Táncoló Momoa és űrlényeket rendező Scorsese – itt vannak az idei legjobb Super Bowl-reklámok

Mr. T a Skechers reklámjában
Forrás: Skechers / Youtube

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Az amerikaifutball-döntőnek nemcsak a sportban nagy a jelentősége, hanem reklámértéke is kiugró.

Vasárnapról hétfőre virradóra rendezik – legalábbis magyar idő szerint – az LVIII. Super Bowlt, vagyis az amerikaifutball-szezon nagydöntőjét. A címvédő Kansas City Chiefs a San Francisco 49ers ellen játszik, a meccs önmagában is nagyszerűnek ígérkezik, de sokan a Chiefs-klasszis Travis Kelce és Taylor Swift szerelmi története miatt követik az eseményeket, mások pedig azért érdeklődnek nagyon, mert ez lesz az első Super Bowl a Las Vegas-i Allegiant Stadiumben.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

A nagy figyelem a jegyárakon is meglátszik:

Olvasd el ezt is!

Mivel évről évre ezt a közvetítést nézik a legtöbben az Egyesült Államokban, és csak az országon belül 100 millió körüli nézettséget hoz, természetesen a reklámértéke is kiemelkedő. Nem csoda, hogy számos nagy cég külön erre az alkalomra gyártat szpotokat, amikhez igazi világsztárokat szerződtetnek. Persze a műsoridőnek is ára van, egy 30 másodperces reklám levetítése 7 millió dollárba fáj. Nézzük meg az idei legjobbakat!

Táncoló Momoa

A T-Mobile a Dokik című szitkom két sztárját, Zach Braffet és Donald Faisont küldte rá Jason Momoára, a végén pedig már a színész is velük táncolt:

Messi a tengerparton

A nyolcszoros aranylabdás a parton cselezget, bebőröz egy kutyát, passzt kap az NFL-ikon Dan Marinótól, és felhívja magára Jason Sudeikis (azaz Ted Lasso) figyelmét. És persze Michelobot isznak:

Feledékeny sztárok

Elfelejtheti Rachel Rosst? Vagy Victoria Beckham azt, mi volt az együttesének neve? Mi a helyzet az arctetkókkal? Az Uber Eats reklámjából derül ki:

Még, hogy nincs benne T

A Skechers cipőmárka elég jól eltalálta a reklámját. Miközben éppen azt fejtegetik, hogy a nevükben nincs is t-betű, megjelenik – mit megjelenik… – Mr. T, aki közli, ő nagyon is benne van a Skechersben, mindig azt hordja.

Roaaaarrrr!

Fura, hogy egy tűzokádó sárkány megformálását cold brew, vagyis hidegen főzött kávé segíti. Pedig Anthony Hopkinsnak pontosan ez kell az átszellemüléshez:

A kutya és a ló barátsága

A Budweiser újabb fejezetet mutat a kutya és a ló barátságából. Ezúttal a mostoha időjárás miatt kell megtalálni a megoldást, hogy a sör eljusson, ahova kell:

Scorsese és a földönkívüliek

A weblapkészítésben utazó Squarespace-nek nem kisebb név, mint Martin Scorsese rendezte meg a rövidfilmet, amelyben szegény űrlényeknek kell cselhez folyamodniuk, hogy felvegyék a kapcsolatot a folyton kijelzőket bámuló emberekkel:

David és Victoria

Beckhamék az Uber Eats kedvéért lovagolják meg újra azt az elhíresült jelenetet, amikor az exfocista a netflixes dokusorozatban azt kéri feleségétől, legyen őszinte azzal kapcsolatban, honnan jött. Ezért is visel most „Apámnak Rolls-Royce-a volt” feliratú pólót. És ügyesen elmondja, hogy most egy nagy baseball- vagy hokidöntő következik.

Hol van Usher?

