Egy év szabadságot vesz ki Tom Holland

Középen Tom Holland, jobbján Amanda Seyfried, balján Emmy Rossum
Forrás: Nina Westervelt / Variety / Getty Images

Promóció

A messzi-messzi galaxis új időszakát tárja elénk a Star Wars: Az akolitus

Promóció

Renault Scenic E-Tech, a család új kedvence

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A fiatal színész úgy érzi, túlhajtotta magát az elmúlt időszakban, A zsúfolt szoba című thrillersorozat pedig lelkileg is nagyon megviselte.

Tom Hollandet az utóbbi években leggyakrabban a Marvel-moziverzum Pókemberének szerepében láthattuk, tavaly Mark Wahlberg oldalán az Uncharted című, videójátékon alapuló kalandfilmben is főszerepet játszott, legújabb munkája viszont azt mutatja, hogy sokkal drámaibb alakításokra is képes. Éppen mától látható ugyanis az Apple TV+ kínálatában A zsúfolt szoba (The Crowded Room) első három epizódja. A továbbiak heti rendszerességgel érkeznek július 28-ig.

A pszichotriller elkészítése viszont annyira megviselte Hollandet, hogy bejelentette: egy év pihenőt tart, addig nem vállal újabb munkákat. A széria Daniel Keyes 1981-ben megjelent, igaz történeten alapuló regényét, a Szép álmokat, Billy!-t (The Minds of Billy Milligan) dolgozza fel. Központba kerülnek benne a mentális betegségek. A főszereplőt, Danny Sullivant (őt alakítja Holland) letartóztatják egy bűncselekmény miatt, a történet során az ő életét ismerhetjük meg: az első olyan emberét, akit disszociatív személyiségzavarra hivatkozva mentettek fel.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Tom Holland nemcsak színészként, hanem producerként is jegyzi a sorozatot, amelynek elkészítése az elmondása szerint nagyon kemény meló volt. A szereppel való azonosulás igazán próbára tette, úgy érzi, meg is törte, bár az elején még kifejezetten élvezte a munkát. Egy ponton úgy érezte, annyira megviseli lelkileg a forgatás, hogy le kellett lépnie, egy hetet töltött Mexikóban, hogy a tengerparton kikapcsolódjon, és semmi mással ne kelljen foglalkoznia. A munkálatok befejeztével pedig úgy döntött, egy év szabadságot vesz ki, hogy kiheverje a megpróbáltatásokat. Ezt az időszakot részben családjával tölti, részben utazgat, golfozik – egyszóval pihen.

A zsúfolt szoba tíz epizódja közül néhányat a magyar Mundruczó Kornél rendezett, például rögtön az első kettőt is. Holland mellett fontos szerepet kapott benne Amanda Seyfried, ő Rya Goodwin nyomozót formálja meg, kettejük beszélgetéseiből rajzolódik ki a főszereplő életútja.

Galériánkban pedig megnézheted az évek során hogyan változott Tom Holland párjának, Zendayának az öltözködése!

Galéria / 17 kép

Sztárok stílusevolúciója: Zendaya

Megnézem a galériát

Videók

Promóció

A messzi-messzi galaxis új időszakát tárja elénk a Star Wars: Az akolitus

Promóció

Renault Scenic E-Tech, a család új kedvence

Kép
Szórakozás

Afrikai kisgyermekből nemzetközi fitneszsztár és Will Smith edzője

A fitneszipar az egyik leggyorsabban változó iparág a világon, ahol nem könnyű állócsillagnak lenni. Ulisses Jr.-nak kemény munkával sikerült.

Kép
Életmód

Ez a 4 kérdés megmutatja, vannak-e gondjaid az alkohollal

Egy pszichiáter mutatott rá: ha erre a négy kérdésre igennel válaszolsz, akkor érdemes lehet foglalkozni a problémával.

Kép
Szórakozás

Meghalt a kosárlegenda, akiről az NBA-logót mintázták

A Los Angeles Lakers legendája, Jerry West 86 éves volt.

Kép
Szórakozás

Az olimpiák magyar legendái, akikre büszkék vagyunk

Hamarosan megkezdődnek a XXXIII. nyári olimpiai játékok küzdelmei Párizsban, de az elmúlt 128 évből is van bőven kire büszkének lennünk.

Kép
Tech

Light Phone 3: az anti-okostelefon

A Light Phone harmadik generációja egy olyan eszköz, ami eltér a modern okostelefonoktól, és tudatosan mellőzi azok megoldásait.

Kép
Szórakozás

Ezt tuti nem szúrtad ki eddig! Ezek a Disney-karakterek kiköpött másai a szinkronhangjaiknak

Persze nem mindig egyértelmű hogy kiről is van szó, de amint megtudjuk, fejünkhöz kapunk, mennyire nyilvánvaló volt a hasonlóság.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!