népszerű, az holnap már a feledés homályába veszik. Rengeteg inger ér mindenkit, és ami a legszomorúbb, hogy ma már mindenkit számokban mérnek. Sokat érsz, ha több százezren követnek, de keveset, ha csak egy bizonyos réteg hallgat. Sokszor voltak nekem is nehéz időszakaim amiatt, hogy úgy éreztem, vége, már nem kíváncsiak rám. Ez egyébként 25 éves koromban volt, egy éven keresztül otthon ültem, és gyakorlatilag semmi munkám nem volt.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

- mesélte Puskás-Dallos Péter az InStyle MEN őszi számában olvasható interjúban arról, hogy mekkora hullámvasút tud lenni a szórakoztatóipar. A generációk közötti különbségekről is meg van a véleménye, a fiataloknak leginkább azt tanácsolja, hogy:

Nem kell feladni az első akadálynál! A mostani fiatal generáció tagjai azt várják, hogy az ölükbe pottyanjon minden. A pénz, a siker és a befolyás pedig gyorsan legyen a kezükben. Igenis „szeretni kell” azokat az akadályokat leküzdeni, és nem egyből kivenni belőle a hasznot.

A napokban debütált az RTL-en Peti új műsora, az Angliában már hat éve sikerrel futó Lego Masters magyar változata, amiről a következőt mesélte:

Őszintén szólva azt sem tudtam, mire számítsak, amikor megkaptam ezt a lehetőséget. Tetszett a formátum, izgalmas feladatnak éreztem, de felmerült bennem: vajon tényleg azt fogjuk nézni, ahogy emberek Lego-elemekből építenek? És tényleg!

Az InStyle Men magazin őszi számát mindenhol megtalálod: a szuper- és hipermarketekben, a benzinkutakon és természetesen az Inmedio, valamint a Relay polcain is!

Kép

Videók

Kép
Szórakozás

Ok nélkül ütötték meg Steve Buscemit, kórházba került

A színész gyanútlanul sétált New York utcáin, amikor egy ismeretlen különösebb előzmények nélkül behúzott neki.

Kép
Otthon

A lapostető előnyei és hátrányai

A lapostető nem véletlenül számít az egyik legkedveltebb építészeti megoldásnak napjainkban. Építkezés előtt állóknak mindenképpen érdemes ismerniük az előnyeit és a hátrányait, hogy jó döntést tudjanak hozni.

Kép
Jármű

Lehet takarékos, ami ekkora? – Teszt: Honda CR-V e:HEV AWD Advance

A Honda szinte mindent belecsomagolt a CR-V-be, amire manapság a legtöbb autóvásárló vágyhat: itt egy jó nagy SUV vagány formatervvel, kényelmes belsővel, hibridhajtással. De mit tud a valóságban, és mennyire lehet takarékos egy kis villannyal megtámogatva egy 1,8 tonnás óriás?

Kép
Életmód

Két éve vonaton él a 17 éves német srác

A fiatal Lasse Stolley szoftverfejlesztőként dolgozik, de így mindig oda megy, ahová éppen kedve van.

Kép
Életmód

Lehet, hogy mindig is rosszul zuhanyoztál?

A tisztálkodás legjobb módja mindig a legegyszerűbb, a szakember szerint kár is kísérletezni.

Kép
Tech

Jön a svájci bicska, amiből hiányzik a kés

A Victorinox érdekes lépésre szánta el magát, de azért nem kell félni, maradnak a hagyományosabb változatok is.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!