Szoboszlai: „A végén a csapat nyer, nem az egyén”

Szoboszlai Dominik
Forrás: Zsólyomi Norbert / InStyle MEN

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Három érdekesség az InStyle MEN őszi számának nagyinterjújából.

Szoboszlai Dominik Liverpoolba szerződése a legnagyobb horderejű transzfer a magyar focitörténelemben. A 23 éves támadó középpályás pedig villámgyorsan beilleszkedett Jürgen Klopp csapatába, ahol szinte azonnal alapemberré vált. A vele készült nagyinterjú az InStyle MEN őszi lapszámában olvasható, abból szemezgetünk most néhány érdekes részletet.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

A Liverpool kapcsán rendszeresen szóba került, hogy a csapat idén nem szerepel a Bajnokok Ligájában, amire Dominik úgy reagált, hogy

"Ha bármelyik játékosnak jönne egy liverpooli ajánlat az életében, akkor gondolkodás nélkül igent mondana, még akkor is, ha le kell mondania egy év BL-szereplésről. Én úgy döntöttem, hogy ezt felvállalom."

Az interjúban mesélt arról, hogy a Liverpool ajánlata egy évvel hamarabb jött, mint ahogy a menedzserével a Lipcséből való továbblépést tervezték, de a Liverpool annyira csábító ajánlat volt, hogy nem nagyon volt mit megfontolni rajta:

"Most úgy gondolom, ha egy évvel hamarabb jön a Liverpool, valószínűleg akkor is igent mondtam volna, mert úgy vagyok vele, hogy nem mindig adódik ilyen lehetőség egy focista életében. (...) Először Salzburgba mentem, felépítettem magam. Aztán tudtam volna menni sztárcsapatokba is, de helyette inkább Lipcsébe igazoltam, ahol még jobban felépítettem magam. Játszottam a Bundesligában, utána sikerült ezt a lépést megtennem."

Dominik minden szakértő szerint rendkívül érett és tudatos játékos, aki nem csak a játékhelyzeteket látja át, hanem azt is tudja, mikor kell beleállni a kakaskodásokba.

"A pályán mindenki elég magas feszültséggel rendelkezik, éppen azokban a helyzetekben, amiket kívülről ti mint újságírók vagy a nézők látnak. Ha megrúgom, akkor ő áll nekem, ha ő rúg meg engem feleslegesen, én sem fogom annyiban hagyni. Viszont úgy gondolom, semmi utálat nincs egyik-másik játékos felé. Pályán kívül ugyanúgy találkozol vele, beszéltek. Szerintem ez a normális. De ami a pályán történik, az a pályára való."

Az interjúban mesél még arról, mit gondol a saját erősségeiről, hogyan vélekedik a külsőségekről, illetve miként látja Marco Rossi és Jürgen Klopp munkáját. Ezen felül a válogatottban betöltött szerepéről, példaképekről illetve a többi focistával ápolt viszonyáról, valamint a lazításról is beszélt.

Keressétek az InStyle MEN őszi számát az újságárusoknál!

Kép

Videók

Kép
Szórakozás

Szoboszlai-menü: jön a Domi Meal a Mekiben

A magyar válogatott csapatkapitánya immár a McDonald’s reklámarca is lett.

Kép
Szórakozás

7 borzongató szörnyeteg a filmtörténelemből

Léteznek olyan rémségek, amiktől mindenkinek feláll a szőr a hátán!

Kép
Jármű

Méregzöld méregzsák: elég brutál lett a BMW M4 CS

A Competition és a CSL közé ékelődik be a legújabb M-es BMW, amelynek sorhatosa két turbóval üvölt.

Kép
Tech

Ezt tudják a legújabb Apple iPad tabletek

Az Apple bemutatta a legfrissebb iPad Airt és a vékonyabb iPad Prót, utóbbi ráadásul az erőteljesebb M4 chipet is megkapta.

Kép
Életmód

Ezt a 6 dolgot kerüld, ha nem akarod erősíteni a szorongásodat

A túl nagy stresszre mindenki másképpen reagál: van, aki ingerlékenyebb lesz, más inkább befordul. Ezek a magatartások kerülendők.

Kép
Tech

Emlékszel még a Nokia 3210-re? Most feltámadt, és ennyibe kerül

Minden idők egyik legikonikusabb mobiltelefonja visszatért, de persze nem pont olyan, mint régen.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Advertisement