Ludacris beszél videochaten az Apple-vezér Tim Cookkal, és közli a rossz hírt, hogy Usher eltűnt. Na, de hol lehet? Ő lesz a félidei show sztárfellépője. Az Apple Music reklámja:

Mesterséges intelligencia és látássérültek

A Google a Pixel 7 egyik új funkcióját mutatja be, a reklám rendezője, Adam Morse maga is vak, és arra próbál rávilágítani, hogyan tapasztalhatják meg a technológia előnyeit a látássérültek.

Christopher Walken és a dicséretek

A kiváló színészt a BMW nyerte meg magának az i5 villanyautó reklámjához. Az üzenet, hogy ahogyan Walken, úgy az i5 is páratlan:

Chris Pratt derék bajusza

Erről már írtunk pár napja: a Marvel-moziverzum Űrlordja olyan tekintélyes bajuszt növesztett, hogy lehetne simán a következő Mr. P:

A lazulásvonaton nincs fék

A Coors Light sör reklámjában LL Cool J mozdonyvezetőként szállítja a felfrissülést keresztül az országon, de a Grammy-díjas Lainey Wilson is feltűnik:

Nem tud szóhoz jutni

Aubrey Plaza sárkányon repül a Mountain Dew Baja Blast reklámjában, és arra panaszkodik, hogy „kollégája” nem hagyja kibontakozni:

A fakanál is fegyver

Jó látni Jeremy Rennert még egy ilyen apró szerepben is. Jókedvűen készíti a reggelit, a müzlire pedig sajátos módszerre szabadítja rá a Silk mandulatejet:

Ki a növendék?

A Nerds szpotjában Addison Rae tanít táncolni valakit, de nem derül ki, hogy kit. Az viszont igen, hogy mitől van az energia:

Márnafrizurás medve

A Kawasaki az új Ridge offroad-gépet népszerűsíti, és valamiért amerre jár, mindenhol mullet haj, azaz márnafrizura terem:

Félrebeszélő macska

Kate McKinnon egy cicával osztja meg a képernyőt a Hellmann’s reklámjában. Naná, hogy a macsek Miáú helyett Mayót mond:

Mit kap a második?

Dan Marino olyan legendája az NFL-nek, aki soha nem nyert Super Bowlt. Az ő főszereplésével keresik a választ az M&M’s reklámjában arra, mi jár a másodiknak:

Schwarzi, a szuperhős

Mint egy Marvel-film előzetese, úgy fest a State Farm biztosítótársaság reklámja, amelyben Arnold Schwarzenegger kapja State Farm Ügynök szerepét:

Videók

Kép
Szórakozás

7 borzongató szörnyeteg a filmtörténelemből

Léteznek olyan rémségek, amiktől mindenkinek feláll a szőr a hátán!

Kép
Jármű

Méregzöld méregzsák: elég brutál lett a BMW M4 CS

A Competition és a CSL közé ékelődik be a legújabb M-es BMW, amelynek sorhatosa két turbóval üvölt.

Kép
Tech

Ezt tudják a legújabb Apple iPad tabletek

Az Apple bemutatta a legfrissebb iPad Airt és a vékonyabb iPad Prót, utóbbi ráadásul az erőteljesebb M4 chipet is megkapta.

Kép
Életmód

Ezt a 6 dolgot kerüld, ha nem akarod erősíteni a szorongásodat

A túl nagy stresszre mindenki másképpen reagál: van, aki ingerlékenyebb lesz, más inkább befordul. Ezek a magatartások kerülendők.

Kép
Tech

Emlékszel még a Nokia 3210-re? Most feltámadt, és ennyibe kerül

Minden idők egyik legikonikusabb mobiltelefonja visszatért, de persze nem pont olyan, mint régen.

Kép
Stílus

Nem is egy, rögtön három Omegát villantott Barry Keoghan a Met-gálán

Az ír színész mindkét csuklójára, de még mellényzsebébe is jutott egy különleges darab. Azért a többiek sem spóroltak.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!